Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O civarda kimler var?
Erkegin p*nisi kadinin v*jinasina duhul edip spermlerini boşaltiyor ve kadinin yumurtalarini cok affedersin döllüyor. Boyle oluyor.
Benden ogrendin hadi iyisin.
Ya sesli guldum ,herkes uyandi sen nasil bi tatlıssın ya seviyorum ln seniÇükünosa gitmiş olmayasın yukarı dolandım falan diyince
He ben vander vardır o zaman o civarda o kesinYoldan çıkmış seviyesizler
Çükünosa gitmiş olmayasın yukarı dolandım falan diyince
Yalnız onun adı artık çükünos olmuyor strobe git de öğren seviyesizYa zaten hepi topu 20 cm daha yürümüştür.
Sen yabma canim.Aa yani v.ajina pe..nisin çevresinden sarıyor ve s.permler içeriye akıyor ve affedersin kadının s.permleri erkeyin yumurtalarının sahanda mı olsun haşlama mı orada ben bi koptum canım bi daha anlatır mısın? Size minnettar olurum.
Günaydın calci nerdeydin bea?
Uyuya kalmışım ya yoruldum. Ee öğrendibiz mi bir şeyler? Hepiniz bilgiye aç duruyorsunuzGünaydın calci nerdeydin bea?
Teknik teknik konuşma.klitoris erkekteki penisin analoğudur ve dış genital organ sayılır.
vajendeki G noktası ise vajinal orgazmı sağlayan iç anatomik yapıdır.
bunların inerve olma şekilleri ve mekanizmaları birbirinden farklı olduğu gibi, vajinal ve klitoral orgazm 2 farklı orgazm çeşididir.
Bilmişim ben deklitoris erkekteki penisin analoğudur ve dış genital organ sayılır.
bunların inerve olma şekilleri ve mekanizmaları birbirinden farklı olduğu gibi, vajinal ve klitoral orgazm 2 farklı orgazm çeşididir.
bacım klitorise ne diyem,mahmut mu diyem,adı neyse onu diyorum işte ,dövmeTeknik teknik konuşma.
Hayatım genç kızlar sırf okuyarak senin mervelere gidip gidip anlayamadıkalarını anlıyolarmış haberin olsun.Kıssadan hisse, kimine cükünos kimine baltazaros.Muhim olan sokagin islevi.Kadinlar anliyor ,genc kizlar bu ne diyor
klitoris erkekteki penisin analoğudur ve dış genital organ sayılır.
Bu kadar teknik bilgi beni yorarklitoris erkekteki penisin analoğudur ve dış genital organ sayılır.
Beni merveler yaktı.Hayatım genç kızlar sırf okuyarak senin mervelere gidip gidip anlayamadıkalarını anlıyolarmış haberin olsun.