- Konu Sahibi mellifluous
Ben resmi goremedim. O sebeple yorum yapamiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben resmi goremedim. O sebeple yorum yapamiyorum.
Yaa kızım Allah aşkına bende konuyu okuyunca gözümde ne canlandırmıştım. Fotoğrafını görmeseydim üzülecektim haline.bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya
bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
:) kendimi aynalardan, ekranlardan, profilden, kameradan falan hiç değerlendirmedim. Bu “ilginç” durumdaki tek kişi ben değilim neyse ki :)Bende onu anlamadim![]()
Evet simdi gordum resmi. Hayir canim bu yamukluk degil yamukluk deyince bende sandim felcli gibi biraz simetrik gorunuyor sandisandim ama ben bir yamukluk goremedim. Alt dudagin aksine goruntusu guzel dolgun duruyor ilerde ust dudagina kenarlara dolgu yaptirirsin belki ozaman daha cok hosuna gider. Suan da benimde hafif yamuk 2 3 sene evel dolgu yaptirmistim etkisi gecti ama bi tarafta daha fazla kaldi kaldi buda orantisiz goruntu olmasina olmasina sebep oldu param olunca tekrar yaptiricam ama suan da takicagim bi durum degil. Mesela suan goz altlarim mor gibi duruyor sacimda beyazlar cikmaya basladi ben onlari takiyorum dudaga sira gelmedi. Benimde yamuk al bakbu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya
bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Zaten çoktan görmüştür. Siz yeni fark etmişsiniz ama dudağınız hep öyleydi, siz fark edince olmadı. Yani çocuk bunu zaten umursasa hala konuşuyor olmazdı sizinle. Ya fark etmedi bile, ya önemsemedi.tesekkür ederim:) özgüveniö düştü hoşlandıgım bey yüzünden sanırsam dudağımı fark ederse benden soğuyacak gibi hissediyorum
ciddi anlamda ego tatminine gelmiş ergenlik çağında bir bireysin.otur elin ayağın sağlam tutuyor diye şükret.
tamam ama bu resimde cidden pek belli değil..aşırı belli olanı buraya koyamam cidden özgüvensizim:/ ve benim taktığım nokta ben insanlar beni aynadaki gibi görüyor sanıyordum. ama bir sürü kusurum varmış ve herkes de beni böyle görüyorsevdiğim çocuğa artık yazmıyorum bile ters ters konuşuyorum uzak dursun benden çünkü fark edince o da uzaklaşacak
Allah ım nolur benim de tek derdim ön kamerada şimdi göründüğüm gibi olmak olsun.
Canım sen ciddi misin ya? Çok tatlı bir dudağın var. Bence senden başka kimse farketmiyor bu asimetriyi.
İnsanlara ağzım yamuk, ağzım yamuk diye dikte etmeyi acilen bırakman lazım, yoksa cidden herkes öyle görmeye başlayacak.
Ayrıca insanın dış görünüşü bir pakettir,kompozisyondur. Kimse sizi beğendikten sonra, "aaa senin dudağın biraz asimetrikmiş, artık seni beğenemem" demez.![]()
Kompleks yapmakta haklisin, baya yamuk agzin varmis : (bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya