Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

Her gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)

Sıra: A ay__060 :nazar:
Duası:

1. A ay__060 ...............okundu
2. C caresizkiz .............okundu
3. melisamelisss melisamelisss .......
4. redvelvetcake redvelvetcake .......okundu
5. damla_22 damla_22 .............okundu
6. M mlkem ............okundu

7. mirac75 mirac75 ................okundu
8. @suleeeem .............
9. tubatesbih tubatesbih .................okundu
10. gadriell gadriell ..............okundu
11. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 ......okundu

Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."

Her gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)

Duası:

1. A ay__060 ...............
2. C caresizkiz .............
4. redvelvetcake redvelvetcake .......
5. damla_22 damla_22 .............
6. M mlkem ............

7. mirac75 mirac75 ................
9. tubatesbih tubatesbih .................
10. gadriell gadriell ..............
11. ZEYNEP0682 ZEYNEP0682 .....

Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."

Duası:

2. C caresizkiz .............
4. redvelvetcake redvelvetcake .......
5. damla_22 damla_22 .............
6. M mlkem ............

9. tubatesbih tubatesbih .................

Ismi azam
tubatesbih için okudum.

tubatespih için hem onun adına hem kendi adıma okudum... allah kabul etsin... tüm isteyenlere ve ona hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

adetliyken de okuyabilecegimiz biseyler olabilir bence. bu arada dilegim hayirli saglikli evlatlar, ve nazara çok geliyorum nazardan korunmak icin de dua istiyorum simdiden Allah razi olsun
Evet canım bence de genelde öyle secıyorduk ama bu tur böyle oldu.
Tamam canım ekliyorum duanı yeni dua icin de fikirlerinizi bekliyoru

Duası:dilegim hayirli saglikli evlatlar, ve nazara çok geliyorum nazardan korunmak icin de dua istiyorum simdiden Allah razi olsun

2. C caresizkiz .............okundu
4. redvelvetcake redvelvetcake .......okundu
5. damla_22 damla_22 .............okundu
6. M mlkem ............okundu

9. tubatesbih tubatesbih .................okundu

Ismi azam

Evet canım bence de genelde öyle secıyorduk ama bu tur böyle oldu.
Tamam canım ekliyorum duanı yeni dua icin de fikirlerinizi bekliyoru
ben takipedemedim sıra değişikliği olmuş sanırım,dün tuba tesbihe okudum bugünde miraca hemen okuyorum. Allah hayırlarla kabul etsin,Allah hayırlı ,sağlıklı ,huzurlu doğum,salih evladını ona nasip etsin inşallah.

yeni tur için hergün 21 kere (daha fazla değil) tefriciye okuyabiliriz. ya da 7 kere. benim fikrim bu ,tabi son karar sizindir.

Tuğba ve meriç arkadaşımız için okundu yazar mısın giremedim kusura bakmayın
Yeni listede peygamber efendimize ve ölmüşlerimize salavat da okuyabilirz isterseniz

X