- 20 Kasım 2018
- 11.518
- 41.246
- 598
- 35
Cıks. Dün sınavı varmış gözleriynen sevişmişler sadece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıks. Dün sınavı varmış gözleriynen sevişmişler sadece.
Dövelim o zamanSırf sağa degil bağa da dedi![]()
Bencede dövelim. Gel kiz burayaDövelim o zaman![]()
Klitorisin yerini de öğrenmiş oldum Allahıma bin şükürler
Yolunu şaşırmazsın artıkKlitorisin yerini de öğrenmiş oldum Allahıma bin şükürler![]()
Yollar seeeniii gidee gidee usandııımmmmmYolunu şaşırmazsın artık![]()
Klitorisin yerini kimsenin unutamayacağı sekilde bilgilendirdigim icin cok mesudumKlitorisin yerini de öğrenmiş oldum Allahıma bin şükürler![]()
Yani neymiş, en az ms.130 yılından beri klitoris biliniyormuş![]()
Klitorisin Hiç Anlatılmayan Hikayesi
Klitoris, insan vücudunda sadece zevk vermek için varolan tek organ. Ama yıllar boyunca "Şeytan memesi", "yüz kızartıcı uzuv" gibi isimlerle anıldı; anatomi çizimlerinden çıkartıldı. Sanatçı Sophia Wallace, bu gidişe "dur" dedi.m.bianet.org
Rakı balığa gidek mi?Klitorisin yerini kimsenin unutamayacağı sekilde bilgilendirdigim icin cok mesudum![]()
Ağ ağzını şapur şupur öpemYani neymiş, en az ms.130 yılından beri klitoris biliniyormuş![]()
Lannn!!1!1!1!!!Ağ ağzını şapur şupur öpem
Giderken sağda, dönerken soldaKlitorisin yerini kimsenin unutamayacağı sekilde bilgilendirdigim icin cok mesudum![]()
Yanlis anlamayin ama eger klitorise gideceksem sizinle gitmeyi tercih etmemRakı balığa gidek mi?
Bekar olsan opturucen yani. Rezillik.Lannn!!1!1!1!!!
Git asistanı öp evli barklı kadınım ben![]()
Çükünos vanderle mi gitmeyi tercih edersinYanlis anlamayin ama eger klitorise gideceksem sizinle gitmeyi tercih etmem![]()
Hijyene onem veren elit bir beyle.Çükünos vanderle mi gitmeyi tercih edersin
Elitlik,hijyen kısmı kapsıyorHijyene onem veren elit bir beyle.
Seksist veya transfobik gibi olmayacaksam eger p*nisin dogal ve dogustan yerinde olmasını tercih ediyorum kendi kucuk libidosu buyuk vander.Elitlik,hijyen kısmı kapsıyor
E erkek de olurum sorun yok