• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dubleks ev....

ev alacak param olsun. ne fark eder dublex vs...
temizliğe gelince 15 de bir kadına bakar. bunlarda dert mi. elbetteki param olsa dublex te hatta rezidans yada villa da yaşardım. hiç de kendime dert etmezdim. para benim mal benim beğenmezsem satar başka alırım :))

konuyu yeniden canlandırayım bari bana da bir akıl verin a dostlar. Üst katta 3 oda tuvalet, banyo ve teras var alt katta yine 3 oda tuvalet banyo var mutfak alt katta 2 çocuğum var ben önce yatak odaları yukarısı olsun dedim ama yazın sıcaktan mümkün değil gibi acaba yatak odalarını alt kata alsam yukarıyı oturma odası ve salon mu yapayım ne dersiniz

Dezavantajını herkes yazmış zaten; temizlik. Hadi bir de ben yazayım. Temizlik açısından yorucu oluyor hatta eve gelen yardımcı kadınlara normal gündelik ücretinden fazlasını vermeniz gerekebiliyor. onun dışında avantajı olarak şunu söyleyebilirim ki; merdiven inip çıkmak gerçekten zayıflatıyor.. :rapci:

Bende bi ara istiyordum ama vazgeçtim..

Katta geniş ev daha kullanışlı . Bazı evlerdede zaten teras kadar balkon var artık ;).

konuyu yeniden canlandırayım bari bana da bir akıl verin a dostlar. Üst katta 3 oda tuvalet, banyo ve teras var alt katta yine 3 oda tuvalet banyo var mutfak alt katta 2 çocuğum var ben önce yatak odaları yukarısı olsun dedim ama yazın sıcaktan mümkün değil gibi acaba yatak odalarını alt kata alsam yukarıyı oturma odası ve salon mu yapayım ne dersiniz
Yatak odaları yukarı olsun. Klima takın.
Ayak altı olmasın yatak odaları.
Yalnız ev çok büyükmüş.
Bende en küçük eve normal katta daireye taşındım:) yasasın minimalist yaşam:)

Ben cok yoruluyorum dublex evde bir asagi bir yuksri. Supurge, vileda, temizlik malzemesi gibi hem asagisa hel yukarida kullanilacsk hersey her iki katta da mevcut cunku getir gotur yetismiyo. Temizligi cidden zor kadin tutsan cok pahali. Ama onun disinda tabiki cok guzel:)ozellikle teraskeyifleri:)

Back
X