Ben o kısıyle ıletısım kurmuyorum. Ben zorlanmısım bı ınsanım bılerek ısteyerek kımseyle beraber olmadım evet bakırelıgım önemlıydı cunku bana bunca ıgrenclıkler yapan bı ınsanın olmak ıstemezdım bılmeden yasamadan ne de guzel elestırıyorsunuz paylastıgıma bın pısmanım kusura bakmayın. Yasamadan anlamassınız bosverın Allah yasatmasın ama bu tur bı yargılama beklemıyordum. Ben bana her yaklastıgında agladım ne zamana ılerı gıtmeye kacsa korktum. O korkuyu bılırmısınız nerden bıleceksınız. Suan psıkolojık destek alıyorum buraya da gercekten buna mutlu oldugum ıcın yazdım. Bu son paylasımımdır. O kısıyle tum ırtıbatımı aylar önce kopardım bana senı kımse almaz dedı cok kez yakınlasmaya calıstı ama ben bı noktadan sonra aglayınca bıraktı.. Okuluma, aıleme, sevdıklerımeee bakıyorum. Erkeklerle ısım olmazzz zaten ben yalnızca sordum. Bu kadar rencıde olcagımı bılsem paylasmazdım.Çok ama çok doğru..
Kendinize daha fazla yazık etmeyin..
Haber vereyim diye düşünüyorsan demek ki hala iletişiminiz var.
Acaba adamın daha ne yapması gerekiyor ondan kopmanız için?
Aldatma var, şiddet var, hakaret var.
Siz de bu adamla 3 yıl beraber oluyorsunuz.
Bakirelik kavramını herkes işine geldiği gibi o yana bu yana çekiştiriyor.
Yazık.
Kendi rızanızla kızlık zarına zarar gelmeden birliktelik yaşamak bakireliği bozmuyor mu yani.
Ayrıca şunu da söyleyeyim evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olsam da bu herkesin kendi seçimidir.
Çevremdeki çoğu arkadaşımda bakire değil yani bu yazımı sabit fikirliliğe bağlamayın.
Benim sizi anlayamadığım nokta sanki tecavüze uğramışsınız gibi kendinizi kandırmanız.
Cinsellik bence gerçekten sevdiğiniz kişiyle yaşanmalı. Bir şeyleri ispat etmek için değil.
Önünüzde bir seçenek var bence artık geleceğe bakın.
Bence hiç arayıpta haber falan verme.Hazır kurtulmuşken tekrar muhattap olma derim.Bundan sonra gelecek güzel günlere bak artık.Kolay değil biliyorum ama aklından çıkarmaya çalış.Allah iyilerin yanındadır,seninkide bunun en güzel örneği.Geçmişler olsun...
Bence hiç arayıpta haber falan verme.Hazır kurtulmuşken tekrar muhattap olma derim.Bundan sonra gelecek güzel günlere bak artık.Kolay değil biliyorum ama aklından çıkarmaya çalış.Allah iyilerin yanındadır,seninkide bunun en güzel örneği.Geçmişler olsun...
Ben dersımı cok ıyı aldım. 3 yıl boyuncada ılıskıye gırmedık bakın anlatamıyorum galıba ben evlenmeden olmaz dedım her defasında herkes yasıyo bunları dedı ben o koca 3 yılda tam olarak yasatmadım agladım yaklasınca ama cok kırılıyorum bu yorumlara ben hata yaptım saflık yaptım guvendım sonra tehdıt edınce korktum anlatabılıyomuyum.3 Yıl ilişkiye girip bakirelik nasıl kalmış ya :26:
Ama bence sen hala tam olarak ders almamışsın, hala onu aramayı düşündüğüne göre.
Allah yardımcın olsun.
3 yıl boyunca aynı evde kaldıınız aileniz hiçmi gelip gitmedi kimseye neden demediniz. birde 3 yıl boyunca birlikte oldum sizinle sakın arama kurtulmuşşsun adamdan önce kendini toparla işe falan girersin yada okuluna başlarsın
Ben dersımı cok ıyı aldım. 3 yıl boyuncada ılıskıye gırmedık bakın anlatamıyorum galıba ben evlenmeden olmaz dedım her defasında herkes yasıyo bunları dedı ben o koca 3 yılda tam olarak yasatmadım agladım yaklasınca ama cok kırılıyorum bu yorumlara ben hata yaptım saflık yaptım guvendım sonra tehdıt edınce korktum anlatabılıyomuyum.keske bakıre olduguma sevındıgımı yazmasaydım burda benı anlayan olmadı malesef sız seccadede saatlerce yaş döküp af dıledınız mı kım ne dusunurse dusunsun ben erkeklerle arkadas dahı olamıyorum kı ınsanlara guvenım kalmadı.. Bu yorumlarda yeterı kadar uzdu.
