Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra suleeeem de. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz

1. @@nisa1234...............7 okundu
2. @@redvelvetcake......7 okundu
3. @@damla_22............7 okundu
4. @@suleeeem..............7
5. @@turta yagmuru.....7 okundu
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7 okundu
8. @@begonvil06..........7 okundu
9. @@ay__060.............7 okundu
10. @@riseboz..............7 okundu

Canım senın duan bıttı bir tek sen kaldın 7 tane var okunacak onu da sen tamamlarsın:)

Kızlar suleeeem arkadasımızın duası bıttı herkese tesekkurler. Turta yagmuru canım senınkını de ben hallettim. Diger turlar bolusuruz ıstersen veya fazla okumak ısteyen varsa ona verırız. Sımdı yenı lısteyı duzenlıyorum

Ilk tur bütün listemize 100 tane Ism-i Azam duası okuduk. Ilk tur bitince sırayla hepimize tek tek okumaya başlayacağız demistik. Sıra Turta Yagmuru nda. Hepımız 7 tane Ismi Azam duası okuyacağız. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin kızlar

Listemiz

1. @@nisa1234...............7
2. @@redvelvetcake......11
3. @@damla_22............7

5. @@turta yagmuru.....
6. @@volhat..................7
7. @@mirac75...............7
8. @@begonvil06..........7
9. @@ay__060.............10
10. @@riseboz..............7

Listemiz

1. @@nisa1234...............7
2. @@redvelvetcake......11
3. @@damla_22............7 okundu
5. @@turta yagmuru.....
6. @@volhat..................7 okundu
7. @@mirac75...............7
8. @@begonvil06..........7
9. @@ay__060.............10
10. @@riseboz..............7

benim duam: hayırlı mutlu bir evlilik yapmak , Rabbimin sevdiği, gönlüme göre bir insan çıksın karşıma inşallah. şimdiden teşekkür ederim kızlar Allah dualarımızı kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…