- 22 Mart 2021
- 2.357
- 18.982
Penis de tanrı olmasın bak birileri baksın mitolojiye bi yere allaşkına. ☹
Baksınlar ya bi ellerim titredi. Çükonos tanrısını da duymuş gibiyim bi yerde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Penis de tanrı olmasın bak birileri baksın mitolojiye bi yere allaşkına. ☹
Adamdaki bahta bak
Masum muyduk?Masumiyetimizi kaybettik iyi mi
Yoo sanirim sadece seviyesizdikMasum muyduk?
Erkegin p*nisi kadinin v*jinasina duhul edip spermlerini boşaltiyor ve kadinin yumurtalarini cok affedersin döllüyor. Boyle oluyor.Gerçekten mi
Minnettatiz hojamErkegin p*nisi kadinin v*jinasina duhul edip spermlerini boşaltiyor ve kadinin yumurtalarini cok affedersin dolluyor. Boyle oluyor.
Benden ogrendin hadi iyisin.
Ayyy ben şırıngayla oluyor sanıyordumErkegin p*nisi kadinin v*jinasina duhul edip spermlerini boşaltiyor ve kadinin yumurtalarini cok affedersin döllüyor. Boyle oluyor.
Benden ogrendin hadi iyisin.
Bazi erkekler en azindan burayi bulabilir artikAdamdaki bahta bak
Mekanin adi klitoris
Ayyy ben şırıngayla oluyor sanıyordum
Huniyi unutma kiz siringadan sonraki ikinci buyuk icatAyyy ben şırıngayla oluyor sanıyordum
O civarda kimler var?Ben gittim buraya. 1950'den beri hizmet veren bir mekan. Yerini o civardaki herkes bilir. Kime sorsan gösterir.
Ben gitmedim.Ben gittim buraya. 1950'den beri hizmet veren bir mekan. Yerini o civardaki herkes bilir. Kime sorsan gösterir.
Çükünosa gitmiş olmayasın yukarı dolandım falan diyinceBen gitmedim.
Cunku bekar bir bayanim oyle yerlere gitmem yakisik almaz. Haritada gorunce uc sokak yukaridan dolandim.
canım ben tam olarak meseleyi anlamadım,ne yalan söyleyeyim her mesajı da okumadım. diğer üye ile hangi konuda anlaşamadınız tam olarak?Otrera bana klitoris ve vajina hakkında özelden bilgi verebilirsini kaçırdığım noktayı merak ediyorum his olarak farklı değil mi acaba?
Ciddi soruyorum öğrenmekten hiç gocunmam
Siz özelden yazabilir misiniz bana direkt aktarayım sizecanım ben tam olarak meseleyi anlamadım,ne yalan söyleyeyim her mesajı da okumadım. diğer üye ile hangi konuda anlaşamadınız tam olarak?
Amostis'in yeriO civarda kimler var?