• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarımı duydu rabbım..

çok ilginç şükrediyorsun zarın yerinde diye...
bu kadar mı önemli bir zar senin için? bu kadar önemliyse kimsenin dokunmadığı sana neden 3 yıl boyunca katlandın?
şimdi zarın yerinde diye geçmişi sil baştan mı yazıyorsun?
işte bu mantığı anlamıyorum... zar insanın beyninde aşağıdaki formalite...

bu açıklamayı neden yapmak istiyosunuz ki? madem kurtulmuşsunuz, istediğiniz cevabı almışsınız, kusura bakmayın nasıl tabir edilir bilmiyorum ama buna kaşınmak derim ben.

Canım benim geçmiş olsun..Hemen hemen seninle aynı durumları yaşadım şuan kurtulmuş gözüküyorum inşallah o beladan kurtulmuşumdur..Umarım bundan sonraki hayatın unutturur kötü günlerini..

Madem bekaret sizin için bu kadar önemli, niye anlamsız ispat çabalarına giriyorsunuz 3 kuruşluk adamcıklara:20:

Kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz, bir de anlamıyorum bakire kadın cici, olmayan tüü kaka

Kadın kadını değersizleştiriyor:50: Kendi kendini eziyor

Çok ama çok doğru..

Kendinize daha fazla yazık etmeyin..

Haber vereyim diye düşünüyorsan demek ki hala iletişiminiz var.

Acaba adamın daha ne yapması gerekiyor ondan kopmanız için?

Aldatma var, şiddet var, hakaret var.

Siz de bu adamla 3 yıl beraber oluyorsunuz.

Bakirelik kavramını herkes işine geldiği gibi o yana bu yana çekiştiriyor.

Yazık.

Kendi rızanızla kızlık zarına zarar gelmeden birliktelik yaşamak bakireliği bozmuyor mu yani.

Ayrıca şunu da söyleyeyim evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı olsam da bu herkesin kendi seçimidir.

Çevremdeki çoğu arkadaşımda bakire değil yani bu yazımı sabit fikirliliğe bağlamayın.

Benim sizi anlayamadığım nokta sanki tecavüze uğramışsınız gibi kendinizi kandırmanız.

Cinsellik bence gerçekten sevdiğiniz kişiyle yaşanmalı. Bir şeyleri ispat etmek için değil.

Önünüzde bir seçenek var bence artık geleceğe bakın.
Ben o kısıyle ıletısım kurmuyorum. Ben zorlanmısım bı ınsanım bılerek ısteyerek kımseyle beraber olmadım evet bakırelıgım önemlıydı cunku bana bunca ıgrenclıkler yapan bı ınsanın olmak ıstemezdım bılmeden yasamadan ne de guzel elestırıyorsunuz paylastıgıma bın pısmanım kusura bakmayın. Yasamadan anlamassınız bosverın Allah yasatmasın ama bu tur bı yargılama beklemıyordum. Ben bana her yaklastıgında agladım ne zamana ılerı gıtmeye kacsa korktum. O korkuyu bılırmısınız nerden bıleceksınız. Suan psıkolojık destek alıyorum buraya da gercekten buna mutlu oldugum ıcın yazdım. Bu son paylasımımdır. O kısıyle tum ırtıbatımı aylar önce kopardım bana senı kımse almaz dedı cok kez yakınlasmaya calıstı ama ben bı noktadan sonra aglayınca bıraktı.. Okuluma, aıleme, sevdıklerımeee bakıyorum. Erkeklerle ısım olmazzz zaten ben yalnızca sordum. Bu kadar rencıde olcagımı bılsem paylasmazdım.

