- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
Gorucu usulu olcak diyosunYaş kilo boy yaz sen belki uygun biri çıkar karşına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorucu usulu olcak diyosunYaş kilo boy yaz sen belki uygun biri çıkar karşına
Gorucu usulu olcak diyosun
Maalesef aşık olmayı beklersen yaz biter
Boy 156 GUNCEL Kilo 61.2 yas 24 taliplerimi bekliyorum (yalniz insulin direncim var ona gore )
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tibetin-genclik-pinari-5-hareket.169075/
Burda açıklaması var ama hareketler çıkmamış
Buda videosu
Tibet nedirAşkolsuuuun sevmez miyim.sevmesem yarışır mıyım senin beni habire ezip geçmene izin verir miyim:))
Seni seviyorum K klbk33 benimle bir ömür küldaş yoldaş arkadaş olur musun
İnşallah canım artık sende şekillenme vücudu rötüşleme zamanı.
Bende bu sabah tibete başladım var mı bana eşlik etmek isteyen
@CKbeautyandsheer Ben_olmak sivastrabzon K klbk33 Dil-i bitab chentiq kubdef @areser
Hadi gelin birlikte yapalım
Beni yenemeyecegini anlayinca bana kuma getirmeye mi karar verdin. Olmmaaaaz olamaaaazKız sen bana çok yakınmışsııın seni kendimemi alsam acaba
Benim rakip hedef kilosuna ulaştı beni boşadı boşayacak bölgesel çalışıyormuş hanımzayıflama işini seninle götürebilirim.bendede pko var insülin direncide olabilir troidler sıkıntılı .anlıcan ortak yönümüz çok ne dersin canımm var mısın.
K klbk33 kuma getiriyom sana ne diyosun
Tibet nedir
Beni yenemeyecegini anlayinca bana kuma getirmeye mi karar verdin. Olmmaaaaz olamaaaaz
Teşekkur ederim. Denemeye calışacağım, ama pek umudum yok..
Selam kızlar gelebilir miyim ben de düelloya
boy: 163
kilo: 61
basen bölgemden şikayetçiyim
diyet yapmaya başladım ancak spor konusunda benimle yarışmasını, beni gaza getirmesini istediğim yol arkadaşı arıyorum kendime
haftaiçi gündüz çalışan biriyim
taliplerimin de çalışıyor olmasını tercih ediyorum
ben burda çalışırken o evde spor yapmış olmasın lütfen
şartların eşite yakın olmasından yanayım
ha_mim badiiimmm tibeti de yapmaya çalışacağım esneme hareketleri olarak iyi olur sanırım ne dersin ??
Bana uyar da K klbk33 kuma kabul etmem diyorsa napakKız sen bana çok yakınmışsııın seni kendimemi alsam acaba
Benim rakip hedef kilosuna ulaştı beni boşadı boşayacak bölgesel çalışıyormuş hanımzayıflama işini seninle götürebilirim.bendede pko var insülin direncide olabilir troidler sıkıntılı .anlıcan ortak yönümüz çok ne dersin canımm var mısın.
K klbk33 kuma getiriyom sana ne diyosun
Rica ederim, sen yeter ki işte, vazgeçme, pes etme..Sağol Sivastrabzon. Yardımın için. Başladım devam edeceğim kendimi motive etmeye başladım