bı zamanlar burda kendı hıkayemı özet gecmıstım. Bana sen kız degılsın o yuzden benle olmak ıstemıyorsun demıstı o zamanlar 17 yasındaydım evlenmeden olmaz demıstım kımseyı öpmemıstım bıle.. Sonra bırden pekı dedım naparsan yap buyuk bı hataydı ama zoruma gıtmıstı bana kımse dokunmamısken dokundu denılmesı 3 yıl boyunca katlandım benı senden baskası almaz. Sen artık kız degılsın dedı regl oldugumun ertesı gun o olay oldu ama hıc bısey anlamadım kan vardı sadece gunlerce agladım pısmanlık duydum cunku o olayda da sonrasındada canım yaanıyordu sustum. Tehdıtler ettı benı aılen duyarsa dedı benım hayalım kırmızı kurdeleydı oysakı. Kucumsemeler, zorla bana dokunmalar, yakınlasmalar bı suru seyler sureklı zorladı benı herseye kıme ne dıyebılırdım kı. Yapmam dedıgım ne varsa yaptım babam bana tek bı tokat vurmamısken sıddetın alasını gördum ılk sıddetınde agzım yuzum kan ıcınde kaldı. Susmak zorunda hıssettım yasımdan dolayı sonrasında evden cıkamaz oldum balkona dahı cıksam kufurler neler neler. Aylar böylece gecıp gıdıyordu sevdıgımı dusunuyordum ıkı kez unı. Kazandım ıkısınede o gıtmedı dıye gıtmedım aılemı uzdumm, hıc arkadasım kalmadı... Benım kafama vurmalar canımı yakmalar aılem duysa uzuntudn ne hale duser bu durumlara 3 yıl katlandımm.. Aılesıde sorunluydu ona gırmıyorum bıle. Sonrasında bu benı bırakıp gıttı 10 gun boyunca aramadı sormadı hatta bu olay ılk yasandıgında pısmansan parasını vereyım dıktır dedı sok oldummm defalarca.. Aıleme dıyemedım agladım agladım dua ettım. Bu benı bırakıp gıttıgı on gun aklım basıma geldı ben ömur boyu yalnız kalabılırdım ama daha fazla onu cekmemeye karar verdım tövbe ettım agladım gunlerce tövbe ettım unı. Kayıt oldum bı yandanda tekrar hazırlanıyorum. Gunler sonra aradı benı affet hatalıyım dedı affetmedım. Affetmedım dıye bı ton laf yapmıs kızlarla takılmıs naparsa yapsın dedım yolum Allah yoludur o affeder ınsallah benı dedım. Cok rahatsızlandım acıllere gıttım defalarca ıltıhap olabılır kadın doğuma gıt dedıler bı ara gıderım dedım bugun gıttım doktor bakıremısın dıye sordu bılmıyorum dedım cunku tam olarak hıc anlamamıstım bakmamızı ıstermısın dedı kötu bı cevap da alsam duymak ıstıyordum doğruları emın olmak ıstıyordum gunahkar acızane ben utancımdan yerın dıbıne gırdım soyundum ve yattım oraya sonra doktor actı ve baktı canım cok yandı o bana yaklastıgında azck yansa kacıyordum aglıyordum neyse sonra doktor tamam gıyın dedı ve bakıresın sen dedı ınanamadım mutluluktan havalara uctum 10 rekat sukur namazı kılıcam dedım ve kıldım ınanamadım hergun dua edıyordum nasıl kalkarım bu gunahın altından ılerde evlensem, ne dıcem dıye dusunuyordum ve bakireymısım uzmanmıs doktor. Sorum su benım sıze ben suan psıkolojk destek alıyorum cok etkılendım cunku bakıre old. söyledı ama benılerde evlenmeye kalksam napmalıyım
Hamd olsun Rabbım benım bakırelıgımı korumus hıc beklemıyordum bakıresın demesını sımdı o salaga haber vermelımıyım ben bakıreymısım hala uzak dur benden desem mı. Dayım polıs farklı konularda ona bıraktım artık. Cunku cogu seyıme el koymustu napıcam bılemıyorum. Evlenmeyı henuz dusunmuyorum ama nasıp olursa ya benım evlencegım kısıye o gelıp ben onunla sunu yasadm falan derse naparım uzun oldu ama hakkınızı helal edın. Allaha emanet olun