- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.601
okudum mirac icin allah kabul etsin
Listenize bende katılabilir miyim arkadaşlar?
Ctesı gunü yenı lıste yapacağız canımListenize bende katılabilir miyim arkadaşlar?
Canım mirac ıcın okudun muokudum Allah kabul etsin inşallah.
Canım mirac ıcın okudun muOkudum canım hayırlısı olsun inşallah bir gün hayırlı yuva kuracağız inşallah canımredvelvetcake benimde sanki bitmek üzere öyle hissediyorum
adetliyken de okuyabilecegimiz biseyler olabilir bence. bu arada dilegim hayirli saglikli evlatlar, ve nazara çok geliyorum nazardan korunmak icin de dua istiyorum simdiden Allah razi olsunKızlar yenı lıstede ne okuyalım tavsıyesı olan var mı?
tubatesbih için okudum.Her gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)
Sıra: A ay__060
Duası:
1. A ay__060 ...............
2. C caresizkiz .............
3.melisamelisss .......
4.redvelvetcake .......
5.damla_22 .............
6. M mlkem ............
7.mirac75 ................
8. @suleeeem .............
9.tubatesbih .................
10.gadriell ..............
11.ZEYNEP0682 .....
Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."
Evet canım bence de genelde öyle secıyorduk ama bu tur böyle oldu.adetliyken de okuyabilecegimiz biseyler olabilir bence. bu arada dilegim hayirli saglikli evlatlar, ve nazara çok geliyorum nazardan korunmak icin de dua istiyorum simdiden Allah razi olsun
ben takipedemedim sıra değişikliği olmuş sanırım,dün tuba tesbihe okudum bugünde miraca hemen okuyorum. Allah hayırlarla kabul etsin,Allah hayırlı ,sağlıklı ,huzurlu doğum,salih evladını ona nasip etsin inşallah.Evet canım bence de genelde öyle secıyorduk ama bu tur böyle oldu.
Tamam canım ekliyorum duanı yeni dua icin de fikirlerinizi bekliyoru
Yeni listeniz olduğunda msjla haber verebilirseniz gözden kaçırmamış olurum. Çok teekkür ederim şimdiden. Allah kabul etsin tüm dualarınızı.Liste yenılendıgı gun sızın de ısmınızı yazarım kızlar su an yenı arkadas almıyoruz maalesef