Dudağım yamuk:(Özgüvensizleştim.

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Sen buna mı yamuk diyosun gel ben sana kendi duduşumun resmni atim bi haline şükret :D

Ahhh.. ergenlik.. kuzum bu yasta bu takintilar olur kafana takma.ayrica yas gectikce olgunlastikca sima o kadar deisiyoki.hersey yerl yerine oturuyo merak etme.o yaslarda taktigim seyleri bi bilsen..simdi 30 yasindayim asla o tipim ve takintilarim kalmadi.sagligin yerindeyse sükret sadece.

Bu arada fotoğraftan fotoğrafa fark eder. Vize için çektirdiğim biyometriklerde tövbe estağfurullah bir şey çıkıyorum. Ben olsam bırak bana vize vermeyi ülkeye girmemi yasaklarım yani öyle iğrenç :KK70:

Sonra kendi çektiğime bakıyorum, "bu yakışıklı da kim, aa benmişim" diyorum :KK70:

(Bilmeyen üyeler "pii erkek üye" diye şikayet alarmı vermesin, o laf buradan çıkma:
22366761_1931602423832817_3214121294783193657_n.jpg
:D tam piii diyecektim resmi görünce hmmm annadımmmmm oldum :D

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Yok burada yamukluk falan, hele böyle stres yapacak ağlayacak hiçbir şey yok.

Ben 4 sene tel taktım, o telin sıkıntısıdır o bilirim. Tel çıksın mis gibi olur her şey.

Ha velev ki yamuk, dünyanın sonu değil ya. Burada bu kadar kadınız, hepimizin öyle bir yeri illa ki vardır. Unutmayın, kusursuz insan yoktur.

Ne ön kamera ne ayna, sen aslında hiç biri değilsin.

adamın birisi ferhat 'ın bu kadar dağları aşıp destan olmasına sebep olacak şirin ini.merak eder. acaba o kadar da güzel midir şirin?
sonra karşılaşır şirin le ama şirin kendine göre ne güzeldir ne çekici
sorar adam şirin e
_o ferhat ın uğruna dağları deldiği şirin sen misin ?
_evet benim der şirin
_iyi de benim gördüğün şirin uğruna dağları delecek kadar sıradışı bi güzelliği yok gayet sıradan bi kızsın. der adam
şirin de adama:
_ iyi de ferhat ın gözleri sende yok sen ferhat mısın ki beni onun gözünden göresin..
Ben de bunun Leyla ile Mecnun versiyonunu biliyorum

Canım benimde ön disimin biri büyük ve üste ikitanede kocaman gamzem var ama disimden dolayı gulemiyorum resimlerde ve çirkin çıkıyorum ama bunu sorun etmiyorum beni seven böyle sevsin dedim ve hayatımdaki erkekler hep yakisikliydii hiç biride dişin çirkin duruyo demedi kız arkadaslarim hep dalga gecerlerdi ama ben böyle güzelim diyip yaptırmiyorum herkesin bi kusuru var mesela bana hep gözlerin güzel gamzelerin güzel derler şimdiye kadar hiçbir erkek kötü demedi çünkü önemli olan karakterdir belki o senin başka biyerini beğeniyor dur çokta dert etme edersende bi estetiğe bakar yani 17 yaşındasın bence yaşının kıymetini bil bunun için deprosyona girme sen ne kadar kendini begenirsen insanlarda seni okadar begnirler unutma
Ben yazdım sandım :))
Aynı şekilde benimde bir dişim diğer dişimin üstüne binmiş ufaktan Hemde öndeki. Arada şakasına eşime derim yaptırsam vs diye hayatta istemez Hatta şaka yaptığımı bile bile kavga eder ben onu seviyorum der. Böyle şeyler sempatik geliyor ve dışarda ki Kişiler alıştığı için göze batmıyor. Herkesin kusuru olduğu konusunda da hemfikirim:KK16:
Bende bi ara yanağımda olan bene takmıştım kabak gibi duruyor diye ama yaş ilerledikçe o kompleksten kurtuldum ;)

Yaşça gençsiniz galiba

Valla insanlar bizi ön kameradaki gibi görüyorsa eyvah ki ne eyvah. Yana kaykıl ben de ağlıcam senle şimdi mellifluous mellifluous :( Boşver yaa herkes çok mu güzel. Hem dudak diyorsun bu Kavak Yelleri dizisindeki çocugu hatırlarsın bayağı bildiğin yamuktu dudakları hatta ağzı ama çok sevimliydi. İnsanların seni nasıl algılayacağını bilemezsin ki. Çok güzel hissedersin ama karşındakine o kadar çok çekici gelmeyebilirsin. Ya da tam tersi. Sen aynadaki halin gibisin diye düşün boşverr.

Benim önde iki dişim hafif ustuste biniyor , çapraz sekilde. Hatta parayı bulunca aparey taktirip düzeltmeyi düşünüyorum.
Ama uzun zaman sonra denk geldiğim bir eski sevgilim "hani şu dişlerin ustuste biniyor ya, en çok gülünce onu görmeyi özledim" demişti (ki samimiyetine inanmıştım)
İnsan sevince gercekten kusurlarıyla seviyor. Başka insana çirkin gelen şey onu çok özel yapıyor...
Yakın bir arkadaşımın platonik sevdiği çocuk var. Çocuğun İzzet Altınmeşe gibi bir beni var yüzünde.
Arkadaşım gülsün diye çocuğun benine komik capsler yapıyorum. Ama o her seferinde 'deme öyle yaaa, ben onun benini de çok seviyorum. Çok karakteristik' der.
Çünkü insanlar sevdiklerinin kusurlarını da severler.
Ben senin bu hallerini 17 yaşına veriyorum. Çünkü insanlar bu yaşlarda kendilerini beğenmezler...
Ama bir süre sonra seni farklı yapan seyin yüz asimetrin olduğunu fark edeceksin..
Bkz: kavak yelleri efe :))
images (16).webp

Benim önde iki dişim hafif ustuste biniyor , çapraz sekilde. Hatta parayı bulunca aparey taktirip düzeltmeyi düşünüyorum.
Ama uzun zaman sonra denk geldiğim bir eski sevgilim "hani şu dişlerin ustuste biniyor ya, en çok gülünce onu görmeyi özledim" demişti (ki samimiyetine inanmıştım)
İnsan sevince gercekten kusurlarıyla seviyor. Başka insana çirkin gelen şey onu çok özel yapıyor...
Yakın bir arkadaşımın platonik sevdiği çocuk var. Çocuğun İzzet Altınmeşe gibi bir beni var yüzünde.
Arkadaşım gülsün diye çocuğun benine komik capsler yapıyorum. Ama o her seferinde 'deme öyle yaaa, ben onun benini de çok seviyorum. Çok karakteristik' der.
Çünkü insanlar sevdiklerinin kusurlarını da severler.
Ben senin bu hallerini 17 yaşına veriyorum. Çünkü insanlar bu yaşlarda kendilerini beğenmezler...
Ama bir süre sonra seni farklı yapan seyin yüz asimetrin olduğunu fark edeceksin..
Bkz: kavak yelleri efe :))
Eki Görüntüle 2215820

ahshahdhja favorim :)) garip bi şekilde adamla bağdaşlaşmış harbiden..

ön kamera balık gözü mü ne diyorlar öyle bişey yok ya
aynada neysen osun dasd

Back
X