• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarımı duydu rabbım..

kimsenin amacı seni üzmek/kırmak değil..
kimse de burada kendinden örneklemeler verip biz bu hataya düşmedik demedi dikkat edersen..
sen de mağdur değilsin bu da matematik gibi sabit bir durum.
mağdur olmak farklı bir olaydır..
sen 3 yıl güzelce yaşamışsın ilişkini istediğin şekilde. 3 yıl sonra bir şeyler patlak vermiş. belki de hala bakire oluşun sana cesaret vermiş ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun..
herkes kendi fikrini söylüyor. diğer konularda olduğu gibi.....

katılıyorum.. en basitinden adam zorlayınca bir çığlık koparsa yer yerinden oynardı. mağdur olduğuna inanmıyorum. herşey bilerek isteyerek olmuş. insanların asıl kızdığı nokta bunca şeyden sonra bakire olduğunu o adama söylemeyi düşünmesi. bu kısım konu sahibinin pek de masum olmadığını kanıtlıyor.:31:

Haber verince eline ne geçicek!
Bırak artık, kendi yoluna bak. Üniversiteyi tekrar kazan ve bence de evlenmeyi bir süre düşünme :31:
Bekaretin duruyor diye, çektiğin çileleleri de göz ardı etme. Bir daha hiç bir erkeğe bu kadar taviz verme.

bu paylasımı kaldırmak ıstıyorum. Bırıncısı aynı evde falan yasamadık. Ikıncısı de lutfen daha fazla ustume gelmeyın Rabbımm affederım kulum tövbe et dıyor sız bana ahkam kesıyosunuz... Tamam o erkekler ve sız mukemmelssınız bı kötı benım eyvallah. Sımdı rıca etsem nasıl kaldırılır söylermısınız

katılıyorum.. en basitinden adam zorlayınca bir çığlık koparsa yer yerinden oynardı. mağdur olduğuna inanmıyorum. herşey bilerek isteyerek olmuş. insanların asıl kızdığı nokta bunca şeyden sonra bakire olduğunu o adama söylemeyi düşünmesi. bu kısım konu sahibinin pek de masum olmadığını kanıtlıyor.:31:

zaten olayın kopuş noktası bakire olduğunu kanıtlaması için birlikte olması..Yani hiç bir bekaret testi böyle olmamıştır yeryüzünde.. bunun adı basbaya isteyerek yaşamak..
kim ne yaşarsa yaşar. hani diyoruz ya "benim bedenim, benim hayatım...." aynen de öyle.. herkes kendinden sorumlu..ama mağdur sıfatına sığınınca olmuyor.

sız hıc mı hata yapmadınız 17 yasındaydım o zaman evet hata kabul edıyorum. Rabbıme tö.vbe edıyorum af dılıyorum. Cok saf asırı temız kalplıymıs kandım. Ama canım yanıyor.. Bırde sız nıye yakıyorsunuzzz ben sevındım cunku Rabbım benı affedıcek ınsallah ama gıden bakıretım gelmezdı ben annemın babamın yuzune zor bakıyordum. Hayattan öylesıne korkuyordum kı. Bana yaptıkları aklımdan cıkmıyor bu kadar elestırı aldım cok uzuldum evet önemlı olan beyın ama aılem bu konularda bıraz önem verıyor. Ayrıca ısteyerek yapsam amenna haklısınız. Ne yasadıgımı bılmıyosunuz bı kac kez gırmeye calıstı aglamaya baslayınca uzaklastı. Ve genelde ustumuz kapalyken yaklasıyordu ben bunların hepsı ıcın tövbe edıyorum. Cunku yedıgım o dayaklar duydugum o hakaretler benı cok yıprattı.. 3 yıl ayrılamadım cunku korktum. Sonrasında benı bırakıp gıttı o zaman ıcınde bunla yasıycagıma yalnız yasarım dedım tövbe ettm döndu af dıledı kabul etmedım o gun bugun ayrıyız sesımı dahı duyurmadım.

