Dudağım yamuk:(Özgüvensizleştim.

Benimde yüzümün solu sağına göre daha küçük bence. Gözüm, dudağımın yarısı falan. Çok gülüyorum, o zaman belli olmuyor hiç. Kompleksle falan uğraşamam. Kocamında maşallahı var, oda uğraşamıyor demek ki :KK48:

Bu kadar takılma sağına soluna. Çocuk ağzın için değil ama tribinden kesinlikle soğuyacak.

Aman tanrım, dudak yamukluğu mu? Hayatımda duyduğum en korkunç şey. Resmi görünce bakamayıp gözümü kapattım. Kıyamam sana, naısl yaşanır bu dertle.

Şaka bir yana, dudağında hiç bişey yok, olsa da önemli değil. Hissettiklerin tamamen ergenlikten 2-3 seneye güleceksin bu kafaya taktıklarına. Biraz sabır.

Canım benimde ön disimin biri büyük ve üste ikitanede kocaman gamzem var ama disimden dolayı gulemiyorum resimlerde ve çirkin çıkıyorum ama bunu sorun etmiyorum beni seven böyle sevsin dedim ve hayatımdaki erkekler hep yakisikliydii hiç biride dişin çirkin duruyo demedi kız arkadaslarim hep dalga gecerlerdi ama ben böyle güzelim diyip yaptırmiyorum herkesin bi kusuru var mesela bana hep gözlerin güzel gamzelerin güzel derler şimdiye kadar hiçbir erkek kötü demedi çünkü önemli olan karakterdir belki o senin başka biyerini beğeniyor dur çokta dert etme edersende bi estetiğe bakar yani 17 yaşındasın bence yaşının kıymetini bil bunun için deprosyona girme sen ne kadar kendini begenirsen insanlarda seni okadar begnirler unutma

Insanların beni nasil gördüğünü hiç araştırmadım.
On kamera ayna falan. Nedir bu olay bilmiyorum.

Foto da gayet normal.
Takıntı yapma bosa

Amann umrumda da değil zaten, onlar kendilerinin nasil göründüğüne baksınlar:)

Insanların beni nasil gördüğünü hiç araştırmadım.
On kamera ayna falan. Nedir bu olay bilmiyorum.

Foto da gayet normal.
Takıntı yapma bosa

Amann umrumda da değil zaten, onlar kendilerinin nasil göründüğüne baksınlar:)

Hahahsh süpersiniz

İnsanlar bizi ön kameradaki gibi görmüyorlarmış, yansıyan halimiz falan... bunlar ne demek oluyor :)

insanlar sizi, sizin aynada kendinizi gördüğünüz gibi görmüyor. tam tersini görüyor. insanların bunu bilmemesi çok ilginç ya :)

tamam ama bu resimde cidden pek belli değil..aşırı belli olanı buraya koyamam cidden özgüvensizim:/ ve benim taktığım nokta ben insanlar beni aynadaki gibi görüyor sanıyordum. ama bir sürü kusurum varmış ve herkes de beni böyle görüyor:KK43: sevdiğim çocuğa artık yazmıyorum bile ters ters konuşuyorum uzak dursun benden çünkü fark edince o da uzaklaşacak
iyide yavrum tel çıkınca büyük oranda düzelecek demiş ortodontin.. bunun için üzülmeye değermi.. insanların ne kusurları var.. ben resimde tatlı bi kızdan başka bişey göremedim eminimki abartıyorsunda.. tel çıkana dek moralini bozma kimsenin aklınada sokma sen söylersen millet tabi inceler seni.. benimde burnum kocaman napim şimdi karalar mı bağlayayım.. kimse ben mükemmelim kusursuzum demesin valla.

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
ayrıca siz aynda yine dudağınızdaki yamukluğu görüyorsunuz ki. bunun ayna görüntüsü ile ne alakası var.

Ya ablalarım çok üzgünüm. Ben hep kendimi aynada gördüğüm gibi zannaediyordum. Ama öğrendim ki insanlar bizi ön kameradaki yansıyan halimizle görüyorlarmış. Ve benim yüzüm aşırı asimetrik. Gözlerimde de biraz var o sorun değil küçük çünkü ama dudağım yamuk bildiğin.

Ben kendimle dalga geçerdim eskiden kamerada yamuk çıkıyor diye. İnsanlar aynadaki gibi görüyo sanırdım. Meğerse insanlar öyle görmüyorlarmış. Ya o kadar özgüvenim düştü ki. Bu arada 17 yaşındayım. Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye. Çünkü o gerçekten mükemmel ama ben kendimi sandığım gibi değilmişim. Napıcam ben. Çevremdekiler fark edilmiyor diyorlar ama ne bileyim... Şimdiye kadar kimseden duymadım zaten dudağın yamuk tarzında bişi.. Ama kendim fark ettim işte su götürmez gerçek cidden dudağım bir tarafa doğru eğriliyor. :'((

