Dudaklarımdan çok korkuyorum nolur yardımmm

Her 1 ya da 1,5 ayda bir uçuk çıkıyor yine ama öyle 8 tane değil o bir kere olmuştu şimdi bir tane çıkıyor ama uzun sürüyor iyileşmesi
aman iyi bari 8 tane aynı anda çıkmasında 1 tane yine zorda olsa acısı çekiliyorda 8 taneçok çok fazla.benim şuan ağzımda ufak bir tane var yeni çıkyor inşllah büyümez.iyişle süresi uzadımı fena oluyor.

Canim sana adacayi öneririm.bende ne zamandudagima ucu ciksa hep dudak dişina cikiyor ise yariyor.metredearastirdigimda adacayi agiz iiçindekiyaralardaki iyislemeye yardimciymis.tabiki doktora gidin ama günde bir fincan ada cayinida agizda gargara gibi bekleyip bekleyip tukurun.ikinci fincanida yudumlayip içinbu uuçuk denen şey bazen stresten bazen vücudun içtenuretmesinden olabiliyor iiçteki hücrelerde eetkilendim adacayindan.

Aft mi acaba ucuk dedigin seyler. Benim lisedeyken 1 gunde tum agzimin ici aft ile dolmustu. Su bile icemiyordum.Pipetle dudaklarimin ucuyla icebiliyordum.ve dudaklarimin sisliginden 2 gun okula gidemedim. doktora gittim 2 tane en agirindan antibiyotik ve gargara verdi.1 haftayada gecmisti.umarim seninkide oyle biseydir 1 haftaya gecer

X