Dudak Dolgusu

Arkadaşlar okuyunca dayanamadim yazmak istedim ben yaptirmadim ama meme ameliyatim icin gorusmeye gittigimde beklerken yapmis oldugu hastalariyla tanistim dudak dolgusunu cok begendim cok guzel olmustu isterseniz Dr. Kubilay Ozdilede bir gidin derim. Bence cok dogal ve cok hos duruyordu. Ankarada yaptiracak arkadaslar icin soyledim

Yaklaşık 1 haftadır yazanları okuyarak Mehmet Akgün'ü aradık annemle birlikte işlem yaptırmayı düşünüyorduk İstanbul a göre daha uygun geldi bizim için dün ben dudak dolgusu annemde iple yüz kaldırma (happylift) işlemi yaptırdı işlemlerden memnun kaldık. Yaptırcaklara öneririm.

Kızlar adanada dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorsanız kesinlikle önerebileceğim tek isim muhittin Aktaş. Tek kelimeyle harika. İki yıl önce gittim 10 yıl garanti veriyorum eğer beğenmezsen tekrar gel dedi. Ben ilk yaptırdığumda çok güzel oldu kimse farketmedi çok doğal duruyordu. Zamnla bıraz inceldi ama şimdi tekrar gittim ve biraz daha ekleme yaptı çok memnunum. Fiyat ilk başta belki biraz fazla gelebilir ama kesinlikle değiyor ve de garantili sonradan hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Ayrıca muhittin bey çok sıcakkanlı ilgili bir Dr. Yıllar sonra gittiğimde bile beni aynı ilgiyle karşıladı. Hastalarına çok değer veren bir Dr.

Kızlar adanada dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorsanız kesinlikle önerebileceğim tek isim muhittin Aktaş. Tek kelimeyle harika. İki yıl önce gittim 10 yıl garanti veriyorum eğer beğenmezsen tekrar gel dedi. Ben ilk yaptırdığumda çok güzel oldu kimse farketmedi çok doğal duruyordu. Zamnla bıraz inceldi ama şimdi tekrar gittim ve biraz daha ekleme yaptı çok memnunum. Fiyat ilk başta belki biraz fazla gelebilir ama kesinlikle değiyor ve de garantili sonradan hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Ayrıca muhittin bey çok sıcakkanlı ilgili bir Dr. Yıllar sonra gittiğimde bile beni aynı ilgiyle karşıladı. Hastalarına çok değer veren bir Dr.
Merhaba, ben de aynı işlemi yaptırdım. Yıllar içinde azaldığını yazmışsınız ne kadar sürede azaldı ve sertlik vs var mı dudaklarinizda?

Merhaba, dudaginizdaki çöküntüden bahsetmişsiniz. Kalıcı bir şeyler yaptırmalısiniz sanırım. Ben bu yaz kalıcı dolgu arayışındayken Adana'da dr Muhittin Aktaş'ı buldum. Ameliyatsız ve kalıcı bir işlem uygulayarak yüzümü güldürdü. Hayalim gerçek oldu. Permalip dolguyu bile düşünmüştüm o kadar ki çok istiyordum. Geçici dolgular ise bilirsiniz ki para tuzağından başka birşey değil. Önce güven ve cesaret sonra da inanarak gittim iyiki gitmişim. Bence bir görüşün telefonla fikir verecektir.
Ameliyatsız kalıcı dudak işlemi nedir ki

Ben bu yaz Dr. öner özsoyeri'ye gittim izmir karşıyakada yeri genelde ünlüler gidiyor oraya dolgu botox ta uzman biri emin olun çok memnun kalacaksınız dolguları geçici değil kalıcı estetikte bir numara diyebilirim
izmirde ne ünlüsü pardon fake mesaj atmayın

Canım geçmiş olsun dudağının resmini görmem mümkünmü ?
bende yaptırabileceğim güvenilir bi doktor arıyorumda

merhabalar Kalıcı dudak dolgusu düşünenler varsa ADANA da bunu en iyi yapan DR.MUHİTTİN AKTAŞ tır.üst dudaklarım cok ince ve güldüğümde damaklarım olduğu gibi görünüyordu dolgu sayesinde dudaklarım hem doğal bir görünümaldı hemde gülüşlerim daha çekici ve hoş göründü güvenle gidebilirsiniz.
14500784_1127427640707163_7074731463085808576_o.jpg

X