- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Tamam canım ekledım senıTabi ki. Hayırlısı ile herkesin duası kabul olsun inşallah.
Evet canım su an 7 ye indirdim koydum yenı lısteyıbencede 7 okusak hem günlük bir kişi bitmiş olur
yok canım ben memnunum dua değişmesin arkadaşlar için dedimCanım dua aynı kalacak liste sonuna kadar. Fazla geliyorsa bır sonraki kişide duayı azaltabılırız ama
yok canım ben memnunum dua değişmesin arkadaşlar için dedim
hadislerde haber verilmiş, kuran ayetnde de var ismi azam. bizim okuduğumuzun içinde bu ayetler geçiyo arkadaşlara fazla geliyosa sadece ayetler okunabilir
Cnm ozur yazamadim misafirlerim vardı...Kızlar bır tek siz kaldınız nerelerdesiniz bugun bitirmemiz lazım
Cnm ozur yazamadim misafirlerim vardı...
11 de tmm 7 de bu gece ins..
ALLAH kabul buyursun...
Arkadadlarimiza hayirlisiyla dileklerini nasip etsin insaallah
Okudum. Muhabbetiniz güzel ve daim olsun. Gönlünden geçeni Cenabı Hak hayırlısıyla kabul etsin.Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra bende. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar
Listemiz
1. @@nisa1234...............7
2. @@redvelvetcake......7 okundu
3. @@damla_22............7 okundu
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....7
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7
Kızlar benım duam erkek arkadasımla aramızdakı sevgı bağı hıc kopmasın bırbırımızı hep sevelım hep askla bakalım. İlişkimiz iyi olsun boyle devam etsın ıstıyorum. Onu cok sevıyorum, onun da Sevgılı en az benımkı kadar olsun. Baska bır isteğim yok :) kalplerımız bır arada olsun yeter
redvelvetcake rabbim dualarini kabul etsin hayirlisiyla insallah, banada okundu yazarmisin.
Arkadaslar benim icin dua eden herkese tesekkur ediyorum, Allah razi olsun.
Duayi ezbere bilmedigimiz icin sayi cok geliyor. Ben 3 tane okuyalim demistim ama onuda istemediniz :) sonucta su kadar okunmali diye birsey yazmiyormus. Bence 3 en makbuluydu. :)
Okudum. Muhabbetiniz güzel ve daim olsun. Gönlünden geçeni Cenabı Hak hayırlısıyla kabul etsin.
redvelvetcake rabbim dualarini kabul etsin hayirlisiyla insallah, banada okundu yazarmisin.
bencede ismi azama devam edelim kızlar niyetimizi bozmayalim sonra bunu okuruz inşallah
Ben de okudum