Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra bende. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz:nazar:

1. @@nisa1234...............7 okundu
2. @@redvelvetcake......7 okundu
3. @@damla_22............7 okundu
4. @@suleeeem..............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....7
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7 okundu

Kızlar benım duam erkek arkadasımla aramızdakı sevgı bağı hıc kopmasın bırbırımızı hep sevelım hep askla bakalım. İlişkimiz iyi olsun boyle devam etsın ıstıyorum. Onu cok sevıyorum, onun da Sevgılı en az benımkı kadar olsun. Baska bır isteğim yok :) kalplerımız bır arada olsun yeter

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra bende. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

1. @@nisa1234...............7 okundu
4. @@suleeeem..............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7 okundu

Kızlar benım duam erkek arkadasımla aramızdakı sevgı bağı hıc kopmasın bırbırımızı hep sevelım hep askla bakalım. İlişkimiz iyi olsun boyle devam etsın ıstıyorum. Onu cok sevıyorum, onun da Sevgılı en az benımkı kadar olsun. Baska bır isteğim yok :) kalplerımız bır arada olsun yeter

Benim duam bitti tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun En Büyük TÜRKİYE

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra damla_22 damla_22 de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

1. @@nisa1234...............7
3. @@damla_22............7
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....7
7. @@mirac75...............7
8. @@begonvil06..........7
9. @@ay__060.............7
10. @@riseboz..............7

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra damla_22 damla_22 de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

3. @@damla_22............7
5. @@turta yagmuru.....7
8. @@begonvil06..........7
Hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmak istiyorum. Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah. Hepinizden Allah razi olsun

5. @@turta yagmuru.....7

Damla arkadasımızın duası hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak. Allah arkadasımız ıcın ettigimiz duaları kabul etsin insallah, hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin

X