- 17 Ağustos 2013
- 3.261
- 2.643
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
50 ayetel kursiHaftasonuna kadar 313 ayetel kürsi okuyoruz
damla_22 @masculin ya se min hiye arkadaslarımıza hayırlı sağlıklı birer evlat nasip et Rabbim
Listemiz
1. C camenta58
2. A ay__060
3.hiye ------- tüp bebek tedavisinde
4.mirac75
5.redvelvetcake
6.nisa1234
7. @riseboz
8. M mlkem
9.damla_22
10.Turta Yagmuru
11.suleeeem
12.ya se min
13. @masculin
Evet ben melike için okudumCanlar okudunuz mu mlkem ıcın:)
Canım lıstemız bıtmek uzere ama Istersen ayetel kürsiye katıl bebek ısteyen arkadaslar ıcın okuyoruzbende katılmak isterım mümkünse...
Amin canim Rabbim senin de gonlunden ne geciyorsa hayirlisiyla nasip eder insallahDamla arkadaşımız için okudum en kısa zamanda Rabbim hayıtürlı evlatlar nasip etsin inşaallah
Canım dileğini yazanın dileğini yazıyoruz ama mlkm arkadasımız belirtmedi bir sey. O zaman canım ben aksam yazayım da herkes isimlerini yazsın ona göre de okuruz hem
ben riseboz ve mlkem e okudum ama ismi azam okuyamiyorum su an
hemen okuyorum cnm senin yerine.
2 kez okumaliyim degilmi????
evet canim iki kez, riseboz ve mlkem icin, sagol canim
Kızlar listedeki herkesin mesajlarından alıntı yaptım böylece herkes görebilir. Öncelikle sizden istegim sıra size geldiginde isminizi ve duanızı yazmanız böylece listeye ekleyebileyim, ona göre okuruz.
Asıl onemli olan konu su, haftasonu listemiz bitiyor, pazar gunümüz su an bos görünüyor. Haftasonu giremeyen arkadaslar oluyor o yüzden simdi yazıyorum.
damla_22 @masculin ya se min hiye arkadaslarımız icin 313 ayetel kürsi okuyacagız, hayırlı sağlıklı evlat sahibi olabilmeleri icin. Hasta olacak arkadaslarımız var (ben de dahil) o yüzden haftasonuna kadar Hz Yunusun duası + Ismi Azam dualarımıza birlikte eşzamanlı olarak 313 ayetel kürsi okuyacagız arkadaslarımız ıcın. Herkes okudukça listeye ekleyeceğiz belli bir sayı yok. Hadi bakalım kızlar:) Allah kabul etsin simdiden. Pazar akşamına kadar bitirmemiz lazım. Hz yunus duası listemizi de haftasonu bitiriyoruz. Lütfen seri okuyalım ve düzenli bildirim yapalım ki listemiz aksamasın.
Allah kabul etsin simdiden.
Sizi seviyorummmmm
Haftasonuna kadar 313 ayetel kürsi okuyoruz
damla_22 @masculin ya se min hiye arkadaslarımıza hayırlı sağlıklı birer evlat nasip et Rabbim
Listemiz
1. C camenta58
2. A ay__060
3.hiye ------- tüp bebek tedavisinde
4.mirac75
5.redvelvetcake
6.nisa1234
7. @riseboz
8. M mlkem
9.damla_22
10.Turta Yagmuru
11.suleeeem