bence siz yeterince olgun bi insan değilsiniz, hatalarınız sizi olgunlaştırmamış, ders alamamışsınız
ben sizi kınamıyorum kesinlikle, çok büyük hatalar yaptım ben de...
ama hala diyorsunuz ki 'yaşasın zarım yerinde, şimdi gidip onunla dalga geçim bak görüyor musun hala bakireyim' tavırlarındasınız..
bekaretinin gitmemesi sizin için daha mı onurlu?

bu paylasımı kaldırmak ıstıyorum. Bırıncısı aynı evde falan yasamadık. Ikıncısı de lutfen daha fazla ustume gelmeyın Rabbımm affederım kulum tövbe et dıyor sız bana ahkam kesıyosunuz... Tamam o erkekler ve sız mukemmelssınız bı kötı benım eyvallah. Sımdı rıca etsem nasıl kaldırılır söylermısınız

tövbe diyip duruyorsun da demiyim diyorum beni zorluyorsun..
tövbe demek samimiyet demek.. bir daha tekrarlamamak demek.. söz vermek demek..
pişman olmak demek..
bunları yapabilirsen tövbedir.
Yoksa ben tövbe ettim olmuyor maalesef...
yani yaşadıklarından ders aldıysan yine kazançlısın demek istiyorum.

Dayanamayacam yazacam valla.3 yil boyunca her halti ye,ondan sonra bekaretinin oldugunu ogrenince pir ü pak oldugunu disun.bu nasil zihniyet bu nasil bir baski.
Srn zina yaptin mi evet.bir degil iki degil.uc yil boyunca.
Yarin bigun evlenmeye kalksan,karsindaki adam bakir olsun olmasin farketmez sen kendini adama bakireyim diye tanitacak misin?muhtemelen oyle.Allah kabul etsin napim....

Bende sunu anlayamıyorum bi türlü. Bakireyim hala die seviniorsun yarin evlenince kocama bekaretimi kanitliyabilcem die düşünüyorsun. Peki sence gercekten bakiremisiin?? Yani bekaret rahmindeki zar mi? Evlendigin geece kocanin yanina yatinca bakireyim ben bakireyim diye mutlu mu olucaksin. Peki burdaki 3sene... o adamla yasadiklarin (zorla yada degil)... cok mu onemli yani carsafina gelcek kan... hatunlarimiz hakli kusura bakma.. ole kizmayla etmeyle siz haklisiniz ben haksizim die triplerle biyere varamanki... ya dicek okadar sey varki... ama ne anlatcan hersey senin anladigin kadar... hhe gülüm bakiresin!!!

ama bu işler böyle yapıp yapıp ben tövbe ettim demekle olmuyor. tövbe samimiyet, pişmanlık ister. gerçekten pişman olsaydın değil onu aramak ismini duyunca bile miden bulanırdı. sen hem tövbe ettim, Rabbim beni affetti diyorsun hem de arayıp bakire olduğumu söyleyeyim mi diye soruyorsun? hangisi sensin? tövbe edip arınan mı, baaaak ben hala bakireyim diye nispet yapmak isteyen mi? bence önce tam olarak olmak istediğin yeri belirle. sonra gerçek bir tövbe ile Allaha yaklaş..

ha bu arada malesef açılan konular kaldırılamıyor. kapattırmak istiyorsan yönetime mesaj yolla.:31:

