Dudak dolgusu yaptıranlar..

İki senede bir yaptıran ben bunu beğendim

Ankara'daki doktorunuzun adı nedir acaba?

Ankara'daki doktorunuzun adı nedir acaba?
Gop’ta Green Pearl güzellik merkezi Cem Akman
Fakat sadece dudak ve burun dolgusu ek olarak botoks için öneririm. Her doktor her şeyi iyi yapamıyor. Dolgu olarak juvoderm yaptırıyordum genelde fakat en son teosyal dolgu yaptırdım 3 yıldır hala erimedi ki sigara içen biriyim.
teosyal fiyat olarak biraz daha pahalı

Konu uzun zaman önce açılmış ama yine de cevap vermek istedim belki yaptırmak isteyen vardır ve kafası karışık olanlar vardır. ben dudak dolgumu Prof Dr Banu Çaycı kliniğinde yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım. çalışanlar inanılmaz ilgili ve sempatik sanki sizi sürekli tanıyorlar gibiler ilgi alaka çok iyi. klinik çok temiz yerde bir tel saç göremezsiniz hocayı söylemiyorum bile işini aşkla yaptığı çok belli sizi dinliyor ne istediğinizi anlıyor ve işleme başlıyor. eli çok hafif hiç acı hissetmedim. juvederm marka kullanıyor ve en önemlisi dolgular gözünüzün önünde açılıyor kalan dolgunuza sizin için belli süre saklıyor daha sonra onu kullanabiliyorsunuz. dudak dolgusu yapttırmak istiyorsanız kesinlikle banu hocayı tercih edebilirsiniz

Nerede yaptirdiniz acaba

Ben avcılar da yaptırdım dudak 2200 botoks 1800 kirpik 500 tırnak 450 cilt bakımı 500 şeklinde şuan saçımı da boyatsam başka biriyim gibi olur
merhaba Avcılarda nerede yaptırdınız acaba? ben botoks için düzgün bir yer bakıyorum ama bulamadım

merhaba Avcılarda nerede yaptırdınız acaba? ben botoks için düzgün bir yer bakıyorum ama bulamadım

Daha iyi bir yer buldum doktoru gerçekten çok çok başarılı istersen özelden yazarım. Ama tırnak kirpik için avcılarda ki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…