- 24 Ekim 2016
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi arzuhalim753
Dudak dolgusunda kararsızdım ama ıyıkı yaptırmısım memnunum. Herion poliklinigin de yaptırdım. çankaya danerede yaptırmıştınız bir de memnun kaldınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dudak dolgusunda kararsızdım ama ıyıkı yaptırmısım memnunum. Herion poliklinigin de yaptırdım. çankaya danerede yaptırmıştınız bir de memnun kaldınız mı?
Maliyet yaklaşık ne kadar herion polikinlikte bilgi verebilirmisinDudak dolgusunda kararsızdım ama ıyıkı yaptırmısım memnunum. Herion poliklinigin de yaptırdım. çankaya da
Merhaba. Geçen hafta dudak dolgusu yaptırdım. 1 haftadir topaklanmalar gitmedi. Doktor masaj yap bir sey olmaz dedi ve deyim yerindeyse üzerinde gram durmadı. Ayrıca 2 doz yapilmasina ragmen 1 haftada neredeyse eski haline döndü. Yapan doktorla muhattap olmak istemiyorum. O yüzden tecrübelerinize sığınıyorum ( topaklanma normal mi? Bu kadar kısa sürede erir mi?
hangi dr bunu yapan? sizin dudağınız mı bir de?kesinlikle plastik ve estetik cerrahi doktorlarına yaptırın derim tavsiyem
Nasıl bir yalancılıktır bu......hangi ünlü gidiyor muş mesela isim verseneBen bu yaz Dr. öner özsoyeri'ye gittim izmir karşıyakada yeri genelde ünlüler gidiyor oraya dolgu botox ta uzman biri emin olun çok memnun kalacaksınız dolguları geçici değil kalıcı estetikte bir numara diyebilirim