Son düzenleme:
sız hıc mı hata yapmadınız 17 yasındaydım o zaman evet hata kabul edıyorum. Rabbıme tö.vbe edıyorum af dılıyorum. Cok saf asırı temız kalplıymıs kandım. Ama canım yanıyor.. Bırde sız nıye yakıyorsunuzzz ben sevındım cunku Rabbım benı affedıcek ınsallah ama gıden bakıretım gelmezdı ben annemın babamın yuzune zor bakıyordum. Hayattan öylesıne korkuyordum kı. Bana yaptıkları aklımdan cıkmıyor bu kadar elestırı aldım cok uzuldum evet önemlı olan beyın ama aılem bu konularda bıraz önem verıyor. Ayrıca ısteyerek yapsam amenna haklısınız. Ne yasadıgımı bılmıyosunuz bı kac kez gırmeye calıstı aglamaya baslayınca uzaklastı. Ve genelde ustumuz kapalyken yaklasıyordu ben bunların hepsı ıcın tövbe edıyorum. Cunku yedıgım o dayaklar duydugum o hakaretler benı cok yıprattı.. 3 yıl ayrılamadım cunku korktum. Sonrasında benı bırakıp gıttı o zaman ıcınde bunla yasıycagıma yalnız yasarım dedım tövbe ettm döndu af dıledı kabul etmedım o gun bugun ayrıyız sesımı dahı duyurmadım.

söylediklerinde samimi isen ben seni kınamak istemiyorum .17 yaş aklın başında olma ihtimalinin zor olduğu bir yaştır.belki tamamen zorla olmamıştır seninde bazı merakların olmulştur.bunuda eleştirecek değilim.senin ve ailen için önemli olan bu bekaret konusunda zor durumda kalmamış olmana sevindim.bir abla olarak sana nacizhane birkaç önerim olucak
öncelikle hataların insanlara masus olduunu unutma sen yaşadığınız zamanları hata olarak düşünmüşsün(asıl hata saygısızlığa uğramka cinsel münasebet yada yakınlaşmalarınız değil)
sana değer vermeyen bir adama birdaha hiç bir MERAKA kapılıp taviz verme
sonrasında da şu kirlendim temizlendim fikirlerini bir kenera bırak.yaşanmışlıklarınla birlikte sen SEN SİN kendini böyle kabul et
asla da o adama bunu söyleme: o zihinde ki aptal bir erkek beyni
yapamamış demesin gidiyim tam yapıyım diye düşünür.
HATA YAPTIM AMA ÇOK ŞÜKÜR DEĞER VERDİĞİM BİR BEDELE MALOLMADI
BUNDAN SONRA AKLIMI BAŞIMA TOPLARIM
DEVAM EDERİM DE
VE YOLUNA DEVAM ET

kesinlikle cok dogru :46:ınsan once kendıne saygısı olcak sonucta ınsanlık bacakarasında diil beyındedır! sakın ama sakın haber verme .. yuzgoz olma o adam''cık''la

hay ben bu bekaret konusunun yaaa. :47::47::47: bugün kaç konu kaç cümle okudum şu zarla ilgili bilmiyorum, şanslıymışsın zarın duruyor bakire misin değil misin onu bilemem ama kendini böyle mal gibi görüp sırf ilişkiye girdin diye ( ki oda zorla diyorsun yazık yazıkk :50:) 3 yılını heba etmen cahillik, toplum hatası.. ne diyim ki sinirden kelime bulamıyorum.
ama en çok 'haber vereyim mi?' ona demene sinir oldum, amaç ne? ona ne? 'ohhh yapamamışsın ' mı demeye getireceksin o da ' aaa yapamamışım tüh neyse ' mi diyecek sanıyorsun? zarın bozulmadı diye ilişkiye girmedin sayılmaz, girersin giremezsin bunu da kimse yargılayamaz.. yeter ama artık ya kendinize değer verin azcık. :32:

Bir hata yaptın, biraz uzun sürmüş ama artık bundan sonrasına bak
Hala kendini ve bakirliğini ispatlama peşindesin .
Bırak arkadaşım ne onu ara nede adını ağzına al.
:45:
Bir süre ne evliliği düşün ne de hayatına yeni birini almayı
:20:
Toparlamaya bak kendini geçmişi bırak derslerine bak mesleğini eline al ki senin zaaflarından faydalanmaya çalışıldığında korkmadan kendi ayakların üzerinde durabilesin.Böyle sevgi ve ilişki olmaz. İki damla kan gelecek diye psikolojin bozuldu ağladın vs değermi yaa

