Kızlar, açılması gereken sıkıntılı işleri, kilitli ve muğlak işleri, çözüme muhtaç işler için ilaç niyetine bir salavat. Linkini paylaşıyorum. Bide cübbeli hocadan dinleyin. İnşallah kilitli, muğlak işlerimizi aç, işlerimizi kolaylaştır ya Rabbi.
http://www.youtube.com/watch?v=iAxT32LZy7Y
1000 kere ya latif ardından 100 kere bu salavat okunursa tüm kilitli işler açılı Allah'ın izni ile.
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym
Manası:
Allahım! Kapalılıkları açan geçmişe son veren hakka hakikatla destek olan mahlukatı senin doğru yoluna ileten Efendimiz Muhammede Onun aline ve ashabına Onun yüce kadrü kıymetince salat eyle selam eyle ve Onu mübarek kıl.
AltıyüzBin salavat gücünde ve Kuranı 6 kere hatım etme sevabı derecesinde salavat
Fazileti ve sırları:
Yüzyirmi bin salavat-ı şerife gücünde olduğu mana aleminde Peygamberimiz(s.a.v.) tarafından bildirilmiştir.
Eski zamanda Kutbül Aktab Ahmed Ticani hazretleri yakaza halinde bu salavatın faziletini Hazreti Resulüllaha sorar.
Cevaben:
Bir kimse salavat-ı fatihi bir defa okursa zamanın başından salavat getirenin okuduğu zamana kadar ins ü cinin ve meleklerin getirdiği salavata denk sevap kazanır.Günahları da bağışlanır. buyurmuşlardır.
Hikmeti:
1. Bu salavat-ı şerife okuyanı cehennem ateşinden korur.
2. Kırk gün okuyanın tevbesi kabul edilirgünahları bağışlanır.
3. Cuma gecesi bin defa okuyanEfendimiz(s.a.v.) ile görüşür.
4. Geçmiş zamanda zamanın Kutbu Muhammed el Bekri (k.s.) Hz. ne ait olan bu salavat öyle büyük bir salavattır ki Resulullah (s.a.v) in mana alemindeki beyanı ile ömründe bir defa dahi bu salavatı okuyan kişi cehenneme girmez.
5. Mağrib sadatından bazısının nakline göre bu salat Allahü Teala tarafından bir sahife ile Muhammed el-Bekri Hazretlerine indirilmiştir. Bu salavatın bir defa okunması altı kere Kuranı kerimin hatmine denktir.
6. Bu salavata kırk gün devam edene Allahü Teala bütün günahlardan tevbe nasib eder.
7. Her kim bu salavatı Perşembe veya Cuma veya pazartesi gecesi bin defa okursa Resulullah (s.a.v) efendimiz ile uyanık halde buluşur. Ancak bu dört rekat namazın ardından okunmalı,Bu namazın birinci rekatında üç kere kadir süresi,ikinci rekatında üç kere zelzele süresi,üçüncü rekatında üç kere Kafirun süresi,dördüncü rekatındada üçer kere muavvizeteyn (Felak ve Nas süreleri) kıraat edilmelidir.
8. Bu salavatın sahibi olan büyük kutub Muhammed el-Bekri Hz. demiştir ki:ömründe bir kere bu salavatı okuyan cehenneme girerse Allahın huzurunda beni yakalasın.
Yukarıdaki sözün sahibi olan zat Abdülkadir Geylani Hz. inden sonra benim bu ayağım doğuda ve batıda bulunan bütün velilerin boynu üzerindedir. Diyebilmiş ikinci zattır.Bir kere kendisi Resulullahın (s.a.v) kabrini ziyaret ederken Resulullah (s.a.v) ona :Allah seni ve zürriyyetini mübarek kılsın diye hitab etmiştir. Şarani,Şihab ve Münavi gibi bir çok alim bu zatı en mübalağalı ifadelerle medh etmişlerdir. ( es-Savi, el-Esrarur-Rabbaniyye,sh :45 ;Yusuf-u Nebhani, Efdalüs Salevat, Salat no : 50, sh:89-96 ) (SALAVAT-I ŞERİFE )
9. Ayrıca bu salavat hakkında yine 120,000 salavatı şerife gücünde olduğu mana aleminde peygamberimiz s.a.v tarafından bildirilmiştir.
Tasavvufla ilgili bir kitap okuyorum. Dün bunu okudum kitapta (cümle cümle aynı olmasa da konu aynı idi):
HZ. İBRAHİM HİÇ MİSAFİRSİZ YEMEK YEMEZMİŞ.BİR GÜN GELMİŞ HZ. İBRAHİME HİÇ MİSAFİR GELMEZ OLMUŞ.ÇOK ÜZÜLMÜŞ.MİSAFİR GELMEDİĞİ İÇİN BİR AY BOYUNCA YEMEK YEMEMİŞ.TEK ÇAREYİ DIŞARI ÇIKIP MİSAFİR ARAMAKTA BULMUŞ.
