- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.541
(( Canım benim bir bilsen ne haldeyim. Neşem kalmadı. En kötüsü öyle bir btirdiki kalbimi kıra kıra. Merhametsizce. Annesi doldurmuş belli. Bana bir yemek ısmarlamayı enayilik olarak görüyordu. Ama ben ona herşeyiyle alışmıştım. Onunla uzlaşabilirdim. Ama o hiç yanaşmadı. Ben gerçekten çok pişman olsun istiyorum. Senin kalbin ne der redvelcake Sence pişman olurmu beni istermi yine
Canım bızım uzun süredir zaten böyleydi de ben artık dayanamadımCiddi misin? Sebep ne canım üzüldüm ya
Dun rahatsizlandm biraz ondan yazamadim ama okudumHer gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)
Sıra: A ay__060
Duası:
1. A ay__060 ...............okundu
2. C caresizkiz .............
3.melisamelisss .......okundu
4.redvelvetcake .......okundu
5.damla_22 .............okundu
6. M mlkem ...........MAZERETLİ
7.mirac75 ................
8. @suleeeem .............
9.tubatesbih .................okundu
10.gadriell ...............
11.ZEYNEP0682 ......
Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."
Okudum cnmHer gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)
Duası: Allahım gönlümden geçen dualarımı hayırlısıyla kabul et...
3.melisamelisss .......
7.mirac75 ................okundu
8. @suleeeem .............
10.gadriell ...............
11.ZEYNEP0682 ......
Ismi azam
"Ya Vecud, Ya Vedud, Ya Zel-Arşi'l-Mecid, Ya Mubdiü Ya Müid, Ya Fe'alün Lima yürid, Es-elüke bi nuri vechikellezi melee erkane arşik, Ve es-elüke bi kudretikelleti kaderte biha ala halkık, Ve bi rahmetikelleti vet külle şey'in, La ilahe illa ente, Ya Müğis, eğisni."
Hayırlı haftalar kardeşlerim, melisameliss, redvelvetcake ve damla_22 icin okudum, Allah kabul buyursun..Her gün bir arkadasımıza 7 ayetel kürsi + fatiha + nas + felak + kafirun ve 3 ismi azam okuyoruz (bu sefer aşağıda yazdığım ısmı azam duası)
Duası: Allahım gönlümden geçen dualarımı hayırlısıyla kabul et...
3.melisamelisss .......okundu
7.mirac75 ................okundu
8. @suleeeem .............okundu
10.gadriell ...............okundu
11.ZEYNEP0682 ......okundu
Ismi azam