şu bakire olayından bıktım yeminle ama burda tavrım bayanlara değil, o erkek müsvettelerine :47:

ben burdaki arkadaşlar gibi düşünmüyorum.
burda insanlara kendini acınası gösterip karşı tarafı yerin dibine sokuyosun
yok zorla ellemiş de
zorla dokunmuş da tehdit etmiş de
hadi bi iki ayı anlarım da 3 sene kimse kimseye zorla bişey yapmaz canım kusura bakma
herif sözlün değil nişanlın değil kocan değil
devletin polisi var mahkemesi var anan baban var
burda kimseye kendini acındırma
ben işin içine şiddet girdiği için 1 senelik evliliğimi bitiriyorum
ezik olma biraz yürekli ol yaptığın hatalar için de bahaneler bulma
3 sene içinde istesen her türlü kurtulurdun bu pislikten
ayrıca da zarın bozulmamış olabilir
ama bakire falan değilsin
ilerde karşına çıkacak adamı da kandıracaksın işte
nolacak başka

Offfffffffff ben de bayildim bu konulardan gercekten artik.

Kendini et parcasi goren ezik zavalli kadinlar, kompleksli kanli carsaf pesindeki ilkel, zavalli erkekler.....kim daha zavalli, kim daha ilkel, kim daha cahil artik ayirt edemiyorum. Her konuya ayri ayri yorum yapasim yok artik, hepsinde anafikir ayni cunku.

Konu sahibesi bu yorumu kimse icin yapmadim, yapmam da ama size bence yapmaliyim, banlanayim artik onemli degil ama gercekten cok akilsizsiniz. Ilk yazdiginiz yaziyi okuyorum, phufffff cahil bir genc kiz diyorum, en son yorumunuza geliyorum, "yupppppiiiee bakireyim!". Yani konunun anafikri bu mu sizce, 3 yil psikopatin birine agiz egip kendinizi ezdirmis olmanizi anlatip sonra da "heyo zarim yerindeymis " diyorsunuz ve beni kafami duvarlara vurma istegiyle bas basa birakiyorsunuz.

Bir de yorumlar beni benden aliyor: " sen bakire deyilsiiiiiiiiiiiin, her halti yemissin sadece zarin var bibibiibibi". Bakire olmak bu kadar onemli mi, olun olmayin , ne fark eder? "El degmemis olmak" bu kadar onemli mi, marketteki posetli ekmek misiniz, raftaki mal mi? Paketiniz acilmissa kimse almayacak konserve misiniz; kendinizi ellenecek/ellenmeyecek, korunacak metalar olarak mi goruyorsunuz? Sevismek insani kirletmez, bozmaz kardesim, mutlu eder, guzellestirir, sevismek kotu bir sey degildir, bunu anlayin artik. Sevisirseniz "degeriniz" dusmez, ellenmis, paketi acilmis mal olmazsiniz. Gerci burda konu sahibesinin yaptiklarinin benim soyledigim ozgur iradeyle yapilan eylemlerle alakasi yok ama bu konuda da gorusumu belirtmeden gecemedim.

Neyse, bu zihniyete, bu konulara bu kadar cumle israfi yaptim, yeter artar bile.

Ben hala cevap alamadım. Bu adam senden kan gelmediyse ya da tam birlikte olmadıysanız nasıl sana sen kız değilsin seni benden başkası almaz filan muhabbeti yaptı??? Ya da 3 yıl yapmadan nasıl durdu yanıma yaklaştırmıyodum diyosun sonra da tehdit ettiğinden yaptım diyosun. E yaptıysa bozulması lazımdı yapamadıysa sen niye tehdite boyun eğdin???

