Dudak Dolgusu

Arkadaşlar ben Plastik cerrahi doktoru Op.Dr Ekrem Keskin e gittim . Volbella dudak dolgusu yaptırdım 3 ay oldu çok memnunum İStambulda yaptırmak isteyene önerebilirim

Merhaba arsensu bize fotoğraf paylaşabilirmisin acaba birde Dr.Ekrem bey size kaç cc yaptı onuda söylersen sevinirim

Benim dokturum 1cc volbella yaptı sonucu paylaşıyorum

Eklentiler

• IMG_2398.jpg
    IMG_2398.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 223
Ben bu konuya yorum yapmıştım. Kalıcı dolgu için dr ismi vermistim. İnsanları yanlış yönlendirmek istemiyorum. Kalıcı dolgudan başta çok memnun kaldım ama sonra asimetri oldu biraz daha yapalim derken kontrolsüz bir şekilde aşırı dolgu yapıldı. Sonra da kurtulma yolunu aramaya başladım. Ben kalıcı dolgu yaptırın ya da yaptırmayın diyemem. Ama 2 yıl önce yaptığım yorumdan dolayı sorumluluk hissettim ve yaşadıklarımı anlattım. Allaha şükür bundan kurtulmak üzereyim ve merak edenler ve çözüm arayanlar şu linke bakabilir.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tirdi-dudaklarini-kaybedebilir.1006130/page-2

Merhaba. Geçen hafta dudak dolgusu yaptırdım. 1 haftadir topaklanmalar gitmedi. Doktor masaj yap bir sey olmaz dedi ve deyim yerindeyse üzerinde gram durmadı. Ayrıca 2 doz yapilmasina ragmen 1 haftada neredeyse eski haline döndü. Yapan doktorla muhattap olmak istemiyorum. O yüzden tecrübelerinize sığınıyorum :KK43:( topaklanma normal mi? Bu kadar kısa sürede erir mi?

Merhaba. Geçen hafta dudak dolgusu yaptırdım. 1 haftadir topaklanmalar gitmedi. Doktor masaj yap bir sey olmaz dedi ve deyim yerindeyse üzerinde gram durmadı. Ayrıca 2 doz yapilmasina ragmen 1 haftada neredeyse eski haline döndü. Yapan doktorla muhattap olmak istemiyorum. O yüzden tecrübelerinize sığınıyorum :KK43:( topaklanma normal mi? Bu kadar kısa sürede erir mi?

Gecmis olsun hangi doktor yapti bu kadar kisa surede erimesi bence normal degil 2 cc mi yaptirdin topaklanma gecebilir bende yaptirmistim gerci az yaptirdim ama bu sekilde bir sorunla karsilasmadim doktoruna en azindan telefon acip sor bence hangi marka yapildi

kesinlikle plastik ve estetik cerrahi doktorlarına yaptırın derim tavsiyem

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 156
Son düzenleyen: Moderatör:
dr öner özsoyeri iyi demişsiniz ama haberlere bile çıktı bir genç kızın ölümüne neden oldu zannetmiyorum ünlülerin estetigini yapacak haber kanallarında ruhsatsız çalıştıkları söyleniyor ünlüler gider hastanede yaptırır ne kadar yanlış yaptığınız resmen insanları kandiriyorsunuz

Ben bu yaz Dr. öner özsoyeri'ye gittim izmir karşıyakada yeri genelde ünlüler gidiyor oraya dolgu botox ta uzman biri emin olun çok memnun kalacaksınız dolguları geçici değil kalıcı estetikte bir numara diyebilirim
Nasıl bir yalancılıktır bu......hangi ünlü gidiyor muş mesela isim versene

X