• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudağım yamuk:(Özgüvensizleştim.

Sana yüzümüzün simetrik olduğunu kim söyledi? Vücudumuz, yüzümüz simetrik falan değil.
Kendini beğenmemek falan ergenlikten. Büyüyünce geçer. Ama sen tüm gece dudağına ağladıysan, annene babana söyle, seni bir psikoloğa götürsün. Fazla bunalımlı bir ergensin. Bu kadarı sağlıklı değil.

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Ben yamukluk falan göremiyorum. Gayet iyi. Senin yaşındayken bende yüzüm aşırı asimetrik ben anormalim der dünyanın tüm derdi bendeymiş gibi üzülürdüm. Ki herkesin yüzü asimetriktir ama gelde 17yaşındaki bana anlat... :KK45: Şimdiki bana sor yüzüm gayette normal. :KK45: Yani diyeceğim o ki bu yaşlarda böyle bedeninin bi bölümüne takıp kahrolman normal. Biz iyi de desek kafayı bir süre dudaklarına takmaya devam edeceksin. Ama İnan bana birgün geçecek. :)

lutfen google gorsellere focal length selfie yazip aratir misin -_-

bu yaslarda dis gorunuse degil edebiyata, sanata, okula, yabanci dile falan takmak lazim. ilerde daha iyi hissedersin. zaten guzellik felsefesi falan olmasi gereken bi sey bence.

İnsan yüzü simetrik değildir ki zaten. Hatta yüzünün simetrisini alan bilgisayar programlarını çok beğendiğin ünlüler üstünde kullansan soğursun güzelim... İnsanın güzelliği kusurlarında, tabii bunu senin yaşlarında içselleştirmek zor oluyor. Ayna karşısına geçip kendine baksan milyon kusur bulursun ama seni seven insanlar o kusurların birini bile görmüyor. Ece Dinç diye çok cici bir youtuber kız var, beden olumlama ile ilgili videoları ve yazıları vardı yanılmıyorsam, oturup biraz izle, belki iyi gelir bu düşüncelerine.

Ne dertler var insanlar kanser oluyor yüzünü kaybediyor psikokağa gidin bence
Yüzünde bişey yok bu bir hastalık tıptaki adını bilmiyorum ama sürekli kendini çirkin hissetme adı var bunun

Ne dertler var insanlar kanser oluyor yüzünü kaybediyor psikokağa gidin bence
Yüzünde bişey yok bu bir hastalık tıptaki adını bilmiyorum ama sürekli kendini çirkin hissetme adı var bunun

Ya bu dertleri kıyaslama olayı neden? Yahu kimsenin derdine laf etmiyorum. Ben de bunu kafama takmışım işte ğzüldüğüm şeyler için hesap mı vericem.

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam

Yamuk değil gayet güzel. Ayrıca telli dönemlerini ileride özleyeceksin, ben de tel taktım o kadar dolgun duruyordu ki dudaklarım. Çıkarınca indi yeminle çok üzülmüştüm hatta dudak dolgusu yaptırmayı düşündüm ehehe.

Dudak felan bahane çünkü göze batan birşey yok. Sen kafana çok taktığın için gözüne batıyor, yapma böyle bak. Özgüvenini toparla, önce kendini sev başkalarını mükemmel adı altında dağlara çıkarma.
Kimse kusursuz değil ki, sen kendinde niye kusursuzluk arıyorsun. Kusursuz olarak görünen modellerin aldatılma hikayelerini de okuyoruz. Herşey bundan ibaret değil

Valla yüzüme baktıgımda hıc kusur goremıyorum cunku yaratan kusursuz:KK72:
Bır bacagı olmayan gozu gormeyen yarık dudak dogan o kadar cok ınsan var kı halıne otur şükret. Dogustan olmayıp sonradan daha kotu hale gelenlerde var. Senın kusur saydıgın belkıde bır baskasının hayalidir ablacımHoppa

Maşallah canım gayet güzel bence öz güveninin toparlamalısın doğal ve güzel görünüyor bence şükür etmelisin senin yerinde olmak isteyen kaç problemli insan vardır yüzünde tek sivilce yok saçların çok güzel daha ne olsun Allah dermansız dert vermesin

Canım benim böyle düşünme Allah başka dert vermesin ya bi kaza geçirsem elin ayağın tutmasa ya da allah korusun bir yerin yansa daha büyük dertlerin olur Allahın zoruna gider tırnağını yaratamayiz biz insanların. Bak sana kendimden örnek vereyim ben küçükken yanağımi kapının kirişleri varya oraya vurdum bayılmışım uyandığımda çenem bildiğin kulağımın yanına kaymış herkes çok korkmuş benden sonra müdahalelerle çene yerine gelmiş o kazadan bana herkesin batılı ebru yaşar gamzesi kaldı ama guldugumde bildgiin yamuluyorum:) :) bi tarafa daha çok açılıyor dudagim :) ama ben hiç takmasın bunu aksine herkeste çok güzel olduğunu söyler .benim kiz kardeşiminse sol gözü sağ gözünden hafif küçüktür yani kısık bu bizde genetik o da 20 yaşında ve asla bunu kafaya takmadı gerçektende çok güzeldir. Guzellik görecelidir aslında sen kendini ne kadar seversen o kadar etraftan saygı görüp verebilirsin .
Son olarak ablacım guzellik büyüsüne bu kadar kapılma inan yaşın büyüdükçe o şimdi takıldığın yer en sevimli bulduğun yer olacak bi baksana bir çok ünlü bildiign yamuk ağızlı ve aksına ben bayılırım çok çekici gelirler bana

Ya ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.

Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((
Benim de ağzım yamuk :) nolcak özgüveni yitirmek kolaymı bu kadar

Ayrıca hiçte yamuk değil kafana taktıgın şeye bak te allam yaa

Back
X