Düello

Gelirim ben ama pazartesi baslarim :)) yatili misafirlerim var borek corek eksik olmaz baslarsam ayip olur:) boy 1.68 kilo 78 var mi bana uygun bir es acaba hedef 65

Tamam canım ama sen yinede fazla yeme yavaş yavaş gir moda:))

Ben varım diyemiyorum. Ne zaman desem yapamıyorum. Ama siz yine de yazın beni kıyıya köşeye.
Boy=1.68
Kilo=68
Hedef=58-55

Kızlar ben maratona başladım ancak çok çok kısa sürdü. Çocuk ateşlendi. Doktora götürdük. :KK43:
Kişisel bakım yapıldı.
Çocuklar yıkandı, tırnak vb bakımları yapıldı.
Ütü yapıldı.
Yarına yemek yapıldı.
2posta çamaşır yıkandı.
Pek birşey yapamadım anlayacağınız.

Konuyu hortlatalım

Kızlar var mısınız düelloya :KK11:
Ama lütfen boyu boyuma kilosu kiloma uygun biri olsuuuun:deli:

chentiq chentiq
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer
@klbk33
Ben_olmak Ben_olmak
sivastrabzon sivastrabzon (gelmesende çağırmak istedim)
S Sifayildizi
Yildiztozu16 Yildiztozu16
@esoes1919
Mia- Mia-
@p_ritha
@Alaikra
@kubdef

Herkesleri etiketledim isteyen buyursun gelsin.yarın başlayalım inşallah:halay::spor:
Katılanlar boy ve kilosunu belirtsinki ona göre eşleşelim:KK19:
Günaydın ..
Öncelikle nezaket gösterip davet ettiğin için teşekkürler . E, davete icabet lazım ama yapabilir mıyım bilmiyorum.. nasıl olacak ki?
Boy:1.55
Kilo: 56.5
Tam bilmiyorum ama sanırım normal kilodayim. Ne onerirsin?

Selâmün aleyküm :emir_bebek:

Kızlar boy 1.64 kilo 63 tu ben bu kiloyu göstermiyorum aslında ama bu aralar bel çevresi biraz yağlandı ve doğumdan göbeğim var :110:
bu göbeğe çareniz. Varsa gelim :KK45:

Ilk mesaji yeni okudum da sadece spor icin mi duello eger oyleyse bana pek uymadi sanirim ben kilo verme duellosu diye dusunmustum

Canım bende sadece spor olarak düşünmedim açıkcası.hem kilo veririz hem de spor yaparız diye düşündüm.konu sahibi chentiq chentiq bişey demez galiba:)) kadının bütün konularını zapt ettik.nolacak canııım orda boş yere duruyodu:))

Günaydın ..
Öncelikle nezaket gösterip davet ettiğin için teşekkürler . E, davete icabet lazım ama yapabilir mıyım bilmiyorum.. nasıl olacak ki?
Boy:1.55
Kilo: 56.5
Tam bilmiyorum ama sanırım normal kilodayim. Ne onerirsin?

Senin boy kilo bana yakınmış canım.ama sen vermek istemiyosun galiba.o zaman sadece spor vs.yaparsın.yürüyüş olur ip atlama olur.ölçülerini alıp sıkılaşmanı takip edebilirsin.tabii istersen müsait olursan.

chentiq chentiq gelene kadar burdan devam edelim eğer geldiği zaman bu konsept konuma uymaz derse başka başlık açarız kızlar olur mu

Selâmün aleyküm :emir_bebek:

Kızlar boy 1.64 kilo 63 tu ben bu kiloyu göstermiyorum aslında ama bu aralar bel çevresi biraz yağlandı ve doğumdan göbeğim var :110:
bu göbeğe çareniz. Varsa gelim :KK45:

Ve aleyküm selam
Canım yürüyüş ya da jillian yapabilirsin.
İp atlamada çok etkili ve kolay bi egzersiz.artık hangisini beğenirsen.bide doğum yapanlara yönelik diastasis recti egzersizleri var.videosunu atarım.kolay 5 dk lık egzersizler

Yaptığım egzersiz bu.başta ingilizce bişeyler anlatıyor.bilenler hayrına türkçesini anlatsa ne güzel olur...

Birde bu videoyu yapıyorum her ikisinide leslie den sonra yapıyorum hepsi 1 saat sürüyor.bu kadının diğer videolarıda çok güzel .sorunlu bölgeler için kısa videolar birde 45 dklık uzun plates seansları var.

Bende jilian yapiyorum 9. Gunumdeyim kizlar birde jiliandan sonra ekstra bugun pilates hareketleri ve 100 ziplama yaptim..cogunluk pilates diyet yapmadan 17 aralikta 95 cm olan gobisim su an 79 cm bu arada kilo farkim ise 4 kg

Pilateside a yapmistim hergub degil onemli olan birakmamak mis yani az özde olsa

Bende gelebilirmiyim araniza:spor:

Tabii ki buyur hoşgeldin

Bende jilian yapiyorum 9. Gunumdeyim kizlar birde jiliandan sonra ekstra bugun pilates hareketleri ve 100 ziplama yaptim..cogunluk pilates diyet yapmadan 17 aralikta 95 cm olan gobisim su an 79 cm bu arada kilo farkim ise 4 kg

Maşallah süper incelmişsin.benimde şuan ki göbek ölçüsü 95:KK43: umarım incelirim senin gibi.dediğin gibi istikrar çok önemli.haftada en az 3 gün şart...

Arkadaşlar çizelge nasıl yapılıyır bilen var mı.pc de mi yapmak lazım.

X