Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asagidan ekleme yaptimNettin canım mesajı hallaç pamuğuna çevirmişsin:)))
Hani spor haniii olaaaamaz saldin yine kalk bakiyim. Yap leslie falan.Ben_olmak ? Yapıldı mı spor
Asagidan ekleme yaptim
Gecenlerde beni bir yerde sevdigin uye olarak etiketlemissin teşekkür ederim. Ben de seni etiketleyecektim. O an musait olamadim. Sonra da o sayfayi kaybettim.
Biri kulağımı çınlattı sanki..Ben mi sivastrabzon olmasın o genelde o yapıyor böyle dürtme ilanı aşk işlerini.hatırlayamadım valla.ama diyeceğin varsa burda da diyebilirsin yanii
Hani spor haniii olaaaamaz saldin yine kalk bakiyim. Yap leslie falan.
Yine yendim seni
40dk yuruyus, 150 mekik
Sen simdi beni sevmiyormusun? Bben seni sevdim amaBen mi sivastrabzon olmasın o genelde o yapıyor böyle dürtme ilanı aşk işlerini.hatırlayamadım valla.ama diyeceğin varsa burda da diyebilirsin yanii
Evet beni etiketlemissin yazmaya calistim. Sonra sayfayi kaybettim yazamadim. Ben de sen ccooookk seviyorum diye yazacaktim sivastrabzon "Biri kulağımı çınlattı sanki..
Iyi yurumussun emmeee ben aksama kadar dairede calistim. Sonrada evde 2 bicirikla dans ettim. Yuruyus mekik deee yaptim ben bolgesel incelecegim insallahYine derkeeeeen
Bu saatteee ...az sonra kocacıııım işten gelecek onunla karşılıklı çay içeciik.
Hem ben böön çook yoruldum
3 saat tempolu temizlik yaptım nerdeyse koşarak ...ardından 2 saatte çarşı dolandım.dünkü callan dan sonra bacaklarım çok fena hamladı temizlik işkence gibiydi.ama ben seni.geçmişimdir kesin kalori yakımında
Sen simdi beni sevmiyormusun? Bben seni sevdim ama
Iyi yurumussun emmeee ben aksama kadar dairede calistim. Sonrada evde 2 bicirikla dans ettim. Yuruyus mekik deee yaptim ben bolgesel incelecegim insallah
Tibet ne ola ki?Aşkolsuuuun sevmez miyim.sevmesem yarışır mıyım senin beni habire ezip geçmene izin verir miyim:))
Seni seviyorum K klbk33 benimle bir ömür küldaş yoldaş arkadaş olur musun
İnşallah canım artık sende şekillenme vücudu rötüşleme zamanı.
Bende bu sabah tibete başladım var mı bana eşlik etmek isteyen
CKbeautyandsheer Ben_olmak sivastrabzon K klbk33 Dil-i bitab chentiq kubdef areser
Hadi gelin birlikte yapalım
Hep bakacağim bu tibet doğasına unutuyorum..Bende bu sabah tibete başladım var mı bana eşlik etmek isteyen
CKbeautyandsheer Ben_olmak sivastrabzon K klbk33 Dil-i bitab chentiq kubdef areser
Olsun önemli değil, ugrasmissin yine de teşekkür ederim..Evet beni etiketlemissin yazmaya calistim. Sonra sayfayi kaybettim yazamadim. Ben de sen ccooookk seviyorum diye yazacaktim sivastrabzon "
Tibet ne ola ki?
Hep bakacağim bu tibet doğasına unutuyorum..
Başlamak bir şey değil ip atlamayla mekik çekmeye benzemesin.
Aşkolsuuuun sevmez miyim.sevmesem yarışır mıyım senin beni habire ezip geçmene izin verir miyim:))
Seni seviyorum K klbk33 benimle bir ömür küldaş yoldaş arkadaş olur musun
İnşallah canım artık sende şekillenme vücudu rötüşleme zamanı.
Bende bu sabah tibete başladım var mı bana eşlik etmek isteyen
Bir inceleyeyeyim belki katılırım teşekkür ederim. Duelleyo ya da katilmak isterim ama ben diyette yapıorum katilamaz miyim :/
Yok canım katılabilirsin tabi ki.diyetle birlikte kaymaklı baklava olur:))
Super var mi bana rakip:)