Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra damla_22 de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz

1. @@nisa1234...............7
2. @@redvelvetcake......7 okundu
3. @@damla_22............7 okundu
4. @@suleeeem..............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....7
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7

Damla arkadasımızın duası hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak. Allah arkadasımız ıcın ettigimiz duaları kabul etsin insallah, hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin

Ben de okudum, Rabbim kabul etsin en kısa zamanda salih ya da salihalardan , sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin bu kardesimize.

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra damla_22 de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz

1. @@nisa1234...............7 okundu
3. @@damla_22............7 okundu
4. @@suleeeem..............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7 okundu

Damla arkadasımızın duası hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak. Allah arkadasımız ıcın ettigimiz duaları kabul etsin insallah, hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra suleeeem de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz

2. @@redvelvetcake......7
3. @@damla_22............7
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....7
6. @@volhat..................7
8. @@begonvil06..........7
9. @@ay__060.............7

damla_22 canim duan kabul olsun inşallah tez zamanda hayırlı evlatlara kavustursun Rabbim seni cok iyi anlıyorum yakinimdam bire bir yaşadım
ablam 7 yılbekledi bebek icin simdi ikizleri olacak bu sabah doğuma girecek kızlar duanizi eksik etmeyin ablamdan doğuma gitcez sabah gec girebilirim buraya damla senin için dua isteyecem ablamdan inşallah iyi haberlerini alırız senden de

kızlar benim duamda nisanlimla sorunlarımız bitsin annesi ayirmaya çalışıyordu biliyorsunuz bizim muhabbetimiz sevgimiz artsin nisanlimla darginligimiz bitsin düğün tarihimiz alinsin Rabbimin rizasi icin yani iki cihan saadeti yaşayacagimiz evliligimiz olsun bol huzurlu mutlu sağlıklı bir de kayinvalidem benimle haksız yere ugrasmasin şirin görüneyim ona inşallah Allah razi olsun hepinizden

Aminnn canim.hepinizden Rabbim razi olsun.Dualarimiz kabul olur insallah

arkadaslar bana 7 tanede fazla geldi, oturup okumam lazim, ezbere bilmiyorum onuda yetistiremiyrum. Bana en az iki gun verirmisiniz okumak icin. daha kendiminkini bitiremedim( sizin dualariniza oncelik veriyorum) bir oturusta okunur belkide ama zorlayarak okumakta cok iyi olmaz diye dusunuyorum. Bu aralar pek iyide degilim, cok stresli is, hayat.

Canım sana fazla gelenı ben okurum sorun olmaz

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra suleeeem de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz

3. @@damla_22............7
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....7
9. @@ay__060.............7

Canlarım oncelıkle hayırlı cumalar. Ben aksama kadar gıremeyecegım foruma haberınız olsun ama aksam eve gelınce duzenleyecegım listeyı, gorusmek üzere Allah'a emanet olun optum hepınızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…