- 17 Ağustos 2013
- 3.261
- 2.643
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Aminn canim Rabbim kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin cok zor. Allah ablana ikizlerini saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. Allah ablanin bebislerini her turlu kazadan beladan nazardan korusun.damla_22 canim duan kabul olsun inşallah tez zamanda hayırlı evlatlara kavustursun Rabbim seni cok iyi anlıyorum yakinimdam bire bir yaşadım
ablam 7 yılbekledi bebek icin simdi ikizleri olacak bu sabah doğuma girecek kızlar duanizi eksik etmeyin ablamdan doğuma gitcez sabah gec girebilirim buraya damla senin için dua isteyecem ablamdan inşallah iyi haberlerini alırız senden de
Okudum. Cenabı Hak kabul etsin.Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sırasuleeeem de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar
Listemiz
1. @@nisa1234...............7
2. @@redvelvetcake......7 okundu
3. @@damla_22............7
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....7
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............7
10. @@riseboz..............7
Hakkında hayırlısı, sıkıntılarının detayını bilmiyorum ama eşlerin anlaşması ve özellikle erkeğin kadına sahip çıkması, savunması, koruması çok önemli. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, inşallah gönlünce olur.kızlar benim duamda nisanlimla sorunlarımız bitsin annesi ayirmaya çalışıyordu biliyorsunuz bizim muhabbetimiz sevgimiz artsin nisanlimla darginligimiz bitsin düğün tarihimiz alinsin Rabbimin rizasi icin yani iki cihan saadeti yaşayacagimiz evliligimiz olsun bol huzurlu mutlu sağlıklı bir de kayinvalidem benimle haksız yere ugrasmasin şirin görüneyim ona inşallah Allah razi olsun hepinizden
Evet canım:)Haftasonu da okuyacak miyiz
ALLAH Rahmet eylesinKIZLAR ANNEMIN HALAOGLU 18 YASINDAYDI.3 GUN ONCE VEFAT ETTI.41 YASIN BASLATTIK.ALABILECEK OLAN VARMI??????????
ALLAH RAZI OLSUN CNM .ISMI MEHMET EMINALLAH Rahmet eylesin
Rabbim sabir versin bacim
1 yasin aliyorum insaallah
Allah rahmet eylesin canim.Cok gencmis. Rabbim sabirlar versin.mekani cennet olsun.2 tane okurumKIZLAR ANNEMIN HALAOGLU 18 YASINDAYDI.3 GUN ONCE VEFAT ETTI.41 YASIN BASLATTIK.ALABILECEK OLAN VARMI??????????
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yasin-baslattik-yardim-edecek-olanlar.801066/ UNUTMAMAK ICIN NOT ALIYORUM CNM BITINCE BURAYA BILDIRIRSIN SAGOL MIRACCIM
Canım sen kendın ıcın okumuş muydun okundu yazayım mıkızlar benim duamda nisanlimla sorunlarımız bitsin annesi ayirmaya çalışıyordu biliyorsunuz bizim muhabbetimiz sevgimiz artsin nisanlimla darginligimiz bitsin düğün tarihimiz alinsin Rabbimin rizasi icin yani iki cihan saadeti yaşayacagimiz evliligimiz olsun bol huzurlu mutlu sağlıklı bir de kayinvalidem benimle haksız yere ugrasmasin şirin görüneyim ona inşallah Allah razi olsun hepinizden
okudum ben de
Haftasonu da okuyacak miyiz