Bence hiç arayıpta haber falan verme.Hazır kurtulmuşken tekrar muhattap olma derim.Bundan sonra gelecek güzel günlere bak artık.Kolay değil biliyorum ama aklından çıkarmaya çalış.Allah iyilerin yanındadır,seninkide bunun en güzel örneği.Geçmişler olsun...

cok agladım, cok tövbe ettım bende öyle dusunuyorum yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım.. Bundan sonra tum gunahlarım ıcın tövbe etmeye devam edıcemm.. Cok sağolun. Sızler gıbı yorum yapanlara tesekkur ederım.

yaşamadan anlamazsınız diyen konu sahipleri kişi işi kendinden bilir demek ki sizde empati eksikliği var, ha bide madem anlamıcaz neden konu açıpta fikir soruyosunuz, bakire olsan benimle birlikte olurdun diyen bi adam sonunda iyi naparsan yap diyen siz...yaşamama gerek yok bizde 17 yaşında olduk, 3 sene dayak tecavüz hakaret...nerden tutsan elinde kalıyo, e arada söyle baaaak bakireymişim diye, o da sana desin ki inanmıyorum ispatla git bide ispat için birlikte ol

Bence hiç arayıpta haber falan verme.Hazır kurtulmuşken tekrar muhattap olma derim.Bundan sonra gelecek güzel günlere bak artık.Kolay değil biliyorum ama aklından çıkarmaya çalış.Allah iyilerin yanındadır,seninkide bunun en güzel örneği.Geçmişler olsun...

3 Yıl ilişkiye girip bakirelik nasıl kalmış ya :26:
Ama bence sen hala tam olarak ders almamışsın, hala onu aramayı düşündüğüne göre.
Allah yardımcın olsun.
Ben dersımı cok ıyı aldım. 3 yıl boyuncada ılıskıye gırmedık bakın anlatamıyorum galıba ben evlenmeden olmaz dedım her defasında herkes yasıyo bunları dedı ben o koca 3 yılda tam olarak yasatmadım agladım yaklasınca ama cok kırılıyorum bu yorumlara ben hata yaptım saflık yaptım guvendım sonra tehdıt edınce korktum anlatabılıyomuyum. :( keske bakıre olduguma sevındıgımı yazmasaydım burda benı anlayan olmadı malesef sız seccadede saatlerce yaş döküp af dıledınız mı kım ne dusunurse dusunsun ben erkeklerle arkadas dahı olamıyorum kı ınsanlara guvenım kalmadı.. Bu yorumlarda yeterı kadar uzdu.

tehdit edecek diye korkarak onunla olmaya devam ediyosun asıl o zaman eline tehdit edecek malzeme veriyosun, ilk baskılarda ondan ayrılsaydın en kötü ne olurdu ailene atar tutar iftira atardı aile yapına göre sende anne beni doktora götür gerekirse derdin kendini ispatlardın o zaman zaten korkusuzca doktora giderdin bak bi daha o çocuk seninle uğraşıyo muydu

3 yıl boyunca aynı evde kaldıınız aileniz hiçmi gelip gitmedi kimseye neden demediniz. birde 3 yıl boyunca birlikte oldum sizinle sakın arama kurtulmuşşsun adamdan önce kendini toparla işe falan girersin yada okuluna başlarsın

aynı evde falan kalmadık ne dıyosunuz hatta o farklı sehırde yasıyordu benım yasadıgım sehır memleketıydı gelıyordu..

sız hıc mı hata yapmadınız 17 yasındaydım o zaman evet hata kabul edıyorum. Rabbıme tö.vbe edıyorum af dılıyorum. Cok saf asırı temız kalplıymıs kandım. Ama canım yanıyor.. Bırde sız nıye yakıyorsunuzzz ben sevındım cunku Rabbım benı affedıcek ınsallah ama gıden bakıretım gelmezdı ben annemın babamın yuzune zor bakıyordum. Hayattan öylesıne korkuyordum kı. Bana yaptıkları aklımdan cıkmıyor bu kadar elestırı aldım cok uzuldum evet önemlı olan beyın ama aılem bu konularda bıraz önem verıyor. Ayrıca ısteyerek yapsam amenna haklısınız. Ne yasadıgımı bılmıyosunuz bı kac kez gırmeye calıstı aglamaya baslayınca uzaklastı. Ve genelde ustumuz kapalyken yaklasıyordu ben bunların hepsı ıcın tövbe edıyorum. Cunku yedıgım o dayaklar duydugum o hakaretler benı cok yıprattı.. 3 yıl ayrılamadım cunku korktum. Sonrasında benı bırakıp gıttı o zaman ıcınde bunla yasıycagıma yalnız yasarım dedım tövbe ettm döndu af dıledı kabul etmedım o gun bugun ayrıyız sesımı dahı duyurmadım.

