Dualarımızın kabulü icin Ismi Azam duası okuyoruz

arkadaşlar dileğim hayırlısıyla evimi satmaktı dün işyerine gelemedim ondan giremedim de ... girmeme nedenimi anlatıcam :)

nisacım rizebozun ismi azamını pazar günü ben okurum demiştim sanırım unuttun... ki okudumda :)

canım hatta cuma günü sana ctesi pazar için okucam deniştim :KK66:

haftasonu geçti okumalımıyım ne yapıyım bilemedim beni aydınlatırmısınız... ayetel krsü için
Yok canım bu haftasonuna kadar gectıgımız haftasınu degıl:) yanı hala devam edıyor

Haftasonuna kadar 313 ayetel kürsi okuyoruz:nazar:

damla_22 damla_22 @masculin @yasmin5846 @volhat arkadaslarımıza
hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin Rabbim:anneadayı:

Listemiz

1. C camenta58
2. A ay__060
3. @volhat......................50
4. mirac75 mirac75
5. redvelvetcake redvelvetcake ...........30
6. nisa1234 nisa1234 ------- mazeretli
7. @riseboz
8. M mlkem
9. damla_22 damla_22 .................50
10. Turta Yagmuru Turta Yagmuru ........30
11. suleeeem suleeeem ..................20
12. @yasmin5846.............13+25
13. @masculin
14. B berirem

KALAN..................................95

canım ben okudum damla arkadaşımıza, bana 30 tane ayetel kürsi yazarmısın okumaya başlicam bugün

Bu da benim duam

Rabbim bana çok sevdiği, beni seven ve benim seveceğim hayırlı bi eş nasip etsin. gönlüme göre dünya ve ahirette mutlu olabileceğim bir eş ve mutlu bir yuva istiyorum. Allahım sen en hayırlı kapıyı aç ummadığım, hayal edemediğim güzellikler yaşat. Rabbim bana kıymet bilen, iki dünyada da yüzümü güldürecek , ilmi kuvvetli birini en kısa zamanda nasip etsin.

ve şu an görev yapmakta zorlandığım bölgede işimi hakkıyla yapabileyim sonra hayırlısıyla tayinim çıksın istiyorum.

Hz Musa duasında diyor ki : ' Rabbim senin indireceğin her hayra muhtacım' Rabbim hepimize hayırlı güzel şeyler yaşatsın kızlar :KK68:
Senın duana gecınce ekleyecegım tatlım senın dileğini de Allah kabul etsın:)

Dualarımızın kabulü icin Hz. Yunusun duasını okuyoruz:nazar:

Sıra redvelvetcake redvelvetcake arkadasımızda:cool:

“Lâ ilâhe illâ ente, sübhâneke, innî küntü mine’z-alimin"

1. C camenta58 ..............100 + 1 İsmi Azam
2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam
3. @volhat.....................100 + 1 ismi azam //
4. mirac75 mirac75 ..................100 + 1 Ismi azam //
5. redvelvetcake redvelvetcake .........100 + 1 Ismi azam //
6. nisa1234 nisa1234 ................100 + 1 Ismi Azam //
7. @riseboz....................100 + 1 Ismi Azam
8. M mlkem ...................100 + 1 Ismi Azam //

9. damla_22 damla_22 ...............100 + 3 Ismi Azam //
10. Turta Yagmuru Turta Yagmuru ......100 + 1 Ismi azam //
11. suleeeem suleeeem ................100 + 1 Ismi azam //
12. @yasmin5846...........100 + 1 Ismi azam //
13. @masculin...............100 + 1 Ismi azam

niyetim hayirlisiyla saglikli imanli evlat sahibi olmak istiyorum Rabbim insallah kapisini bizlere acar

