• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudağım yamuk:(Özgüvensizleştim.

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Yaa kızım Allah aşkına bende konuyu okuyunca gözümde ne canlandırmıştım. Fotoğrafını görmeseydim üzülecektim haline. :KK45: Gayet güzel dudakların var kendine lütfen haksızlık yapmayı kes. Üstelik tenin olsun, saçın olsun çok güzel bir kız olduğun gayet anlaşılıyor.
Not: Benim kocamın dudağı yamuk. Üst köpek dişlerinden biri yamuk olduğu için dudak şekline yansıyor. Gülerken de kavak yelleri dizisindeki Efe karakteri gibi yamuk gülüyor. Ben buna aşık olmuştum ilk gördüğümde, çok çekici bence :oops:

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Evet simdi gordum resmi. Hayir canim bu yamukluk degil yamukluk deyince bende sandim felcli gibi biraz simetrik gorunuyor sandisandim ama ben bir yamukluk goremedim. Alt dudagin aksine goruntusu guzel dolgun duruyor ilerde ust dudagina kenarlara dolgu yaptirirsin belki ozaman daha cok hosuna gider. Suan da benimde hafif yamuk 2 3 sene evel dolgu yaptirmistim etkisi gecti ama bi tarafta daha fazla kaldi kaldi buda orantisiz goruntu olmasina olmasina sebep oldu param olunca tekrar yaptiricam ama suan da takicagim bi durum degil. Mesela suan goz altlarim mor gibi duruyor sacimda beyazlar cikmaya basladi ben onlari takiyorum dudaga sira gelmedi. Benimde yamuk al bak

Eklentiler

• IMG_20181215_172612905.webp
    IMG_20181215_172612905.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 91
Ah ergenlik sen yok musun sen:KK48: efenim şöyle bir bilimsel açıklama getireyim hemen. Bu yaşlarda insan kendisini en ufak ayrıntıya kadar inceler kendini tanımaya çalışır. Bir de bunu iki yaşında yapar. Ona da 2 yaş sendromu diyoruz sizinkine de ergenlik. Her iki durumda da insan. Kendini bir yere koymaya çalışır çok tatlı bir şey bu. İnsanin dünyaya bakış açısı değiştikçe kendine de farklı gozle bakıyor. Şimdilik fiziksel yönünüz dikkatinizi çekiyor normal. İleride bir insanın pek çok yönden değerlendirildigini bizi asıl güzel yapan şeyin çok daha içten geldiğini anlayacak kendinizi asıl farklılıklarınız için seveceksiniz. Ayrıca hiçbir erkek mükemmel değildir. Eve geldiklerinde popolarini kasıyıp burun karıştırarak otururlar olayları bu. Küçük bir tavsiye erkeğe biraz eli yüzü düzgün diye ayılıp bayılıp mükemmel algısı oluşturmayın kendilerini öyle zannedip havalara giriyorlar üzülürsünüz

tesekkür ederim:) özgüveniö düştü hoşlandıgım bey yüzünden sanırsam dudağımı fark ederse benden soğuyacak gibi hissediyorum
Zaten çoktan görmüştür. Siz yeni fark etmişsiniz ama dudağınız hep öyleydi, siz fark edince olmadı. Yani çocuk bunu zaten umursasa hala konuşuyor olmazdı sizinle. Ya fark etmedi bile, ya önemsemedi.

Canım sen ciddi misin ya? Çok tatlı bir dudağın var. Bence senden başka kimse farketmiyor bu asimetriyi. :KK51:

İnsanlara ağzım yamuk, ağzım yamuk diye dikte etmeyi acilen bırakman lazım, yoksa cidden herkes öyle görmeye başlayacak.:KK12:

Ayrıca insanın dış görünüşü bir pakettir,kompozisyondur. Kimse sizi beğendikten sonra, "aaa senin dudağın biraz asimetrikmiş, artık seni beğenemem" demez.:deli:

Son düzenleme:
Dicek bisey bulamadim sen karsi tarafa erkekten icin kusursuz demissin hicbirsey kusursuz degildir dis görüntü olarak bakma etrafina su hayatta neler neler var yat kalk dua et hamdolsun de elin ayagin tutuyo herseyin tam yaradilmis fotonada baktim hicbisey belli degil vesveselere kulak verme bende fotolarda sasi bakiom hep napim simdi sasi bakiyom diye piskolojimimi bozayim ben buyum begenen begenir begenmeyen yol alir..

tamam ama bu resimde cidden pek belli değil..aşırı belli olanı buraya koyamam cidden özgüvensizim:/ ve benim taktığım nokta ben insanlar beni aynadaki gibi görüyor sanıyordum. ama bir sürü kusurum varmış ve herkes de beni böyle görüyor:KK43: sevdiğim çocuğa artık yazmıyorum bile ters ters konuşuyorum uzak dursun benden çünkü fark edince o da uzaklaşacak

Allah ım nolur benim de tek derdim ön kamerada şimdi göründüğüm gibi olmak olsun.

Canım sen ciddi misin ya? Çok tatlı bir dudağın var. Bence senden başka kimse farketmiyor bu asimetriyi. :KK51:

İnsanlara ağzım yamuk, ağzım yamuk diye dikte etmeyi acilen bırakman lazım, yoksa cidden herkes öyle görmeye başlayacak.:KK12:

Ayrıca insanın dış görünüşü bir pakettir,kompozisyondur. Kimse sizi beğendikten sonra, "aaa senin dudağın biraz asimetrikmiş, artık seni beğenemem" demez.:deli:

ya çok tesekkür ederim sanırım okudugum en guzel mesaj bu. gerci insan bir yeri kafasına takınca maalesef kim ne derse desin aklından çıkmıyor:/ ama alışcam artık inşallah

evet bariz bir yamukluk var.. yüzün oturuncuya kadar hal olur ama üzülme.. :işsiz:

Ön kameradan, arka kameradan ve gözümle bardağa baktım, her yerden aynı bardak :))) Ön kamera daha düşük çözünürlüklü olduğu ve kamerayı yakından tuttuğumuz için biraz daha kötü görünüyor olabilir ama merak etmeyin, başkası da aynı görüyor, kendiniz de.
O yaşlarda olur öyle takıntılar ama kendinizi heba etmeyin. Sizden hoşlanacak insan dudağınız da yamuk olsa, burnunuz da büyük olsa, kilolu da olsanız hoşlanır.

Kompleks yapmakta haklisin, baya yamuk agzin varmis : (

Back
X