Kaçıncı yüz yılda yaşıyorsunuz da tehdit edilmekten korkuyorsunuz? Hem de tek yaşıyorsunuz. Tek başına bir hayatın üstesinden gelebilecek durumdasınız ama tehditten korkuyorsunuz? Hiç mi tv falan izlemiyorsunuz sanal suçların bile cezaları ne şekilde oluyor ki bir insanı tehdit etmek ne demek? Çok korkuyorsan karakola kadar gitmeye korkmazsın sanırım.

Ben dersımı cok ıyı aldım. 3 yıl boyuncada ılıskıye gırmedık bakın anlatamıyorum galıba ben evlenmeden olmaz dedım her defasında herkes yasıyo bunları dedı ben o koca 3 yılda tam olarak yasatmadım agladım yaklasınca ama cok kırılıyorum bu yorumlara ben hata yaptım saflık yaptım guvendım sonra tehdıt edınce korktum anlatabılıyomuyum. :( keske bakıre olduguma sevındıgımı yazmasaydım burda benı anlayan olmadı malesef sız seccadede saatlerce yaş döküp af dıledınız mı kım ne dusunurse dusunsun ben erkeklerle arkadas dahı olamıyorum kı ınsanlara guvenım kalmadı.. Bu yorumlarda yeterı kadar uzdu.

Benim amacım sizi yargılamak değil, herkesin hataları var , ama seccade de ağladığınızı burda söylemeyin. O sizin Rabbimle aranızda kalsın. Bir de şunu hatırlatmak isterim, Allah günahından tövbe edenin o günahını anlatmasını değil gizlemesini istiyor.
Bir de bekaret herşey değildir, evlendiğiniz kişiye ne söyleyeceğinizi düşünmüşsünüz, ne söyleyeceğiniz değil vicdanınız önemli. Karşınızdaki bir iki damla kanı görüp sizin sözlerinize inanabilir. Bu durumda siz buna zafer kazanmış gözüyle bakmayın, pişmanlığınızı hiç unutmayın ve hep tövbe edin. Kimseye de anlatmayın, gizleyin. (nacizane tavsiyem)

sız hıc mı hata yapmadınız 17 yasındaydım o zaman evet hata kabul edıyorum. Rabbıme tö.vbe edıyorum af dılıyorum. Cok saf asırı temız kalplıymıs kandım. Ama canım yanıyor.. Bırde sız nıye yakıyorsunuzzz ben sevındım cunku Rabbım benı affedıcek ınsallah ama gıden bakıretım gelmezdı ben annemın babamın yuzune zor bakıyordum. Hayattan öylesıne korkuyordum kı. Bana yaptıkları aklımdan cıkmıyor bu kadar elestırı aldım cok uzuldum evet önemlı olan beyın ama aılem bu konularda bıraz önem verıyor. Ayrıca ısteyerek yapsam amenna haklısınız. Ne yasadıgımı bılmıyosunuz bı kac kez gırmeye calıstı aglamaya baslayınca uzaklastı. Ve genelde ustumuz kapalyken yaklasıyordu ben bunların hepsı ıcın tövbe edıyorum. Cunku yedıgım o dayaklar duydugum o hakaretler benı cok yıprattı.. 3 yıl ayrılamadım cunku korktum. Sonrasında benı bırakıp gıttı o zaman ıcınde bunla yasıycagıma yalnız yasarım dedım tövbe ettm döndu af dıledı kabul etmedım o gun bugun ayrıyız sesımı dahı duyurmadım.

