-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Cnm okudum...Sıra bana gelmis yeni farkettim :)
Nişanlım ile olan sorunumuz Rabbimizin izniyle hayirla sonuclansin muhabbetimiz sevgimiz arttsin uzmesin beni artik en kisa zamanda inşallah kayinvalidemle olan sıkıntımız geçsin ve Rabbim beni ona şirin göstersin nisanlimla iki cihan saadeti yasayacagimiz hayırlı bir evliligimiz olacaksa Rabbimin izniyle olsun 2015 yilinda benim gibi atama bekleyen tüm öğretmen arkadaşlarımız atanalim ve annecim en kisa zamanda sağlığına kavuşsun hepinizden Allah razı olsun :))
Sıra bana gelmis yeni farkettim :)
Nişanlım ile olan sorunumuz Rabbimizin izniyle hayirla sonuclansin muhabbetimiz sevgimiz arttsin uzmesin beni artik en kisa zamanda inşallah kayinvalidemle olan sıkıntımız geçsin ve Rabbim beni ona şirin göstersin nisanlimla iki cihan saadeti yasayacagimiz hayırlı bir evliligimiz olacaksa Rabbimin izniyle olsun 2015 yilinda benim gibi atama bekleyen tüm öğretmen arkadaşlarımız atanalim ve annecim en kisa zamanda sağlığına kavuşsun hepinizden Allah razı olsun :))
Ben okurum canım sanaamin acanım
bende okudum ismi azam ım kaldı arkadaşlar okuyabilirmisiniz
Basınız sag olsun canım okudumArkadaslar en yakin arkadasim ve kuran kursu hocamin babasını kaybettik bi saat once...
Fatiha okur musunuz... ?
inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Canım sen soyledıkten sonra ben senı lısteye ekledım de okuduk bitti ayetel kürsiler. Sımdı ıkıncı lısteyı oluşturacağımayetel kürsi listesi ne zaman okunuyor
Sanırım benım de öyle olacak ama sımdılık finansörüm babam:))İyi. MaşaAllah. Benim 5. arabam, çalışma hayatım araba borcu ödemekle geçti desem yeridir.
Canım lıstemız Cumartesi bitiyor zaten son ama ıstersen ayetel kürsi okuyabılırsın hamıleler ve bebek ısteyenler ıcın okuyoruzBenide du listesine alırmısınız ben bu ay tüp bebek yaptıracagım he bu arada yazılı olan 100 yunus duası 3 ismi azammı
Rica ederim canım.. Ayetel kursi icin de ara ara yaparız yıne boyle sıkıntı olmaz :))redvelvetcake teşekkür ederim canım... allah kabul etsin... ayetel kürsiye katılamıcam haftaya yine başlatırsak inşallah ona katılırım