bı zamanlar burda kendı hıkayemı özet gecmıstım. Bana sen kız degılsın o yuzden benle olmak ıstemıyorsun demıstı o zamanlar 17 yasındaydım evlenmeden olmaz demıstım kımseyı öpmemıstım bıle.. Sonra bırden pekı dedım naparsan yap buyuk bı hataydı ama zoruma gıtmıstı bana kımse dokunmamısken dokundu denılmesı 3 yıl boyunca katlandım benı senden baskası almaz. Sen artık kız degılsın dedı regl oldugumun ertesı gun o olay oldu ama hıc bısey anlamadım kan vardı sadece gunlerce agladım pısmanlık duydum cunku o olayda da sonrasındada canım yaanıyordu sustum. Tehdıtler ettı benı aılen duyarsa dedı benım hayalım kırmızı kurdeleydı oysakı. Kucumsemeler, zorla bana dokunmalar, yakınlasmalar bı suru seyler sureklı zorladı benı herseye kıme ne dıyebılırdım kı. Yapmam dedıgım ne varsa yaptım babam bana tek bı tokat vurmamısken sıddetın alasını gördum ılk sıddetınde agzım yuzum kan ıcınde kaldı. Susmak zorunda hıssettım yasımdan dolayı sonrasında evden cıkamaz oldum balkona dahı cıksam kufurler neler neler. Aylar böylece gecıp gıdıyordu sevdıgımı dusunuyordum ıkı kez unı. Kazandım ıkısınede o gıtmedı dıye gıtmedım aılemı uzdumm, hıc arkadasım kalmadı... Benım kafama vurmalar canımı yakmalar aılem duysa uzuntudn ne hale duser bu durumlara 3 yıl katlandımm.. Aılesıde sorunluydu ona gırmıyorum bıle. Sonrasında bu benı bırakıp gıttı 10 gun boyunca aramadı sormadı hatta bu olay ılk yasandıgında pısmansan parasını vereyım dıktır dedı sok oldummm defalarca.. Aıleme dıyemedım agladım agladım dua ettım. Bu benı bırakıp gıttıgı on gun aklım basıma geldı ben ömur boyu yalnız kalabılırdım ama daha fazla onu cekmemeye karar verdım tövbe ettım agladım gunlerce tövbe ettım unı. Kayıt oldum bı yandanda tekrar hazırlanıyorum. Gunler sonra aradı benı affet hatalıyım dedı affetmedım. Affetmedım dıye bı ton laf yapmıs kızlarla takılmıs naparsa yapsın dedım yolum Allah yoludur o affeder ınsallah benı dedım. Cok rahatsızlandım acıllere gıttım defalarca ıltıhap olabılır kadın doğuma gıt dedıler bı ara gıderım dedım bugun gıttım doktor bakıremısın dıye sordu bılmıyorum dedım cunku tam olarak hıc anlamamıstım bakmamızı ıstermısın dedı kötu bı cevap da alsam duymak ıstıyordum doğruları emın olmak ıstıyordum gunahkar acızane ben utancımdan yerın dıbıne gırdım soyundum ve yattım oraya sonra doktor actı ve baktı canım cok yandı o bana yaklastıgında azck yansa kacıyordum aglıyordum neyse sonra doktor tamam gıyın dedı ve bakıresın sen dedı ınanamadım mutluluktan havalara uctum 10 rekat sukur namazı kılıcam dedım ve kıldım ınanamadım hergun dua edıyordum nasıl kalkarım bu gunahın altından ılerde evlensem, ne dıcem dıye dusunuyordum ve bakireymısım uzmanmıs doktor. Sorum su benım sıze ben suan psıkolojk destek alıyorum cok etkılendım cunku bakıre old. söyledı ama benılerde evlenmeye kalksam napmalıyım :( Hamd olsun Rabbım benım bakırelıgımı korumus hıc beklemıyordum bakıresın demesını sımdı o salaga haber vermelımıyım ben bakıreymısım hala uzak dur benden desem mı. Dayım polıs farklı konularda ona bıraktım artık. Cunku cogu seyıme el koymustu napıcam bılemıyorum. Evlenmeyı henuz dusunmuyorum ama nasıp olursa ya benım evlencegım kısıye o gelıp ben onunla sunu yasadm falan derse naparım uzun oldu ama hakkınızı helal edın. Allaha emanet olun:36:

