Dudağım yamuk:(Özgüvensizleştim.

Ben yazdım sandım :))
Aynı şekilde benimde bir dişim diğer dişimin üstüne binmiş ufaktan Hemde öndeki. Arada şakasına eşime derim yaptırsam vs diye hayatta istemez Hatta şaka yaptığımı bile bile kavga eder ben onu seviyorum der. Böyle şeyler sempatik geliyor ve dışarda ki Kişiler alıştığı için göze batmıyor. Herkesin kusuru olduğu konusunda da hemfikirim:KK16:
Bende bi ara yanağımda olan bene takmıştım kabak gibi duruyor diye ama yaş ilerledikçe o kompleksten kurtuldum :KK66:
benimde eşim yaptirmami istemiyo değişik onlara nasıl gozukuoo acaba şimdi benlerde moda oldu zaten millet kalemle yapio bu arkadaş daha çok genç anlar oda bi kaç seneye

Canik belkide bu kisim seni daha cekici kiliyodur her guzelin bir kusuru vardir ve bu yaşlarda bunlara takman cok normal benim görüştüğüm tüm erkekler hep cok yakisikliydi hatta kendi kendime benim gibi birinin nesini severler diye düşünürdüm burnum baya uzun kisa boylu dudaklari kucuk kirpik kas yok kocaman kalcasi olan fizigim berbat bi kizdim gerci hala oyleyim ama öyle olmuyo o isler :)

Hem yamuk dudak ne ya hic görmedim duymadim internetten kendi dudagina benzer bi foto atamaz misin bulup kendini atmak istemiyosan..

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Gordum gayet sempatik duruyor sen yamuk duruyor diyenlere inat inadina dudagikin onde olduğu fotolar cek.m bence seno kiskaniyolar :)

Bende ön kamerada dudagım yamuk gozukur hatta kızımda da var foto cekınce oyle gozukuyor ama ben kızıma bakınca hıc yamuk dudak gormuyorum

Ya ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.

Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((

Benim erkek arkadaşım bana sürekli konuşurken ağzını yamultma der şakayla takılır hatta buna bayılır :) beni de kendine benzettin ağzımı yamultuyorum konuşurken der.ağzım yamuk oldugundan mı hayır bitşeyleri anlatırken fazla kaptırdıgım için ..
Eminim aslında öyle değilsin şu an tamamen oraya odaklandın belli ki.
ve bi söylediğine çok kızdım şu an. kardeşim yaşındasın bu hayatta hiç kimse senden üstün, mükemmel veya değerli değil. Herkesten önce sen gelmelisin. bu yaşlarda özgüven eksikliğini kim yaşamadı ki emin ol hepimiz :) kendini eleştirebiliyorsan bence çok güzel bir kızsın seni görmeme gerek bile yok bunu söylemem için. :*

Hayir insanlar bizi ön kameradaki gibi değil normal kameradaki gibi görüyor.

Hayır:/
Canik belkide bu kisim seni daha cekici kiliyodur her guzelin bir kusuru vardir ve bu yaşlarda bunlara takman cok normal benim görüştüğüm tüm erkekler hep cok yakisikliydi hatta kendi kendime benim gibi birinin nesini severler diye düşünürdüm burnum baya uzun kisa boylu dudaklari kucuk kirpik kas yok kocaman kalcasi olan fizigim berbat bi kizdim gerci hala oyleyim ama öyle olmuyo o isler :)

Hem yamuk dudak ne ya hic görmedim duymadim internetten kendi dudagina benzer bi foto atamaz misin bulup kendini atmak istemiyosan..

Kendiminkini attım... 2 ya da 3.ncü sayfada olması gerek

Bu konuda eminim arka kameradaki gibi. Ayrıca benim de burnum çirkin ama kime ne kimi ne ilgilendirir.beni begenen böyle begensin begenmeyene de yallah. Estetik bile olmayacağım istesem 100kere olurdum şimdiye. İnsanlar seni olduğun gibi sevmeli

Arka kameradaki gibiyse hadi biraz daha iyi yine benim. Yalnız hangi arka kamera? Mesela telefonun kendi arka kamerası yine çekince yansıtıyor dağişiyorum, instagramın arka kamerası filan fena değil.

Arka kameradaki gibiyse hadi biraz daha iyi yine benim. Yalnız hangi arka kamera? Mesela telefonun kendi arka kamerası yine çekince yansıtıyor dağişiyorum, instagramın arka kamerası filan fena değil.
Filtresiz kamera arkası:) çok tatlisin ya senin yaşındayken ben de öyleydim kendimi çok ama çok çirkin bulurdum. şimdi de kendimi acayip begeniyorum normal bir kadınım halbuki :D Senin de geçecek

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Dalga geçiliyor sanmistim baya foto atmışsın. Bu yaşlarda normal ama ağzım yamuk (ustelik değilken) diye sabaha kadar aglayani ilk kez gördüm. Ben o yaşlarda balık etli, gözlüklü,dis telli bir kızdım yine de kendimi severdim. Su an zor ama ilerde çok komik gelicek bu düşüncelerin. Beden olumlamayla ilgili birşeyler okumani tavsiye ederim.

Dalga geçiliyor sanmistim baya foto atmışsın. Bu yaşlarda normal ama ağzım yamuk (ustelik değilken) diye sabaha kadar aglayani ilk kez gördüm. Ben o yaşlarda balık etli, gözlüklü,dis telli bir kızdım yine de kendimi severdim. Su an zor ama ilerde çok komik gelicek bu düşüncelerin. Beden olumlamayla ilgili birşeyler okumani tavsiye ederim.

Ama senelerdir kendimi tanıyamamışım yahu... Kabul edemiyorum

Ay ben de bayılırım böyle gülerken ağzı yamulan insanlara aşırı çekici gelio bana:KK53:
Ayrıca hanfendü ağzınız çokoş dert etmeyiniz :KK16:

tesekkür ederim:) özgüveniö düştü hoşlandıgım bey yüzünden sanırsam dudağımı fark ederse benden soğuyacak gibi hissediyorum

Back
X