- 17 Ocak 2020
- 27.246
- 39.331
Yaşınız kaçValla anestezi kremle bile ık mık dedim yani mimiksiz olmak mümkün değil . İstanbul da çok güzel temiz bir yerde yaptırdım ben şuan 2 gün oldu çok içime sindi fiyat olarak piyasanın yarı fiyatına yaptırdım. Ben bir de botoks dolgu kirpik hepsini aynı gün yaptırdım toplu değişim
Russian yapılan dudak şeklinin adı. Daha dolgun duruyor ve üst çizgi daha belirgin oluyor.Russian nedir
Bide neden bır yılda 3 kez?
O kadar cabuk erimesi cok masraflı yapmaz mı ıslemi
Direkt implant taktırır kı ınsanlar o zaman
Ay cok zor ıslermişRussian yapılan dudak şeklinin adı. Daha dolgun duruyor ve üst çizgi daha belirgin oluyor.
Benim gittiğim doktor hem Juvaderm hem de hyafilia marka kullanıyordu. Fiyatları örnek veriyorum su an Juvaderm iyi bir klinikte 7-8 bin tl. ikisi de saglık bakanlığı onaylı dolgular bu arada. hyafilia ise şu an 3 bucuk 4 bin ortalama. Juvaderme 1 bucuk sene kalıcılık Vaad ediyorlar ama çok mümkün değil. burun dolgumu 1 bucuk senedir yeniletmedim hala iyi, çene dolgum da duruyor ancak dudak cok çabuk eriyor (özellikle sigara, alkol kullanıyorsanız) Benim gummy smile problemim de vardı. O nedenle sık aralıklarla 1er ml yaptırıyorum. Şu an aslında ihtiyacım kalmadı cunku her yapılan dolgudan 0.25 kadarı dudakta kalıyor. Su an Juvaderm yaptırıp 1 sene sonra falan yenilemeyi düşünüyorum. Etrafımdaki 10 kişinin 6sında dudak dolgusu olmasına rağmen Juvaderm dısında 3-4 aydan cok kalıcılığı kalan insan sayısı 0.
Gerçekten istiyorsanız çok da zor değil yaa korkmayın ben kan verirken bayılan aglayan biriyim. Bi cesaret yaptırdım. Aşı iğne olamam ben yaptırdıysam herkes yaptırırAy cok zor ıslermiş
Ben en ıyısı sadece sac boyatayım
Konu acı degılGerçekten istiyorsanız çok da zor değil yaa korkmayın ben kan verirken bayılan aglayan biriyim. Bi cesaret yaptırdım. Aşı iğne olamam ben yaptırdıysam herkes yaptırır
bunu da sormuştum ben doktora. Orada lokal iğne ile uyuşturup çekiyorlarmış videoları. Cunku imkansız o kadar rahat olunmaz bir kere vücuduna iğne giriyor. Dolgu malzemesi bazı markalarınki yakıyor. İnsan hiç yoksa bi gözlerini kısar yani yapılırken
E dogum nasıl yapacaksınız
Normal dogururken epiduralde alsanız acıyor nevriniz dönüyor
Sezaryen dogursanız dogumdan bes saat sonra dayanılmaz bir acı 3gun fiks.
Gerçekten istiyorsanız çok da zor değil yaa korkmayın ben kan verirken bayılan aglayan biriyim. Bi cesaret yaptırdım. Aşı iğne olamam ben yaptırdıysam herkes yaptırır
bunu da sormuştum ben doktora. Orada lokal iğne ile uyuşturup çekiyorlarmış videoları. Cunku imkansız o kadar rahat olunmaz bir kere vücuduna iğne giriyor. Dolgu malzemesi bazı markalarınki yakıyor. İnsan hiç yoksa bi gözlerini kısar yani yapılırken
Russian nedir
Bide neden bır yılda 3 kez?
O kadar cabuk erimesi cok masraflı yapmaz mı ıslemi
Direkt implant taktırır kı ınsanlar o zaman
Allah bagıslasın7 yaşında oğlum var sezaryen :)
Beni bayıltın ne isterseniz yapın :))
Hastaneden ertesi gün çıktım hiç yatmadım.
Geçenlerde ameliyat oldum elimde direnle hastane koridorunda iki büklüm yürüdüm sürekli ağrıya rağmen.
Ama bana şuradan şunu alacağız, keseceğiz, dikeceğiz demeyin. O zaman bende film kopuyor. Canlı canlı tanıklık etmek meselem.
Allah bagıslasın
Ben o acıya nasıl dayanacağım cok acıyormuş gıbı seyler okudum sanki sizin yorumlar arasında. Haliyle acıya gore yorum yapmıstım ben.
Son paragrafınızda anlattıgınız gibiyım bende.
Ben 30 yaşındayım çok fazla mimik yapıyorum o sebepten alnım çok daha önce kırıştı ve düzde dursam çizgiler yer etti derinleşti hepten botoks yaptırdım bu hafta dudakta açıkcası üst dudağım doktor kontrol etti ilk yapmadan bomboştu üst dudak çizgilerim belirsiz hacimsizdi makyaj ihtiyacım şuan minimal seviyede kirpik yaptırdım hepsi aynı günYaşınız kaç
Boyle ıslemlere kaç yaşında ihtiyac duyulmaya baslanıyor
Yaptıran arkadaşlar kime yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız :)
Yaptıran arkadaşlar kime yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız :)
Nasıl dayanabiliyorsunuz gerçekten şuan özendim size :)
Ben refleks gösteririm o iğne zaten yanlış bir yere batar kesin.
İnstagram da bazı videolara denk geliyorum dolgu yaparken video çekiyorlar gayet şezlong da güneşlenir gibiler, en ufak bir refleks ve ya yüzünde bir hareket yok. Gerçekten çok değişken.
Ben avcılar da yaptırdım dudak 2200 botoks 1800 kirpik 500 tırnak 450 cilt bakımı 500 şeklinde şuan saçımı da boyatsam başka biriyim gibi olurYaptıran arkadaşlar kime yaptırdınız ve ne kadara yaptırdınız :)
Dudak çok uygunnnnnBen avcılar da yaptırdım dudak 2200 botoks 1800 kirpik 500 tırnak 450 cilt bakımı 500 şeklinde şuan saçımı da boyatsam başka biriyim gibi olur