benim yaptığım hatalar burdan Ankaraya yol olur lakin bazı şeylerde insanın aklının alamayacağı kadar tuhaf, adam seninle aynı şehirde bile değil, seni bu kadar zorlayan bi adamla ne diye görüşüyosun, 3 sene yaa 3 sene, sana şunu net söyliyim hiçbi hatayı 3 sene yapmadım, diceksin ki beni tehdit ediyodu, e tehditi gene eder

ben magdur olan taraftım. Tabıkı aylarca beraber olmak ııcın ugrastı hayır dedım o tamam dedıgımde ıse tam bı delılık hatırlamıyorum bıle... Ben buu elestırılerı almak ıcın yazmadımm.. Bu yazıyı nasıl kaldırabılırım. Bu kadar kınamaya, kırmaya gerek yoktu. Hepımız ınsanız ve hata yaparız. Kusura bakmayın Allahtan affımı dılemeye devam eder önume bakarım.. Sız mukemmelsıınız yanlıs yere yazmıssm duygularımı

sız hıc mı hata yapmadınız 17 yasındaydım o zaman evet hata kabul edıyorum. Rabbıme tö.vbe edıyorum af dılıyorum. Cok saf asırı temız kalplıymıs kandım. Ama canım yanıyor.. Bırde sız nıye yakıyorsunuzzz ben sevındım cunku rabbım benı affedıcek ınsallah ama gıden bakıretım gelmezdı ben annemın babamın yuzune zor bakıyordum. Hayattan öylesıne korkuyordum kı. Bana yaptıkları aklımdan cıkmıyor bu kadar elestırı aldım cok uzuldum evet önemlı olan beyın ama aılem bu konularda bıraz önem verıyor. Ayrıca ısteyerek yapsam amenna haklısınız. Ne yasadıgımı bılmıyosunuz bı kac kez gırmeye calıstı aglamaya baslayınca uzaklastı. Ve genelde ustumuz kapalyken yaklasıyordu ben bunların hepsı ıcın tövbe edıyorum. Cunku yedıgım o dayaklar duydugum o hakaretler benı cok yıprattı.. 3 yıl ayrılamadım cunku korktum. Sonrasında benı bırakıp gıttı o zaman ıcınde bunla yasıycagıma yalnız yasarım dedım tövbe ettm döndu af dıledı kabul etmedım o gun bugun ayrıyız sesımı dahı duyurmadım.

şimdi nnasıl ayrı kaldıysan o zamanda yapabilirdin canım kimse hata yapamazsın demiyor elbetteki hepimiz yaptık ve yapıcaz...ayrıca madem ailen böle şeylere önem veriyor buna dikkat etseydin dimi gözgöre de yapılmaz ki..yani sonuçta sokakta saldırmadı çocuk sana onunla tek kalacağın ev ortamına girmeseydin..kolundan tutup zorla götürüyorsa bağırıp yardım isteseydin..her neyse burda kimse senin birlikte olmanı veya kızlık zarının gitmiş olmasını falan yargılamıyor..kendine yaptığın eziyeti konuşuyor ve hala diyorsun ki arayıp bakire olduğumu söyliyeyim mii ?hala belayı çekmeye çalışıyorsun üstüne...

yazık, yaşadıkların çok üzücü ama senin düşünce tarzın daha da üzücü.. 3 yıl boyunca senin anlatımınla yaşamadığınız hiç birşey kalmıyor ama zar sağlam olduğu için sevinçten uçuyorsun. sorun sadece zarsa yırtılsa da çaresi var. zarın durması senin bakire olduğun anlamına gelmez. benzer şeyleri yazan arkadaşlara da kızmışsın ama 3 yıl be kardeşim 3 kez değil, 3 gün değil, 3 ay değil koskoca 3 yıl.

