- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.581
evet canim herkes icin 2 şer tane okudum benden sonrakilere okumadim ama henuz. mazeretli oldugum icin okundu yazmayacak ya o yuzden bildirmedim yani bildirmem gerektigini akil edemedim ama okudum. bakayim biriken dualari verebilirsen okutayim birilerine ama veremezsem ins kismetse mazeretten sonra okurum
canm teskkur ederim ama ben kabul edemem cok sagol dusunmen yeter simdi bi kac kisiye ulasip onlara okutacam sagol canmarkadaşımız adına A ay__060 C caresizkizmelisamelisss redvelvetcake damla_22 arkadaşlarımızın 7şer ayetel kürsü, fatiha, nas, felak,kafirun,ihlas dualarını alıyorum...
arkadaşların duaları eksik kalmasınredvelvetcake güncelleyebilirmisin canım
canm teskkur ederim ama ben kabul edemem cok sagol dusunmen yeter simdi bi kac kisiye ulasip onlara okutacam sagol canm
tamm cnm o zaman ) biraz uzun suruyor adetim ins yetisirim listeye cunku kotu hissettim. cok sagol Allah razi olsunben hastalanmadan önce 50 şer tane okudum bugünde temizlendim... elimde okunmuşum vardı canım... kimseyi aramana gerek yok...
tamm cnm o zaman ) biraz uzun suruyor adetim ins yetisirim listeye cunku kotu hissettim. cok sagol Allah razi olsun
tamam canm cook cokk sagol ins ne duan varsa hayirla kabul olsun tsk ederimismi azamlarını oku diğerlerini temizlenene kadar ben okurum canım sorun değil
... allah dualarımızı kabul etsin...
Yok canım bılıyorum ben senın MAzeretli oldugunu ismi azamlar ıcın sonradan da sayfaya gelıp bır seyler yazmadın ya o yuzden dedım gelmeyecek herhalde yoksa nıye senı sona atayım:)tamm cnm o zaman ) biraz uzun suruyor adetim ins yetisirim listeye cunku kotu hissettim. cok sagol Allah razi olsun
Allah razı olsun canım cok tesekkurlerarkadaşımız adına A ay__060 C caresizkizmelisamelisss redvelvetcake damla_22 arkadaşlarımızın 7şer ayetel kürsü, fatiha, nas, felak,kafirun,ihlas dualarını alıyorum...
arkadaşların duaları eksik kalmasınredvelvetcake güncelleyebilirmisin canım
Canım o zaman mirac icin okuyalım madem basladık mıractan sonra sana okuruz sonra normal sırayı takıp ederızcnm ben sana mazeretli oldugumu soylemistim ne için ulaşmaya çalistin anlayamadim. hergun bakiyorum sayfaya gene de duzenli ama bana itafen bisey yazdigini gormedim ben mi kacirdim cnm. beni sona birakabilirsin okuyanlara hakkim geçmesin ama napiyim adette benim elimde olan bisey degil :)
tam canm nasil istersen oyle yapalim farketmez :)Canım o zaman mirac icin okuyalım madem basladık mıractan sonra sana okuruz sonra normal sırayı takıp ederız
Tamam canım kusura bakma ben sen sonrasında girip bır sey yazmayınca ben de dedim en azından bır sey diyene kadar bekleyelımtam canm nasil istersen oyle yapalim farketmez :)