Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

evet canim herkes icin 2 şer tane okudum benden sonrakilere okumadim ama henuz. mazeretli oldugum icin okundu yazmayacak ya o yuzden bildirmedim yani bildirmem gerektigini akil edemedim ama okudum. bakayim biriken dualari verebilirsen okutayim birilerine ama veremezsem ins kismetse mazeretten sonra okurum

arkadaşımız adına A ay__060 C caresizkiz melisamelisss redvelvetcake damla_22 arkadaşlarımızın 7şer ayetel kürsü, fatiha, nas, felak,kafirun,ihlas dualarını alıyorum...

arkadaşların duaları eksik kalmasın redvelvetcake güncelleyebilirmisin canım

ben hastalanmadan önce 50 şer tane okudum bugünde temizlendim... elimde okunmuşum vardı canım... kimseyi aramana gerek yok...
tamm cnm o zaman ) biraz uzun suruyor adetim ins yetisirim listeye cunku kotu hissettim. cok sagol Allah razi olsun

tamm cnm o zaman ) biraz uzun suruyor adetim ins yetisirim listeye cunku kotu hissettim. cok sagol Allah razi olsun
Yok canım bılıyorum ben senın MAzeretli oldugunu ismi azamlar ıcın sonradan da sayfaya gelıp bır seyler yazmadın ya o yuzden dedım gelmeyecek herhalde yoksa nıye senı sona atayım:)

Canım o zaman mirac icin okuyalım madem basladık mıractan sonra sana okuruz sonra normal sırayı takıp ederız

Her gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)

Sıra: A ay__060
Duası:

1. A ay__060 ...............
2. C caresizkiz .............okundu
3. melisamelisss .......
4. redvelvetcake .......okundu
5. damla_22 .............
6. M mlkem ............okundu

7. mirac75 ................
8. @suleeeem .............
9. tubatesbih .................okundu
10. gadriell ..............okundu
11. ZEYNEP0682 ......

Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."

ALLAH razi olsun kizlar...
Rabbim hepimizin hacetlerini gidersin dualarimizi kabul etsin...
Hayirlisiyla dogumda bebegimle selametle kurtulmak duam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…