- Konu Sahibi gelbebegim2
-
kızlar bana bi düzen kurun hadi o zaman...
altta salon bi küçük oda ve ebeyen banyolu yatak odası,wc banyo..mutfağın içindende merdiven var yukarı..
üsttede bir büyük oda,bir küçük oda bir banyo..ve teras ..nereye ne koyayım hangi odam nerede olsun..
bence yatak odasi yukarda olsun ama terasa nerden giriliyor oda onemli simdi:26:
üstteki 2 odadan da terasa fransız cam yapmışlar...
2 odadan da geçiliyor terasa yani..
ama biz akşam 7-8 gibi baktık ve yanıyordu nerdeyse çok sıcaktı..
orada nasl uyunur bilmem...kombi altta. kışın yukarısı ısınmazmı acep?
yukardada kalofer yokmu e iki odadan giriliyorsa ama olmaz o zaman ya misafir terasa cikmak istese ya yatak odasindan ya giiyinme odasi yap dedigim yerden gecmek zorunda kalcak en iyisi sen bildigin gibi yap yatak odan assagida kalsin
1 aydır teraslı dublex evde oturuyorum. En çok zorlandığım konu temizlik. Gerçekten canım çıkıyo temizlerken ki hiç bütün bir temizlik yapmadım üstelik. Bir gün süpürüyorsam ikinci gün moplayıp toz alabiliyorum. İkinci zorlandığım konu ise benim ödlekliğim. Yatak odam yukarıda ve eşimle mutlaka ben de uyumaya çıkarım. Uyuyana kadar da aklım çıkar terasta noluyo, alt katta noluyo diye. Artık Felak, Nas, Ayetel kürsi ne varsa okur yatarım:) Sabah onu yolculadıktan sonra odaya dönüp yatmak da geriyo beni, uykuya zor dalıyorum evde tek başımayken. Bir diğer dezavantajı benim (evim için söylüyorum sizinkinde olmayabilir) üst katta her gece örümcek öldürüyorum. Çatıdan çok geliyor. Diğer konu da sıcaklık. Üst kat şuan çok sıcak, yatarken zulüm oluyor. Avantajlarına gelirsek yatak odasının üst katta olması bizi çok rahatlatıyor misafir geldiğinde. Ben mesela 1 aylık evliyim ve daha ilk haftamda yatılı misafir ağırladım, yukarıda sadece yatak odam var çünkü. Herkes aşağıda rahatça otururken biz yukarı çıkıp sessiz ortamda uyuduk. Bir diğer güzelliği terasın manzarası. Benimkinde deniz manzarası var ve akşamüstü çok güzel esiyo, oraya bi çıkıp hava almak iyi geliyor insana. Yukarıda bir şey unuttuğum zaman çıkıp almak da hoşuma gidiyor, spor yapıyorum böylece. Başka şansım olsaydı dubleksi istemezdim ama deniz manzarası beni cezbediyo:)
kalorifer varda kombiye baya bi uzak olacak ısınırmı diye korkuyorum..
giyinme odası yapsam bile bi bez dolap koyabilirim anca bi de şifonyer..oradan terasa geçilebilir..
bi de şu var alt kattaki bi oda yatak odası olarak yapılmış çünkü ebeveyn banyosu var..o banyoyu misafire kaptırmak istemem
Konu "Sorular,sorunlar,tavsiye ve öneriler" başlığına taşındı.
Alttaki yatak odasını misafir odası yapabilirsiniz.Yatılı misafirleriniz orada kalabilir.Yukardaki büyük oda sizin yatak odanız olur,küçük oda da varsa çocuğunuzun odası.Sıcak olur diye düşünmeyin pek farketmiyor aşağısı yukarısı.Aşağıda salon var,küçük odayıda oturma odası yaparsın,terasada bir masa atar keyfini yaşarsın.Mutfaktan terasa malzeme taşımak gözünde büyüyebilir ama sorun olmaz bence.Gülü seven dikenine katlanır.
temizliği beni çok korkutmuyor çünkü çalışıyorum çok temizlik yapamıyorum.
mutfağım ve yatak odam çok dağılıyor oraları toplu ttarsam gerisi 1--2 haftada bir temizlense de olur bence..
deniz yok burada ama uludağ manzaramız var...
hayırlı olsun hem evliliğin hemde evin..
kaç odan var bu arada..üstkat yatak odası demişsin sen..
ama bnm alt katta ebeveyn banyolu odam varrrr :44:
ne güzel plan olmuş yaateşekkür ederim..
ama alt kat da ebeveyn banyosu var. bnmde çok hoşuma gidiyor böyle odalar..
üst kata da yatak odası yapmasak hiç çıkılmaz ki boş durur ama demi ???
maalesef çocuğumuz yokkk
kızlar bana bi düzen kurun hadi o zaman...
altta salon bi küçük oda ve ebeyen banyolu yatak odası,wc banyo..mutfağın içindende merdiven var yukarı..
üsttede bir büyük oda,bir küçük oda bir banyo..ve teras ..nereye ne koyayım hangi odam nerede olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?