Dudak dolgusu yaptıranlar..

Acimadı diyen yalan söylemiş yaş geldi gözümden. İnce dudaklıysan fazla yaptırma valla yakışmıyor. İnsanlara bakarak anlayamazsın acı eşiğin ne onu bilmen gerek.
Hadi iğneyi geç masaj yapması gıcık ağzını yırtıyor nerdeyse. Hoşlanmadım. Yılda 3 kez yaptıranları anlamadım benim 1 yıldır duruyor düşünmüyorum şuan doğallaştı birazı kalıyor o yoğun şişlik gidiyor ideali de bu.

Konu acı degıl yaptır erisin
Bidaha git yaptır eriisin.
Bitmiyoooo. Sonu yok
Paraya kıyamadım

Aman kalıcı şeylere bulaşma beğenmezsin dönüşü olmaz mesela bir madde varmış yapışıyor ete Drlar ayıramıyormuş etten dudağından olursun. Geçici şeyler iyidir. Bazen niye yaptırdım iğrenç oldu diyen insan için bile bulunmaz nimet. Gidip erittirebiliyor yada zamanla geçiyor yani. Böyle iyi.

O zaman bu lokal uyuşturmaları hep yapsınlar daha iyi daha çok insan tercih eder benim gibi korkaklar çok var yaptıramayan :)
Dolgunun kalıcılığı azalıyor demişti doktorum, bir de daha fazla ödem yapıyormuş sanırım ama geçtiğimiz hafta arkadasım hiç dayanamadıgı için lokal yaptı ona

Yok hayır
Ameliyat benım tarzım degıl zateb tsekkur ederm gama

Teşekkür ederim. Gerçekten cesaretimi toplayabilirsem bir gün inşallah hani beni tek tutan şey bu.

Dolgunun kalıcılığı azalıyor demişti doktorum, bir de daha fazla ödem yapıyormuş sanırım ama geçtiğimiz hafta arkadasım hiç dayanamadıgı için lokal yaptı ona

Ay aman azalsın önemli değil olmadı kısa süre sonra bir daha tekrarlatırım. Arkadaşınız memnun kaldı mı peki?

Benim bir tanıdığımda aynısını söyledi. Kızının ellerini sıkmış. Böyle bir acı yok demişti. Anestezi kremiyle alakalı da diyor bazı kişiler bilemedim gerçekten?

Benimde juvaderm ve 6 aysa bir tekrar olsa çok güzel form oluyor kalıyor yani

Juvaderm markası iyiymiş diye duymuştum. Hatta içinde bir madde varmış ekstra uyuşturma özelliği sağlıyormuş. Ama siz çok acıdığını söylediğinizden söylediklerinin de gerçek olmadığını düşünüyorum artık.

35 yaşıma gireceğim yüzüm için yoga yapıyorum. Çok memnunum alnımdaki kırışık belirsizleşti, cildim aydınlık ve parlak görünüyor. Dudaklar içinde yoga hareketleri var ama beni ancak dolgu tatmin eder diye dolgu istiyordum.

Ay şaka gibi
O kadar mı ya

Bende yılda uc kez yaptırana sasırdım

Benim bir tanıdığımda aynısını söyledi. Kızının ellerini sıkmış. Böyle bir acı yok demişti. Anestezi kremiyle alakalı da diyor bazı kişiler bilemedim gerçekten?
Ya krem baya işe yaradı ama o iğne giriyor ya birde benim doktorum yabancıydı işinde çok iyiydi bi eliyle bastır bi eliyle yap o zamanlar ilk yaptırısım formu çok önemli kımıldama nefes alma şeklindeydi dolgum ama çok morarmıştı 2. De olmadı aslında ağız içine iğne de yapılıyor isteyene ama etkisini azalttığı için önermiyorlar ama yaptıranlar var

Bende yılda uc kez yaptırana sasırdım
Yılda üç kez yaptırmadım. İlk dolgumdan sonra 6 ay sonra gelmen lazım demişti gidemedim 9. Ay gittim 2. Ti yaptırdım. Her dolgudan biraz kalıyor ama çoğu gidiyor hele sigara ve alkol varsa daha çabuk gidiyor 6 ayda bir çağırma sebebi tamamlamaydı gerçektendr doktorum ilgilidir.

Benim kaslarım beni dinlemiyor valla ben çözümü böyle buldum

Ben geçen haftalarda yalnızca üst dudağıma bir miktar yaptırdım. İşlem öncesinde lokal lidokain enjeksiyonu yaparak analjezi uyguladı doktorum ama ne yalan söyleyeyim yine de acı hissettim, ama dayanılmaz değildi.

Bu konuda işinin ehli birine gitmeye çalışın, Allah korusun nekroza gidebilir doku, damar içine denk gelmemeli dolgu maddesi.

Ben çok memnun kaldım, lipgloss kullanmazdım yakışmıyor diye, artık ruju bıraktım lipgloss kullanıyorum, size de çok yakışacağından eminim

Sey de olabilir belki
Bazı vucut larda kolay eritiyor olabılır
Kabul etmeyen fizyolojiler belki

Ay aman azalsın önemli değil olmadı kısa süre sonra bir daha tekrarlatırım. Arkadaşınız memnun kaldı mı peki?
Evet yani zaten bi şekilde tekrarlıyorsunuz çünkü dudağı yaptırınca gözünüze bu sefer burun geliyor sonra botoks sonra aman çene derken dipsiz bir kuyu hahha

Arkadasım memnun su an bir sıkıntısı yok Juvaderm yaptırdı, 2 hafta sonra kontrole gidicek ama bayram tatili öncesi mantıklı olmadı. bu tarz işlemler yazın cok önerilmiyor. Gunes vs iyi olmuyor dolguya botoksa. Özellikle botoks tutmayabiliyor.

İşlem sırasında ağrı acı duymuş mu peki? Bende yazın çok uygun olmadığını duymuştum evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…