Cnm bir hata yapmisin ders al bidahada kimseye birsey ispatlamaya calisma. Ozamn onemli olmayan bekaretinin aslinda senin ve ailen icin onemini anlamis oldun. Aslinda bn seninde cok onemsedigini dusunmuyorum bu bekaret olayini, bu daha cok aile, cevre korkusuydu senin icin yok elalem ne der rezil olurum bni kimse almaz hayatim bitti faln filan. Ya kndin icin yasa yada baskalarini mutlu etmek icin senin secimin. aldign haber seni mutlu etti ve bu paylasimda bulundun senin adina gercektn cok sevindm cnm.

Bekareti onemseyen veya bekareti onemsemeyen tum insanlara saygim var. herkezin hayat gorusu farklidir ve hepimiz huzurlu bir yasam istiyorsak birbirimize saygili bir sekilde yasamaya calismaliyiz.
Bilemiyorum ama belki liselerde saf kizlari bilgilendirme yada benligini gelistirme dersleri konmasi lazim belki de.
Cinsellik yasamak istiyorsa bir insan sectigi bir kisi ile yasar. Ama eyer hayat gorusu buna elvermiyorsa ya yasamaz evlenmeden yada yasarsa dik bir sekilde arkasinda durur. Bu sapikca yok zorla kendisini elletmek yok parmaklanmak yok bilmemne benim aklim almiyor. Hadi tamam bunlar herseye ragmen oldu, bunalima girdin burda yazdin bizde icimiz ezile ezile yazdik cevaplari, bu sizlere yeterli gelsin. Ya sayfalarca ikna etmeye calisiyoruz bazilarini hala bakiresindir diye, yada gene bif bakiyoruz iknci konu acilmis hop diye amanin ben bakireymisim sevindim diye. Hadi birincisi i actin ihtiyacin vardi, ama bunu niye aciyosun konu sahibi. Dert deyil birsey deyil bu seferki, be guzel bakireymissin iste daha napalim. Hadi hata bir ay olur iki ay olur ama sen tutup 3 yil birlikte olmussun bu insanla simdi de kotkuyorsun ilerde evlenirsem soylermi diye. 20 yasinda genc bir bayansin, artik yaptiklarinin bedelinin oldugunu biliyor olman lazim. Yasadiklarini cevreni, kendi hayat gorusunu gelecekle ilgili beklentilerini goz onune alarak yapmalisin. Sana kimse skizmiyor birlikte oldun diye ama birlikte olma nedenin ve suresi son derece sacma yasin 17 olsa bile. Ve simdi bize ilerde evlendigim kisi bunu duyarmi diyorsun? Bunu bize danisman hic birsyi deyistirmez hic birimiz muneccim deyiliz ki.

Aklin varsa bu olayi artik bir kenara koy ve bu safligindan kurtulmanin carelerini ara. Arkasinda duramiyacagin islere de kalkisma. Evlenme meselesini de simdilik rafa kaldir ve ayaklari uzerinde durabilen bir genc kadin olmaya bak. Allah a da dua et sana uygun kisileri cikarsin karsina. Evlenmeden once de bakirelik cartlik curtluk olaylari konusma o kisiyle. Ayrica dinimize gore bile senin daha onceden nasil bir hayat yasadigini soylemek zorunda deyilsin diye biliyorum. Bu bekaret olayina daha fazla takilma. Ben bekaret sadece kafada olayina inanmiyirum, cunku boyle bir karsilastirmaya inanmiyorum. Onemli olan bakirelik deyil uzerinde tasidigin kimlik ve hareketlerindir. Zaten bunlar duzgun oldugu olcude duzgun insanlarla karsilasirsin muhattab olursun.

Umarim daha fazla bu tur sacmaliklarla ugrasmazsin. Ve temennim su ki birdaha boyle afedersin ama migde bulandirici bir konuyu buraya acmazsin.

Back
X