Düello

Boy 156 GUNCEL Kilo 61.2 yas 24 taliplerimi bekliyorum (yalniz insulin direncim var ona gore )

Boy 156 GUNCEL Kilo 61.2 yas 24 taliplerimi bekliyorum (yalniz insulin direncim var ona gore )

Kız sen bana çok yakınmışsııın seni kendimemi alsam acaba
Benim rakip hedef kilosuna ulaştı beni boşadı boşayacak bölgesel çalışıyormuş hanımzayıflama işini seninle götürebilirim.bendede pko var insülin direncide olabilir troidler sıkıntılı .anlıcan ortak yönümüz çok ne dersin canımm var mısın.
K klbk33 kuma getiriyom sana ne diyosun

Selam kızlar gelebilir miyim ben de düelloya

boy: 163
kilo: 61
basen bölgemden şikayetçiyim
diyet yapmaya başladım ancak spor konusunda benimle yarışmasını, beni gaza getirmesini istediğim yol arkadaşı arıyorum kendime

haftaiçi gündüz çalışan biriyim
taliplerimin de çalışıyor olmasını tercih ediyorum
ben burda çalışırken o evde spor yapmış olmasın lütfen
şartların eşite yakın olmasından yanayım

Beni yenemeyecegini anlayinca bana kuma getirmeye mi karar verdin. Olmmaaaaz olamaaaaz

Yoga
Bir önceki sayfada link vermiştim canım ayrıntılı anlatıyor orda hadi sende katıl bana

Beni yenemeyecegini anlayinca bana kuma getirmeye mi karar verdin. Olmmaaaaz olamaaaaz

Taaaam beee ne kızıyoooon.yabancıya gitmesin badime eş olsun bari.

Bu arada callanetics kaç puan rakibem birde tibet yogam?

Hoşgeldin canım umarım kriterlerine uygun bi rakip bulursun:))

Selam kızlar nasılsınız ? Benim yürüyüş bandı bozulmuş bugün tamir edilecek yarında başlanacak inşaALLAH..bugün güzel bir adım attım kendim için ( yani öyle düşünüyorum :))) ) girdim mutfağa kendime yarın için yemekler hazırladım, dün de ara öğünler için ceviz fındık vs şeyler aldım evde hurma ve kuru kayısım vardı.. birazdan dere otu , nane, maydonoz ayıklayıp dolaba koyacağım hazır dursun , marketten doğranmış marul almıştın pratik olsun acil durumlar için velhasıl hazırım başlıyorum inşaALLAH..ruhen de hazırım benim için önemli kısmı bu şuan 75-76 kilo civarı olmalıyım hedefim yaza kadar 10 kilodan kurtulmak birazda sporla incelmek :))

Ev hanımıyım ben ama anca eşim evdeyse veya ikizler uyursa spor yapabilirim boyumda 1.60 yani biz rakip olalım diyenleri beklerim

ha_mim badiiimmm tibeti de yapmaya çalışacağım esneme hareketleri olarak iyi olur sanırım ne dersin ??

ha_mim badiiimmm tibeti de yapmaya çalışacağım esneme hareketleri olarak iyi olur sanırım ne dersin ??

Aynen canım yaptıkça daha birçok faydasını görmeye başlıcaksın bana çok iyi geliyor.bu arada güzel detoks suları var akşamdan hazırlayıp ertesi gün içebilirsin canım.yengem iyi kilo verdi böyle.ben şimdi ısırgan içtiğim için içemiyorum.bi de tansiyonumu düşürdü benim.

Benimde var bir detox suyu tarifim yapıcam hatta bu akşam yarın içmek için... bana yolladığın linke baktım ama burda ısırgan otu bulmam aslında kolay her çalılıkta oluyor da köpekler çok var ( evcil hayvanlar hep ) gezmeye çıkarılıyolar sık sık valla bebek arabası gezdirenden çoktur köpek gezdiren :) :) :) neyse işte pis olma ihtimallerini düşünerek ellemem yani..işe yaradımı sende ?? ha_mim

Bana uyar da K klbk33 kuma kabul etmem diyorsa napak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…