Ben o kısıyle ıletısım kurmuyorum. Ben zorlanmısım bı ınsanım bılerek ısteyerek kımseyle beraber olmadım evet bakırelıgım önemlıydı cunku bana bunca ıgrenclıkler yapan bı ınsanın olmak ıstemezdım bılmeden yasamadan ne de guzel elestırıyorsunuz paylastıgıma bın pısmanım kusura bakmayın. Yasamadan anlamassınız bosverın Allah yasatmasın ama bu tur bı yargılama beklemıyordum. Ben bana her yaklastıgında agladım ne zamana ılerı gıtmeye kacsa korktum. O korkuyu bılırmısınız nerden bıleceksınız. Suan psıkolojık destek alıyorum buraya da gercekten buna mutlu oldugum ıcın yazdım. Bu son paylasımımdır. O kısıyle tum ırtıbatımı aylar önce kopardım bana senı kımse almaz dedı cok kez yakınlasmaya calıstı ama ben bı noktadan sonra aglayınca bıraktı.. Okuluma, aıleme, sevdıklerımeee bakıyorum. Erkeklerle ısım olmazzz zaten ben yalnızca sordum. Bu kadar rencıde olcagımı bılsem paylasmazdım.

Ben seni rencide edecek bir şey söylemedim.

Bilakis dedim ki cinsel ilişki yaşamanI değil mağdur rolünü oynamanı insanlar eleştirir dedim.

Bak canım zorlama birinin elinden tutup seni bağlayıp seninle birlikte olmasıdır buna tecavüz denir.

Bir de psikolojik baskı vardır ailene zarar vermekle tehdit eder, sana zarar vermekle tehdit eder arkasına sığınacağın biri yoksa istemeye istemeye beraber olursun bu da tecavüzdür.

Ama adam sana bakire değilsin demiş sen de ikna etmek için birlikte olmuşsun bu tecavüz değil senin rızanla olmuş bir şeydir.

Ayrıca ben senin adamla konuşup konuşmadığını bilemem konun arayıp söylesem mi dediğin için demek ki hala görüşüyorsunuz dedim ki insan görüşmediği birinin hele hele senin deyiminle 3 yıl boyunca aynı evde yaşayıp cinsel ilişkiye zorlayan (!) birinin numarasını neden saklasın..

Tecavüz her kadının korktuğu bir konu bunu önlemek için maalesef bir şey gelmiyor elimizden cezalar caydırıcı değil vs.

Ama nefsine sahip çıkmak senin elinde.

Tecavüz başıma gelmez demiyorum Allah korusun diyebilirim sadece ama şundan eminim bakireliğimi ispat etmek için biriyle beraber olmam.

ben magdur olan taraftım. Tabıkı aylarca beraber olmak ııcın ugrastı hayır dedım o tamam dedıgımde ıse tam bı delılık hatırlamıyorum bıle... Ben buu elestırılerı almak ıcın yazmadımm.. Bu yazıyı nasıl kaldırabılırım. Bu kadar kınamaya, kırmaya gerek yoktu. Hepımız ınsanız ve hata yaparız. Kusura bakmayın Allahtan affımı dılemeye devam eder önume bakarım.. Sız mukemmelsıınız yanlıs yere yazmıssm duygularımı

kimsenin amacı seni üzmek/kırmak değil..
kimse de burada kendinden örneklemeler verip biz bu hataya düşmedik demedi dikkat edersen..
sen de mağdur değilsin bu da matematik gibi sabit bir durum.
mağdur olmak farklı bir olaydır..
sen 3 yıl güzelce yaşamışsın ilişkini istediğin şekilde. 3 yıl sonra bir şeyler patlak vermiş. belki de hala bakire oluşun sana cesaret vermiş ve yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun..
herkes kendi fikrini söylüyor. diğer konularda olduğu gibi.....

Back
X