Benim yuzum de asimetrik. Hem de çok. Ve fark ediliyor, iki ayrı doktordan duydum bunu. Dedigin gibi on kamerada agzim ve gozlerim farkli cikar benim de. Senin yasindayken cok dert ederdim, artik 20 yasindayim ve hic takilmiyorum... hic kimse kusursuz olmak zorunda degil. Kimse guzel olmak zorunda da degil. Guzellik fanidir, gelip gecicidir.
Ben kendimi seviyorum. İsteyen begensin isteyen begenmesin umrumda degil. Rabbim bana bu yuzu layik gorup boyle yaratmis. Eleştirmek, kucumsemek hicbir kulun haddine degil. :)

:KK43: bu fotoda pek belli bile değil.. ya ben inanamıyorum insanlar beni nasıl böyle görüyor ya:KK43: bir de tel kullanıyorum ben zaten, diş doktorum tel tedavisi bitince dudaktaki asimetrikte en az seviyeye inmış olur dedi ama şuan telin olması zaten dudağımı iyice şişkin yapıyo yamuk yumuk.. ya tüm gece ağladım kafayı sıyıracam
Gauette guzelsiniz masallah yuzunuz tam gorunmese de siz de guzelsiniz dudaginizda gayet guzel. Tartirsmayin bile şu konuyu bizle.allah askina:stop::KK39::KK39:

ayrıca siz aynda yine dudağınızdaki yamukluğu görüyorsunuz ki. bunun ayna görüntüsü ile ne alakası var.

çok da dikkat çekmiyordu yani aslında hiç fark etmemiştim diyebilirim.şimdi bile aynaya bakınca normal görüyorum ama foto çevirince ayyy bakamıyorum

Yorum yapmıştım ama şunu unutmuşum her telefonun kamerası bir degilki benim telefonun ki surati uzun gosterio başka telefon gayet güzel hangi telefonun ön kamerasına göre goruyo insanlar bence bu saçma yamuk gösteren kameralarda var bence sen kendine snapta bak resminide gördüm hiç bişey yok gayette güzel bi kıza benziyosun

Konuştuğum bir çocuk var ve o çok yakışıklı onla konuşmak bile istemiyorum tersliyorum bana yazmasın diye.

Başkalarının adına düşünüp onun yerine karar vermeyin. Belki o çocuk dikkat bile etmedi, belki umrunda değil. Çok yakışıklı olması manken aradığı anlamına gelmez ki.

"O çok yakışıklı bana bakmaz" E belki bakacak? O kararı siz çocuğa bırakmıyorsunuz ki. Bırakın bu konuda kararı o versin, sonucu kırıcı olabilir evet, ama çok güzel de olabilir.

çok da dikkat çekmiyordu yani aslında hiç fark etmemiştim diyebilirim.şimdi bile aynaya bakınca normal görüyorum ama foto çevirince ayyy bakamıyorum
siz aynadaki görüntünüze alıştığınız için size o güzel geliyor. ama sizi tanıyan insanlar zaten gördükleri yüze alışıklar. onların sizin farkettiğiniz yamukluk gözlerinin alıştığı bişey, dikkatlerini çekmiyor.

Ne ön kamera ne ayna, sen aslında hiç biri değilsin.

adamın birisi ferhat 'ın bu kadar dağları aşıp destan olmasına sebep olacak şirin ini.merak eder. acaba o kadar da güzel midir şirin?
sonra karşılaşır şirin le ama şirin kendine göre ne güzeldir ne çekici
sorar adam şirin e
_o ferhat ın uğruna dağları deldiği şirin sen misin ?
_evet benim der şirin
_iyi de benim gördüğün şirin uğruna dağları delecek kadar sıradışı bi güzelliği yok gayet sıradan bi kızsın. der adam
şirin de adama:
_ iyi de ferhat ın gözleri sende yok sen ferhat mısın ki beni onun gözünden göresin..

Evet maalesef ön kameradaki gibi. Yani aslında insanların bizi nasıl gördüğünü hiçbir zaman tam anlamıyla bilemeyiz bu korkutucu ama ön kameranın yansıttığı o şekil gerçeğe en yakın hali. Aynada simetrimizi görüyoruz. Ya ama çoğu kişide ufak bir oynama olurken ben cidden apayrı birisiyim bakın ciddi diyorum ya ben kiöim kendimi tanıyamadım resmen. Her yerim yamukmuş.
Bende. Yalnız değilmişim :(

Bu arada fotoğraftan fotoğrafa fark eder. Vize için çektirdiğim biyometriklerde tövbe estağfurullah bir şey çıkıyorum. Ben olsam bırak bana vize vermeyi ülkeye girmemi yasaklarım yani öyle iğrenç :KK70:

Sonra kendi çektiğime bakıyorum, "bu yakışıklı da kim, aa benmişim" diyorum :KK70:

(Bilmeyen üyeler "pii erkek üye" diye şikayet alarmı vermesin, o laf buradan çıkma:
22366761_1931602423832817_3214121294783193657_n.jpg

Back
X