-
- Konu Sahibi redvelvetcake
tamam benıde eklerseniz sevınırım...Canım lıstemız bıtmek uzere ama Istersen ayetel kürsiye katıl bebek ısteyen arkadaslar ıcın okuyoruz
Yok canım bu haftasonuna kadar gectıgımız haftasınu degıl:) yanı hala devam edıyorarkadaşlar dileğim hayırlısıyla evimi satmaktı dün işyerine gelemedim ondan giremedim de ... girmeme nedenimi anlatıcam :)
nisacım rizebozun ismi azamını pazar günü ben okurum demiştim sanırım unuttun... ki okudumda :)
canım hatta cuma günü sana ctesi pazar için okucam deniştim
haftasonu geçti okumalımıyım ne yapıyım bilemedim beni aydınlatırmısınız... ayetel krsü için
Senın duana gecınce ekleyecegım tatlım senın dileğini de Allah kabul etsın:)canım ben okudum damla arkadaşımıza, bana 30 tane ayetel kürsi yazarmısın okumaya başlicam bugün
Bu da benim duam
Rabbim bana çok sevdiği, beni seven ve benim seveceğim hayırlı bi eş nasip etsin. gönlüme göre dünya ve ahirette mutlu olabileceğim bir eş ve mutlu bir yuva istiyorum. Allahım sen en hayırlı kapıyı aç ummadığım, hayal edemediğim güzellikler yaşat. Rabbim bana kıymet bilen, iki dünyada da yüzümü güldürecek , ilmi kuvvetli birini en kısa zamanda nasip etsin.
ve şu an görev yapmakta zorlandığım bölgede işimi hakkıyla yapabileyim sonra hayırlısıyla tayinim çıksın istiyorum.
Hz Musa duasında diyor ki : ' Rabbim senin indireceğin her hayra muhtacım' Rabbim hepimize hayırlı güzel şeyler yaşatsın kızlar
Bni de okundu yazin cikip baslayacagm okumaya
Okudum.
super anneler 2011 topiğini biraz oku istersen. Tabi ilk çocuğun olacağı için cinsiyet düşünmüyorsundur. Bir çok kişi eşine kendisine uyguladığı takviyelerden ve taktiklerden bahsettiler, ve devam ediyor bilgi paylaşımı. Eşine mesela keçiboynuzu kürü yapabilirsin ya da çeşitli vitamin ilaçları alabilir. Bir çok kişi uğraşlarının ve çeşitli yöntemlerinin sonucunda DUA'dan daha etkili bir yöntem olmadığını anlıyor. Belki yapılan diğer tedbirlerde dua yerine geçer diye uygulanıyor.
hemen okuyorum cnm senin yerine.
2 kez okumaliyim degilmi????
Tmam canm ismi azami okudum kalanni okuyorum hemenKızlar siz de okuduysanız turtanın duasına geçebiliriz:))
Bende okudum canım. Rabbim en güzel zamanda sağlıklı, sıhhatli evlat sahibi etsin. İsteyenin dileyenin, emek verenin kucağını boş koymasın inşaAllah.Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz
Sıraredvelvetcake arkadasımızda
“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"
1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam //
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4.mirac75 ..................100 + 1 Ismi azam //
5.redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam //
6.nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam //
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam //
9.damla_22 ...............100 + 3 Ismi Azam //
10.Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam //
11.suleeeem ................100 + 1 Ismi azam //
12. @yasmin5846...........100 + 1 Ismi azam //
13. @masculin...............100 + 1 Ismi azam
niyetim hayirlisiyla saglikli imanli evlat sahibi olmak istiyorum Rabbim insallah kapisini bizlere acar
13 tane de ben okuyabilirim.Kızlar listedeki herkesin mesajlarından alıntı yaptım böylece herkes görebilir. Öncelikle sizden istegim sıra size geldiginde isminizi ve duanızı yazmanız böylece listeye ekleyebileyim, ona göre okuruz.
Asıl onemli olan konu su, haftasonu listemiz bitiyor, pazar gunümüz su an bos görünüyor. Haftasonu giremeyen arkadaslar oluyor o yüzden simdi yazıyorum.
damla_22 @masculin @yasmin5846 @volhat arkadaslarımız icin 313 ayetel kürsi okuyacagız, hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri icin. Hasta olacak arkadaslarımız var (ben de dahil) o yüzden haftasonuna kadar Hz Yunusun duası + Ismi Azam dualarımıza birlikte eşzamanlı olarak 313 ayetel kürsi okuyacagız arkadaslarımız ıcın. Herkes okudukça listeye ekleyeceğiz belli bir sayı yok. Hadi bakalım kızlar:) Allah kabul etsin simdiden. Pazar akşamına kadar bitirmemiz lazım. Hz yunus duası listemizi de haftasonu bitiriyoruz. Lütfen seri okuyalım ve düzenli bildirim yapalım ki listemiz aksamasın.
Allah kabul etsin simdiden.
Sizi seviyorummmmm
Çok güzel, kazasız belasız binmek nasip olsun. Hayırlı olsun. Ben ilk aracımı 27 yaşımda kardeşlerle beraber almıştım. Koca bir direksiyon kilidi vardı her gece kilitlediğimiz. Araba teybinin de başlığını yanımıza alırdık çalınmasın diye. Direksiyonu hidrolikti ama baya yaşlı araç olunca sağa sola çevireceğim diye epey bir kol kası yapmıştım. Şimdiki yeni araçlar yağ gibi kayıp, hiç yormadan gidiyor. Kardeşim araç ona kalsın diye vites4 ve 5 te kullandırıyordu . Son sürat araç kullanan bir acemi vardı bir zamanlar yollarda.BMW canım, 3.28 M. M paket spor paket oluyor. Hem de kırmızı olacak :) hic aklımda yoktu kırmızı ama gümrükteki tek M arac buydu ben de o zaman kırmızı olsun dedim. Inanır mısın cocuğum gibi benim icin o araba su an, ve Türkiye'de cok az var bu donanımda bır arac... Her şeyiyle cok uğraştım cunku, arabanın fıyatının dörtte bırı kadar ekstra donanımı var. O kadar heyecanlıyım ki :) sayılı arabalardan biri olacak :) evladım o benim :)
Teşekkürler tekrar, bahsettiğin esmalara bakarsan çok sevinirim.Cnm her esmanin gunu ve vakti var...
Ebcede gore sayisida var...
Arif Aslanin kitabinda ayrintilariyla bulabilirsin...
Ayruca her isme karsiligi olan esma var...
Kitabi temin edene kadar istersen ozelden yaz hemen sana isminin esmasini adet gun ve saatini yazayim...
Kitap bu
http://mutlulugunsifresi.com/isimlerinizin-esmasini-bulacaginiz.html#.VQb3VRlahAg
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/super-anneler-2011.460770/Canım sürekli kür uyguluyorum zaten Rabbim birini belki vesile kılar diyorum
Ama dilimde hep dua sürekli dua sayfalarına katılıyorum dua edip dua istiyorum. Belki birinin duası kabul olur diyorum.
Bana oranın linkini atarmısın biraz bakıp okuyayım
ben okudum arkadaşlar
Ya Hafiz 998 ctesi sabah gunes dogarken ve yaklaşık ikindi namazi sonrasiTeşekkürler tekrar, bahsettiğin esmalara bakarsan çok sevinirim.