Düello

Level 2 yi tamamladıysan helal olsun valla.kondüsyon iyi demekki.bi fırsatını bulup sporunuda yapmışsın ayrıca tebrik ediyorum:KK5:
Karataya ve spora devam edersen tatlı krizlerinde biter eminim.motivasyonun bol olsun...

çoook daha iyi olabilirdim, eminim. Ama Benim belimde dizlerimde kıkırdak aşınması mevcut. Bu sebeple çok ağrı çekiyorum. Aslında hafif hareketlerle başlayıp, öncelikle kaslarımı kuvvetlendirmem lazım. Daha sonra bu seriye başlamalıyım. Ama level-1 işimi görecek bence. hakkıyla yapsam veya oturduğum yerden diz hareketleri ve kol kaslarımı güçlendirsem daha iyi olacak.

28 mart 2018

Screenshot_2018-03-28-18-14-08-1.png

Adımlar Leslie 3 fast mile yaparken sayıldı
Ek olarak aşağıdaki video yapıldı

-Karataya uygun beslenildi.
-Jillian Level-1 yapılmadı ama kendi bildiğim sakatlık çıkmadan yapılabilecek kuvvetlendirme egzersizlerini yaptım.

30 mart cuma

Leslie 3 fast mile✔
Winsor plates-Butt and thigh✔

Bu video baya etkiliymiş.vaktim oldukça leslie nin ardından sürekli yaparsam fıstık gibi olurum :KK8::KK70:

31mart
250 squat, 100dk yürüyüş

1nisan
150 mekik

Ben bu etiketi nasil kacirmisim. Neyse buldum sayfayii. Yenerim artik seni ahahhaaa

:duduk::lülülü:

31mart
250 squat, 100dk yürüyüş

1nisan
150 mekik

Yuhhh nerde yürüdün o kaddar.250 squatı nasıl yaptın bacım o kadar squat yaparsan kim kardaşyana dönersin(soyadı sallamasyon oldu).
Vay anasını sayın seyirciler hatuna bakın.
Acaba linki vermesemiydim hiç.çağırmasamıydım:işsiz:bu hatun beni ezer geçer parlatır:ruh:havlu mu atsam ne yapsam.kızlar beni gazlayın pes etcem:)))

:duduk::lülülü:

Yuhhh nerde yürüdün o kaddar.250 squatı nasıl yaptın bacım o kadar squat yaparsan kim kardaşyana dönersin(soyadı sallamasyon oldu).
Vay anasını sayın seyirciler hatuna bakın.
Acaba linki vermesemiydim hiç.çağırmasamıydım:işsiz:bu hatun beni ezer geçer parlatır:ruh:havlu mu atsam ne yapsam.kızlar beni gazlayın pes etcem:)))
:KK70: ben zayiflama topigindeyim ya. Squat cok veriyorlar. Oradan alistim. Hemen her hafta squat yapiyoruz. Yuruyuse ailecek ciktik. Cocuklardan oturamadik.

Kızlar kaç kilolardansınız tartılıyomusunuz anlatın bakim biraz :KK19::KK19:
Çok iddialı değilim ama yarın bende bismillah diyorum bakalım ay sonuna kadar ne kadar farkedecek:KK17:

Eski bir yürüyüş bandım var onda 1 saat yürüsem bana yeter spor olarak biraz da kol felan çalışsam :super:

ha_mim ha_mim K klbk33 başka kimler var burda ??

Kızlar kaç kilolardansınız tartılıyomusunuz anlatın bakim biraz :KK19::KK19:
Çok iddialı değilim ama yarın bende bismillah diyorum bakalım ay sonuna kadar ne kadar farkedecek:KK17:

Eski bir yürüyüş bandım var onda 1 saat yürüsem bana yeter spor olarak biraz da kol felan çalışsam :super:

ha_mim ha_mim K klbk33 başka kimler var burda ??

Badim gelmiş hoş gelmiş:KK200:
Bi süreklilik sağlayamadığımız için tartılmıyoruz canım ama olsa iyi olur
Herkes kendi çapında bişeyler yapıyor bendede son leslie den sonra acaip ödem oldu bacaklarım acıyordu resmen bugün iyi biraz kaç gündür de hep ayaktayım onunda etkisi var galiba.bugün pazar filan var belki hafif bişiler yaparım sende startı ver canım:spor:

ha_mim ha_mim 'ciğim, şu callanetics linkini verir misin? hangilerini yapıyorsunuz?

Canım ben 10 saatte 10 yaş gençleşi yapıyorum bikaçtane daha varda en etkilisi bu diyolar bunu yaptım.bakalım 10 defa yapınca 10 yaş gençleşicemmi:)))

Linki bende yok canım.Benim videolar usb de tvye takıp yapıyorum.yıllaaaaaar önce kardeşim indirip atmıştı.biraz indirmesi bulması sorun galiba topikte baya soran oluyor çünkü

Bittikten sonra bacaklarımın titremesi 1 saat geçmedi bide öyle pazara gittim.dengeyi zor sağladım valla:confused::KK70:

X