- Konu Sahibi redvelvetcake
- #2.661
Kadir gecesinde de toplu okur toplariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hemen bugün başlayalım yasin okucaksan haftasonu hasta olucam okuyim şimdiden ben isterim yasin okumak
redvelvetcake canim nasilsin liste yapabilecek misin iyiysen eger
İyiakşamlar kızlar yarın kpss sınavı var dua edermisniz bizim içinde inşallah iyi geçer dua ile...
Bastan butun listeye okuyalim canim...
Tek tek ramazana yetismeyebilir canm
kızlar günaydın ben mazeretliyim maalesef şuan yasin okumalarına katılamam
redvelvetcake çokça geçmiş olsun. bende mazeretliyim ama telafisini yaparım inşallah. bence hemen başlasın liste ramazan ayında değerlendirelim
Allah razı olsun canım benim çok sağolDua ederim tabiki canim...Rabbim insallah sinavinda yardim eder...50 ayetel kursi okuycam sinavinin guzel gecmesi icin
Benim dilegimde sevdigim kişiye anamın babamın rızasını alarak kavuşmak hayırlı iman dolu bir yuva kurmak.sevdiğimin bulunduğum ile tayininin çıkması ve babamın kalbinin evimize ısınması.Kızlar hepiniz varsınız dı mı 41 yasin bütün listeye. Herkes dileklerini yazsın sımdıden liste yapınca isminizin yanına yazacagım:)
canım ben hayırlarla işimde hedeflerime en kısa zamanda hayırlısıyla bir an önce ulaşmak istiyorum . (malesef uzun süredir sabır içindeyim .) iki dünyamı da kurtaracak hem iş,hem eş ve hayırlı imanlı sağlıklı bir ömür diliyorum. Allah tüm hayırlı kapıları hepimize tek tek açsın mübarek ramazan günlerinde.Kızlar hepiniz varsınız dı mı 41 yasin bütün listeye. Herkes dileklerini yazsın sımdıden liste yapınca isminizin yanına yazacagım:)
Canım ben diger baska bır sayfada yazdım ama bakayım sımdı cevap var mıkızlar tam liste oluşsun dualara niyetlenip hemen okumaya başlamak istiyorum daha katılacak olan var mı?
Evet canım dogrucanim ben kumbara yapmistim sadece 1 kerelige mahsus okuyacaz degilmi. 5 tane