- 13 Şubat 2012
- 460
- 373
- Konu Sahibi redvelvetcake
canım takip edememişim liste yenilenmiş şimdi fark ettim ben okuyup habe vericemSon iki kisi siz kaldınız kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım takip edememişim liste yenilenmiş şimdi fark ettim ben okuyup habe vericemSon iki kisi siz kaldınız kızlar :)
Tamam tatlım sorun yok :)canım takip edememişim liste yenilenmiş şimdi fark ettim ben okuyup habe vericem
Canım ben giremedim yoğundum özür dilerim hepinizden okuyup yazcam sana her gün 7 mi okuyacagız benim kafam karıştı
Allah razı olsun canım tesekkur ederim ekliyorum hemenCanım 7 tane okudum Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Kızlar cok guzel gidiyoruz Yarın damla arkadasımıza başlarız öğlene insallah
Senin bitti mi canım şimdiKızlar cok guzel gidiyoruz Yarın damla arkadasımıza başlarız öğlene insallah
Senin bitti mi canım şimdi
Hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmak istiyorum. Rabbim hepimizin dualarini kabul eder insallah. Hepinizden Allah razi olsunIlk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra damla_22 de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar
Listemiz
1. @@nisa1234...............7
2. @@redvelvetcake......7 okundu
3. @@damla_22............7
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....7
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7
8. @@begonvil06..........7
9. @@ay__060.............7
10. @@riseboz..............7