Düello

Nettin canım mesajı hallaç pamuğuna çevirmişsin:)))
Asagidan ekleme yaptim :KK70:
Gecenlerde beni bir yerde sevdigin uye olarak etiketlemissin teşekkür ederim. Ben de seni etiketleyecektim. O an musait olamadim. Sonra da o sayfayi kaybettim.

Asagidan ekleme yaptim :KK70:
Gecenlerde beni bir yerde sevdigin uye olarak etiketlemissin teşekkür ederim. Ben de seni etiketleyecektim. O an musait olamadim. Sonra da o sayfayi kaybettim.

Ben mi:KK22: sivastrabzon sivastrabzon olmasın o genelde o yapıyor böyle dürtme ilanı aşk işlerini.hatırlayamadım valla.ama diyeceğin varsa burda da diyebilirsin yanii:oops:

Hani spor haniii olaaaamaz saldin yine kalk bakiyim. Yap leslie falan.
Yine yendim seni :KK70:
40dk yuruyus, 150 mekik

Yine derkeeeeen:KK11::63:
Bu saatteee ...az sonra kocacıııım işten gelecek onunla karşılıklı çay içeciik.

Hem ben böön çook yoruldum
3 saat tempolu temizlik yaptım nerdeyse koşarak ...ardından 2 saatte çarşı dolandım.dünkü callan dan sonra bacaklarım çok fena hamladı temizlik işkence gibiydi.ama ben seni.geçmişimdir kesin kalori yakımında:KK70:

Bu arada yarın tibete başlıyorum inşallah yeme içme işlerini de biraz sıkı tutucam ay sonunda düğün var:KK71:

Yine derkeeeeen:KK11::63:
Bu saatteee ...az sonra kocacıııım işten gelecek onunla karşılıklı çay içeciik.

Hem ben böön çook yoruldum
3 saat tempolu temizlik yaptım nerdeyse koşarak ...ardından 2 saatte çarşı dolandım.dünkü callan dan sonra bacaklarım çok fena hamladı temizlik işkence gibiydi.ama ben seni.geçmişimdir kesin kalori yakımında:KK70:
Iyi yurumussun emmeee ben aksama kadar dairede calistim. Sonrada evde 2 bicirikla dans ettim. Yuruyus mekik deee yaptim ben bolgesel incelecegim insallah

:KK61:Sen simdi beni sevmiyormusun? Bben seni sevdim ama:KK74:

Aşkolsuuuun sevmez miyim.sevmesem yarışır mıyım senin beni habire ezip geçmene izin verir miyim:))
Seni seviyorum K klbk33 :KK74:benimle bir ömür küldaş yoldaş arkadaş olur musun:KK200:

Iyi yurumussun emmeee ben aksama kadar dairede calistim. Sonrada evde 2 bicirikla dans ettim. Yuruyus mekik deee yaptim ben bolgesel incelecegim insallah

İnşallah canım artık sende şekillenme vücudu rötüşleme zamanı.

Bende bu sabah tibete başladım var mı bana eşlik etmek isteyen

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Ben_olmak Ben_olmak sivastrabzon sivastrabzon K klbk33 Dil-i bitab Dil-i bitab chentiq chentiq kubdef kubdef areser areser

Hadi gelin birlikte yapalım

Bir inceleyeyeyim belki katılırım teşekkür ederim. Duelleyo ya da katilmak isterim ama ben diyette yapıorum katilamaz miyim :/
Aşkolsuuuun sevmez miyim.sevmesem yarışır mıyım senin beni habire ezip geçmene izin verir miyim:))
Seni seviyorum K klbk33 :KK74:benimle bir ömür küldaş yoldaş arkadaş olur musun:KK200:

İnşallah canım artık sende şekillenme vücudu rötüşleme zamanı.

Bende bu sabah tibete başladım var mı bana eşlik etmek isteyen

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Ben_olmak Ben_olmak sivastrabzon sivastrabzon K klbk33 Dil-i bitab Dil-i bitab chentiq chentiq kubdef kubdef areser areser

Hadi gelin birlikte yapalım

X