- 3 Ocak 2014
- 1.591
- 1.250
- 34
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Canim senin okuyacagini unutmadimda, hafta sonu bide bana okundu, sen bir tane okudun iki tane kalmisti. Duasi olanlar 3 ismi azam okuyorya. Sagol canim okudugun icinallah razı olsun arkadaşlar duam bitmiş... dün işyerine gelemedim... ve nete giremediğimden sizlere haber veremedim...
ben evimi hayırlısıyla satmak istiyordum .... hem benim hem alana hayırlı olsun istiyorum...
dün işlemler başlatıldı bu hafta tapuya gidicez inşallah...
hepinizin ağzına nefesine sağlık... allah razı olsun... haklarınızıda helal edin...
rabbim gönlünüzdeki tüm hayırlı muradları nasip etsin... hayırsızları hayra cevirsin...
Canim senin okuyacagini unutmadimda, hafta sonu bide bana okundu, sen bir tane okudun iki tane kalmisti. Duasi olanlar 3 ismi azam okuyorya. Sagol canim okudugun icin
Canım lıstemız pazar gunu bıtıyor ama ıstersen ayetel kürsi listesıne karılabılırsın bebek ısteyen arkadaslarımız ıcın okuyoruzBen 3 ismi azam 100 de hz yunus duası okudum allah kabul etsin inşaallah.
Amiiiin canim aminnn.Rabbim dualarimizj kabul eder insallahhhBende okudum canım. Rabbim en güzel zamanda sağlıklı, sıhhatli evlat sahibi etsin. İsteyenin dileyenin, emek verenin kucağını boş koymasın inşaAllah.
CNM BANA OKUNDU YAZARMISIN DAMLA VE TURTA ICIN.Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz
Sıraredvelvetcake arkadasımızda
“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4.mirac75 ..................100 + 1 Ismi azam
5.redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam
6.nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam
9.damla_22 ...............100 + 1 Ismi Azam
10.Turta Yagmuru ......100 + 3 ismi azam
11.suleeeem ................100 + 1 Ismi azam
12.ya se min ...........100 + 1 Ismi azam
13.GURBET KUSU ...............100 + 1 Ismi azam
Çok sağ ol. Bakalım unutmadan okunabilecek mi?Ya Hafiz 998 ctesi sabah gunes dogarken ve yaklaşık ikindi namazi sonrasi
Ya Kaviyy 117 cuma sabah gunes doğarken ve ikindi sonrasi
Âmin canım.. Ben 22 yasındayım ama bu benım üçüncü arabam olacak, ilk arabam anneme niyetle alınmıştı ama biz tasınınca ben aldım direkt , sonra kardesim ehliyet alınca benimkini ona verdik bana yeni aldık simdi annemin arabası da surekli bozuluyor benım arabamı annem alacak bana yeni alalım dedik. Insallah bunu iki sene falan kullanırım cok beğenerek seçerek özenerek aldım ilk defa cunku. ıkıncıyı de nasılsa senın okulun bıtıyor okul bıtınce sana yeni alınır bu daha ciddi bir sey olsun annen kullanır dıye ic dış siyah aldık öyle cok renkli özel bir arac da olmadı. Bakalım simdi bughn geldi sözleşme eve annemler bes gun yoklar babam ödev verdi her sayfayı oku sen kafana takılan bır sey olursa not al bız dönünce sorarız dıye:)Çok güzel, kazasız belasız binmek nasip olsun. Hayırlı olsun. Ben ilk aracımı 27 yaşımda kardeşlerle beraber almıştım. Koca bir direksiyon kilidi vardı her gece kilitlediğimiz. Araba teybinin de başlığını yanımıza alırdık çalınmasın diye. Direksiyonu hidrolikti ama baya yaşlı araç olunca sağa sola çevireceğim diye epey bir kol kası yapmıştım. Şimdiki yeni araçlar yağ gibi kayıp, hiç yormadan gidiyor. Kardeşim araç ona kalsın diye vites4 ve 5 te kullandırıyordu . Son sürat araç kullanan bir acemi vardı bir zamanlar yollarda.
Rabbim tüm ihtiyacı olanlara nasip etsin inşallah.
Cabuk bitti bir tur daha okuyalimmiHaftasonuna kadar 313 ayetel kürsi okuyoruz
damla_22 GURBET KUSU ya se min @volhat arkadaslarımıza
hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Listemiz
1. C camenta58
2. A ay__060 ..................42
3. @volhat......................50
4.mirac75 ...................33
5.redvelvetcake ...........30
6.nisa1234 ------- mazeretli
7. @riseboz......................13
8. M mlkem .....................10