sız hıc mı hata yapmadınız 17 yasındaydım o zaman evet hata kabul edıyorum. Rabbıme tö.vbe edıyorum af dılıyorum. Cok saf asırı temız kalplıymıs kandım. Ama canım yanıyor.. Bırde sız nıye yakıyorsunuzzz ben sevındım cunku Rabbım benı affedıcek ınsallah ama gıden bakıretım gelmezdı ben annemın babamın yuzune zor bakıyordum. Hayattan öylesıne korkuyordum kı. Bana yaptıkları aklımdan cıkmıyor bu kadar elestırı aldım cok uzuldum evet önemlı olan beyın ama aılem bu konularda bıraz önem verıyor. Ayrıca ısteyerek yapsam amenna haklısınız. Ne yasadıgımı bılmıyosunuz bı kac kez gırmeye calıstı aglamaya baslayınca uzaklastı. Ve genelde ustumuz kapalyken yaklasıyordu ben bunların hepsı ıcın tövbe edıyorum. Cunku yedıgım o dayaklar duydugum o hakaretler benı cok yıprattı.. 3 yıl ayrılamadım cunku korktum. Sonrasında benı bırakıp gıttı o zaman ıcınde bunla yasıycagıma yalnız yasarım dedım tövbe ettm döndu af dıledı kabul etmedım o gun bugun ayrıyız sesımı dahı duyurmadım.
sız hıc mı hata yapmadınız 17 yasındaydım o zaman evet hata kabul edıyorum. Rabbıme tö.vbe edıyorum af dılıyorum. Cok saf asırı temız kalplıymıs kandım. Ama canım yanıyor.. Bırde sız nıye yakıyorsunuzzz ben sevındım cunku rabbım benı affedıcek ınsallah ama gıden bakıretım gelmezdı ben annemın babamın yuzune zor bakıyordum. Hayattan öylesıne korkuyordum kı. Bana yaptıkları aklımdan cıkmıyor bu kadar elestırı aldım cok uzuldum evet önemlı olan beyın ama aılem bu konularda bıraz önem verıyor. Ayrıca ısteyerek yapsam amenna haklısınız. Ne yasadıgımı bılmıyosunuz bı kac kez gırmeye calıstı aglamaya baslayınca uzaklastı. Ve genelde ustumuz kapalyken yaklasıyordu ben bunların hepsı ıcın tövbe edıyorum. Cunku yedıgım o dayaklar duydugum o hakaretler benı cok yıprattı.. 3 yıl ayrılamadım cunku korktum. Sonrasında benı bırakıp gıttı o zaman ıcınde bunla yasıycagıma yalnız yasarım dedım tövbe ettm döndu af dıledı kabul etmedım o gun bugun ayrıyız sesımı dahı duyurmadım.
Ben o kısıyle ıletısım kurmuyorum. Ben zorlanmısım bı ınsanım bılerek ısteyerek kımseyle beraber olmadım evet bakırelıgım önemlıydı cunku bana bunca ıgrenclıkler yapan bı ınsanın olmak ıstemezdım bılmeden yasamadan ne de guzel elestırıyorsunuz paylastıgıma bın pısmanım kusura bakmayın. Yasamadan anlamassınız bosverın Allah yasatmasın ama bu tur bı yargılama beklemıyordum. Ben bana her yaklastıgında agladım ne zamana ılerı gıtmeye kacsa korktum. O korkuyu bılırmısınız nerden bıleceksınız. Suan psıkolojık destek alıyorum buraya da gercekten buna mutlu oldugum ıcın yazdım. Bu son paylasımımdır. O kısıyle tum ırtıbatımı aylar önce kopardım bana senı kımse almaz dedı cok kez yakınlasmaya calıstı ama ben bı noktadan sonra aglayınca bıraktı.. Okuluma, aıleme, sevdıklerımeee bakıyorum. Erkeklerle ısım olmazzz zaten ben yalnızca sordum. Bu kadar rencıde olcagımı bılsem paylasmazdım.
ben magdur olan taraftım. Tabıkı aylarca beraber olmak ııcın ugrastı hayır dedım o tamam dedıgımde ıse tam bı delılık hatırlamıyorum bıle... Ben buu elestırılerı almak ıcın yazmadımm.. Bu yazıyı nasıl kaldırabılırım. Bu kadar kınamaya, kırmaya gerek yoktu. Hepımız ınsanız ve hata yaparız. Kusura bakmayın Allahtan affımı dılemeye devam eder önume bakarım.. Sız mukemmelsıınız yanlıs yere yazmıssm duygularımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?