Bni de okundu yazin cikip baslayacagm okumaya

super anneler 2011 topiğini biraz oku istersen. Tabi ilk çocuğun olacağı için cinsiyet düşünmüyorsundur. Bir çok kişi eşine kendisine uyguladığı takviyelerden ve taktiklerden bahsettiler, ve devam ediyor bilgi paylaşımı. Eşine mesela keçiboynuzu kürü yapabilirsin ya da çeşitli vitamin ilaçları alabilir. Bir çok kişi uğraşlarının ve çeşitli yöntemlerinin sonucunda DUA'dan daha etkili bir yöntem olmadığını anlıyor. Belki yapılan diğer tedbirlerde dua yerine geçer diye uygulanıyor.

hemen okuyorum cnm senin yerine.
2 kez okumaliyim degilmi????

Kızlar siz de okuduysanız turtanın duasına geçebiliriz:))

2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam //

niyetim hayirlisiyla saglikli imanli evlat sahibi olmak istiyorum Rabbim insallah kapisini bizlere acar

2. A ay__060 .................100 + 1 Ismi Azam //

Bende okudum canım. Rabbim en güzel zamanda sağlıklı, sıhhatli evlat sahibi etsin. İsteyenin dileyenin, emek verenin kucağını boş koymasın inşaAllah.

Kızlar listedeki herkesin mesajlarından alıntı yaptım böylece herkes görebilir. Öncelikle sizden istegim sıra size geldiginde isminizi ve duanızı yazmanız böylece listeye ekleyebileyim, ona göre okuruz.
Asıl onemli olan konu su, haftasonu listemiz bitiyor, pazar gunümüz su an bos görünüyor. Haftasonu giremeyen arkadaslar oluyor o yüzden simdi yazıyorum.
damla_22 damla_22 @masculin @yasmin5846 @volhat arkadaslarımız icin 313 ayetel kürsi okuyacagız, hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri icin.:nazar:Hasta olacak arkadaslarımız var (ben de dahil) o yüzden haftasonuna kadar Hz Yunusun duası + Ismi Azam dualarımıza birlikte eşzamanlı olarak 313 ayetel kürsi okuyacagız arkadaslarımız ıcın. Herkes okudukça listeye ekleyeceğiz belli bir sayı yok. Hadi bakalım kızlar:) Allah kabul etsin simdiden. Pazar akşamına kadar bitirmemiz lazım. Hz yunus duası listemizi de haftasonu bitiriyoruz. Lütfen seri okuyalım ve düzenli bildirim yapalım ki listemiz aksamasın.
Allah kabul etsin simdiden.
Sizi seviyorummmmm:KK68:
13 tane de ben okuyabilirim.

BMW canım, 3.28 M. M paket spor paket oluyor. Hem de kırmızı olacak :) hic aklımda yoktu kırmızı ama gümrükteki tek M arac buydu ben de o zaman kırmızı olsun dedim. Inanır mısın cocuğum gibi benim icin o araba su an, ve Türkiye'de cok az var bu donanımda bır arac... Her şeyiyle cok uğraştım cunku, arabanın fıyatının dörtte bırı kadar ekstra donanımı var. O kadar heyecanlıyım ki :) sayılı arabalardan biri olacak :) evladım o benim :)
Çok güzel, kazasız belasız binmek nasip olsun. Hayırlı olsun. Ben ilk aracımı 27 yaşımda kardeşlerle beraber almıştım. Koca bir direksiyon kilidi vardı her gece kilitlediğimiz. Araba teybinin de başlığını yanımıza alırdık çalınmasın diye. Direksiyonu hidrolikti ama baya yaşlı araç olunca sağa sola çevireceğim diye epey bir kol kası yapmıştım. Şimdiki yeni araçlar yağ gibi kayıp, hiç yormadan gidiyor. Kardeşim araç ona kalsın diye vites4 ve 5 te kullandırıyordu . Son sürat araç kullanan bir acemi vardı bir zamanlar yollarda.
Rabbim tüm ihtiyacı olanlara nasip etsin inşallah.

X