Dudaklarımdan çok korkuyorum nolur yardımmm

uçuk genelde dudağın kenarında çıktığını bilirim içerde çıktığını ilk defa duydum.ağzın içinde sivilce şeklinde ağız yararı çıkar.iyileşmeside uzun sürer.gönlünü serin tut inşallah bişe yoktur.yinede doktora git kafamda sorular kalmasın.

küçükken benim de dudağımdan uçuk eksik olmazdı. habire kendini yeniliyo ve biri bitmeden diğeri başlıyodu.
Uçuk ilaçları bence hiçbir işe yaramıyo hatta ilacı değiştirmek daha kötü bile yapıyo.

ama panik yapma inşallah önemli bişey yoktur bakalım pazartesine kadar bekleyelim..

uçuk genelde dudağın kenarında çıktığını bilirim içerde çıktığını ilk defa duydum.ağzın içinde sivilce şeklinde ağız yararı çıkar.iyileşmeside uzun sürer.gönlünü serin tut inşallah bişe yoktur.yinede doktora git kafamda sorular kalmasın.
Ağzimin icinde sivilce degil beyaz leke şeklinde. Gitgide büyüyor müdahale etmezsem.. Doktora pztsi gidicem ama çok korkuyorum

Bir keresinde dudağımda aynı anda tam 8 tane uçuk çıkmıştı stresli bir dönemimdi hala da ayda en az bir kere uçuk çıkar 1 tane 2 haftadan önce geçmez çocukluğumdan beri böyle doktora görün mutlaka ama aklına kötü şeyler getirme

Bir keresinde dudağımda aynı anda tam 8 tane uçuk çıkmıştı stresli bir dönemimdi hala da ayda en az bir kere uçuk çıkar 1 tane 2 haftadan önce geçmez çocukluğumdan beri böyle doktora görün mutlaka ama aklına kötü şeyler getirme
Benim de çıkardı çocukken, ilk değul. Ama bu sefer cidden dudagim oyuk kaldi ve anneme gosterince cığlık atti

8 tanemi :KK57: yemek nasıl yedin.bende 1 tane ağzı yarası çıktımı çığlık çığlığa yiyorum

Ağzimin icinde sivilce degil beyaz leke şeklinde. Gitgide büyüyor müdahale etmezsem.. Doktora pztsi gidicem ama çok korkuyorum

Böyle mi,böyleyse aft :

bebeklerde-aft.jpg

8 tanemi :KK57: yemek nasıl yedin.bende 1 tane ağzı yarası çıktımı çığlık çığlığa yiyorum
Sokağa bile çıkamadım aynaya bakamadım bildiğin şiş, yara halinde dudak uçuğu tam 8 tane. Ağzımı açamıyordum dudağımla burnum arasındaki mesafe bile kapanmıştı şişlikten çok kötüydü doktora gittim ilaç kullandım ama çıktıktan sonra çok etkili olmadı bende normal sürecinde geçmesini bekledim yemek konusunda da çok sıkıntı çektim Allah dermansız dert vermesin tabii ama bayağı kötüydü

Sokağa bile çıkamadım aynaya bakamadım bildiğin şiş, yara halinde dudak uçuğu tam 8 tane. Ağzımı açamıyordum dudağımla burnum arasındaki mesafe bile kapanmıştı şişlikten çok kötüydü doktora gittim ilaç kullandım ama çıktıktan sonra çok etkili olmadı bende normal sürecinde geçmesini bekledim yemek konusunda da çok sıkıntı çektim Allah dermansız dert vermesin tabii ama bayağı kötüydü
amin.sen baya kötü olmuşsun .yine oluyormusun öyle

Kenacort -A kremin adı. Gargarayı bilmiyorum

Ağzının içinde mi canım bu yoksa dudağında mı içi su dolu dimi? yoksa ağzın içinde beyaz beyaz bir yara mı aft ile uçuğu birbirine karıştırıyorlar çünkü.
Korkma sen önce adet döneminde çıkabiliyor. Oynadıysan çıkmış o yüzden yeniden çıkıyor olabilir.
bir kere çıkınca ve patladıktan sonra dikkat etmeyince ardından çıkar. bulaşmıştır ağzına dikkat etmemişsen. korkulacak bir şey yok sanmıyorum.
büyük ihtimalle vitamin eksikliği vardır. demir eksikliği vardır yada çinko. adet döneminde de çıkar. sen doktora git pazartesi ama bak bir şey çıkmayacak.

Kimse yazdı mi bilmiyorum ama içini ferah tut arkadaşım
internetten baş ağrısını arat allah korusun kansere kadar çıkıyor
O yüzden nette araştırma yapma hastalığını
Allah acil şifalar versin

X