- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2sporuda anlamadim.
Kadinlarin ustunde daha cok yuk var bence. Erkendn yaslanmasak bari.
Bugunku sporum 45dk yuruyus
Mahsus bilmediğin şeyleri yapıyorum puanını hesaplayama diyee
Geçtim geçtim dedin beni dellendirdin.nerde antin kuntin şeyler var onlara vurdum kendimi
Geçtim seniiiii:)))
ha_mim biz zayiflama takiminda sporlari puanlama tablosu yaptik. Buna gore leslie 1dk 1.5 puan.
18x1.5=27puan eder.
Benim bugun 1saat yuruyusum var 60puan oradan. Ip atlamadan da 5tanesi 1puan oldugu icin 50 puan kazandim. Her durumda seni gectim. Bu sabahda gune jumping jack ile basladim.50tane yaptim. Onunda tanesi 1puan. Noyle yani
zayıflama grubu bu yarışmalar değil di mi. yani takımlar.
AynenBizim etli butlu halimiz onlardan güzel yinede.o ne öyleee:))hiç güzel değiller
Bence çok iyi olur canım.gelenlerin eş bulamayınca hevesi kaçıyor bi daha uğramıyorlar.duydun mu Dil-i bitab :)
Gelirim canim insAllah :)Gelirsin artık:)))
Evet hevesleri kaciyorhevesi kaçıyor bi daha uğramıyorlar.
Takimlara katildim 6kilo verdim. 4unu takim sayesinde verdim. Millete spor cezasi verip duruyorum. Yemeyenler eriyor, zayifliyor.zayıflama grubu bu yarışmalar değil di mi. yani takımlar.
benim spor koçum olur musun? Son 3 kilom var. ama esas sorun bölgesel malesefEvet hevesleri kaciyor
Takimlara katildim 6kilo verdim. 4unu takim sayesinde verdim. Millete spor cezasi verip duruyorum. Yemeyenler eriyor, zayifliyor.
Senin icin birsey yapmak beni mutlu eder. Ne yapmami istiyorsun tam olarak. Benimde son 1.3 kg kaldi. Kilom dusuk oldugu icin gram gram gidiyor. Gitsin de. Ramazan da fit olayim.benim spor koçum olur musun? Son 3 kilom var. ama esas sorun bölgesel malesef
ha_mim gel cabuk buraya?? Badilik sistemini kaldirdiniz gerilediniz kac gundur yazmamissin buraya. Haniii sporlar neredeeee????
Aahahaahaa alemsin. Hadi spor yapmadin da borek ve pasta ne oluyor allah kabul etsin. Ramazanda kilo alirsin simdi boyleysen.. Dikkat et diye diyorum. Almasi kolay ve aldigini farketmiyorsun. Vermesi zor..Bende diyorum kulaklarım niye çınlıyor:))
Spor mu oda neydi
Perşembe cuma cumartesi niyetliydim.bugünde sabah kalvaltıdan önce markete gittim tek sporum bu.haa birde evi mutfağı topladım ıspanaklı börek ve pasta yaptımveee anladın sen onu valla az yidim 1 dilimcik
Niye istikrar sağlayamıyorum yaaaa.bigün yapmayım hemen soğuyorum canım istemiyor
Sen hep elaleme kök söktür zaten bizi hiiiiç düşünme4.takım fit olsun külkedileri bıngıl bıngılhain küldaşşşşşşş
Aahahaahaa alemsin. Hadi spor yapmadin da borek ve pasta ne oluyor allah kabul etsin. Ramazanda kilo alirsin simdi boyleysen.. Dikkat et diye diyorum. Almasi kolay ve aldigini farketmiyorsun. Vermesi zor..
Bu arada 100mekik 45dk yuruyus yaptim. Hepinizi yendim
o zaman biraz bahsedeyim kendimden. zaman yönetimi konusunda çok eksiğim. önceliklerimi bilmiyorum. ayrıca spor konusunda çok tembelim. bir başlama motivasyonum olsa gerisi gelir ama atalet var. mevcut durumu korumaya çalışıyorum. üşengeçlik diz boyu. napacağını bilmiyorum. oradan uzaktan kumanda ile bana spor yaptıracak değilsin ya. ama bi fikrim yok. sadece o kilolar gitsin fit olayım istiyorum. daaaşşş kiminSenin icin birsey yapmak beni mutlu eder. Ne yapmami istiyorsun tam olarak. Benimde son 1.3 kg kaldi. Kilom dusuk oldugu icin gram gram gidiyor. Gitsin de. Ramazan da fit olayim.
Bu arada millete 4.takimda kök söktürüyorum. Spor kocun olursam olacaklardan kork bence
Sen hep elaleme kök söktür zaten bizi hiiiiç düşünme4.takım fit olsun külkedileri bıngıl bıngılhain küldaşşşşşşş
ayy buraya koptum sabah sabah.. bıngıldaşlar
Sorma herkeşe koçluk yapıyor bize yok.belki bizde koçi olmak istiyoz
o zaman biraz bahsedeyim kendimden. zaman yönetimi konusunda çok eksiğim. önceliklerimi bilmiyorum. ayrıca spor konusunda çok tembelim. bir başlama motivasyonum olsa gerisi gelir ama atalet var. mevcut durumu korumaya çalışıyorum. üşengeçlik diz boyu. napacağını bilmiyorum. oradan uzaktan kumanda ile bana spor yaptıracak değilsin ya. ama bi fikrim yok. sadece o kilolar gitsin fit olayım istiyorum. daaaşşş kimin
ayy buraya koptum sabah sabah.. bıngıldaşlar
Üsengeclik benim de sorunum. Cozumu basit erteleme. O an yap. Sporada hemen program indirip baslama bel karin tum vucut vb.. Once yuruyusle basla. Bak havalar guzellesmeye basladi. Bahar geldi. Bahaneler bul. Cik dolas. Cocuklari dolastir.. Boyle boyle basla. Leslie yap cikamazsanda.ayrıca spor konusunda çok tembelim. bir başlama motivasyonum olsa gerisi gelir ama atalet var. mevcut durumu korumaya çalışıyorum. üşengeçlik diz boyu. napacağını bilmiyorum