ÜZÜNTÜLÜ BİR ŞEKİLDE İLERLERKEN YOLDA KENDİSİ GİBİ ÇOK ÜZGÜN BİR ADAMA RASTLAMIŞ.ADAMA DERDİNİ SORMUŞ.ADAM:
"_BEN HİÇ MİSAFİRSİZ YEMEK YEMEZDİM.AMA BANA TAM ÜÇ AYDIR MİSAFİR GELMİYOR.BU YÜZDEN BENDE DIŞARI MİSAFİR ARAMAYA ÇIKTIM "DEMİŞ.
HZ. İBRAHİM MİSAFİRİNİ BULMUŞ AMA ADAM TAM ÜÇ AYDIR MİSAFİRSİZ KALMIŞ.HZ. İBRAHİM İSE BİRAY.BÖYLE DÜŞÜNDÜKTEN SONRA ADAMIN DAVETİ ÜZERİNE ADAMIN EVİNE GİTMİŞ.ADAM MİSAFİRİ İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ HAZIRLAMIŞ.YEMEK BİTTİKTEN SONRA ADAM HZ. İBRAHİMİ BİR ODAYA GÖTÜRMÜŞ.ORADAN İSTEDİĞİ HEDİYEYİ ALMASINI SÖYLEMİŞ.HZ. İBRAHİM:
"_YOK SAĞOL BEN BİŞEY İSTEMİYORUM.SADECE BENİM İÇİN DUA ET YETER "DEMİŞ.
ADAM:
"_İŞTE BEN BU İSTEĞİNİ YERİNE GETİREMEM."DEMİŞ.
HZ. İBRAHİM NEDENİNİ SORMUŞ:
ADAM:
"_BENİM ALLAH TAN YILLARDIR İSTEDİĞİM BİŞEY VARDI ONUN İÇİN SÜREKLİ DUA ETTİM DURDUM YILLARDIR.AMA GERÇEKLEŞMEYİNCE BIRAKTIM BENDE DUA ETMEYİ."DEMİŞ.
HZ. İBRAHİM:
"_PEKİ NEYDİ BU İSTEĞİN DEMİŞ"DEMİŞ.
ADAM:
"_BENİM ZAMANIMDA YAŞAYAN BİR PEYGAMBER VARMIŞ.ONUN HEP EVİME GELİP BENİM MİSAFİRİM OLMASINI İSTEDİM AMA OLMADI."DEMİŞ.
BUNUN ÜZERİNE HZ. İBRAHİM:
"_ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ALLAH SENİN DUALARINI KABUL ETTİ. O PEYGAMBER BENİM."DEMİŞ.
Muzaffer OZAK - İrşad (toplamda 3 cilt.)Rica etsem kitabin adinni yazarmisiniz
iki tane sevdigim Esma kombinasyonu
gunde 100 defa ya kadir ya allah ya rahman ya allah ya rahim ya allah ya kerim ya allah okumak butun islerinizi kolaylastirir dilekleriniz icin de okuyabilirsiniz cok faydalidir
bir de 10 hafta cuma sela ile ezan arasinda 10 defa Ya Ganniy Ya Mugni okuyanlar zengin olurmus :)
google a vazgeçmenin paradigması diye yazıp okumanı öneriirmbu olay bendede çok işe yaradı ne zaman o akışı kestim herif bana mesaj atmaya başlıyodu
CNSA358'in mesajından mı bahsediyorsunuz?ya arkadaşlar doğru yerdemiyim bilmiyorum bi arkadaş şey yazmıştı eski sevgiliyi unutmak için beyine mesaj yolluyormuş. Seni affettim unuttum gibi birşeydi işede yaramıştı galiba ama bir türlü bulamıyorum bilen bulan lütfen yazarmı?
CNSA358'in mesajından mı bahsediyorsunuz?
Konunun 76. sayfasına bakın, 76 - 77 - 78 galiba o sayfalarda konuşulmuştu.
Rica ederim.Teşekkür ederim:)
Ben okumuştum. Sağ ol canım.buldunuzmu kızlarrrrrr
ya kızlar benim takıldığım bu esmalarda şöle bişiy varki yani şimdi ya kadir ya allah ya rahman........ yazmuşsınızz bunları aynı andamı 100 kere okuycaz
örnk.. okumaya başladınız.. ( ya rahman ya arahim ya allah ya kerim) bu şekildemi okuyorsunuz yoksa
100 kere ya rahman okuduk bitti ardından ya rahim 100 kere okuduk bitti sonra ya kerim 100 kere okuduk bu şekildemi yapıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim.. çok yararlı bir sayfa burasıı açandan allah razı olsunn.. bu arada bana mesaj olarak yazabilirmisiniz.. göremeyebilirim yorumlar arasında şimdiden teşekkürler allah razı olsun kızlar
ya arkadaşlar doğru yerdemiyim bilmiyorum bi arkadaş şey yazmıştı eski sevgiliyi unutmak için beyine mesaj yolluyormuş. Seni affettim unuttum gibi birşeydi işede yaramıştı galiba ama bir türlü bulamıyorum bilen bulan lütfen yazarmı?
ilk sayfada ilk mesajımda tüm konuların sayfa numaralarını listeledim arkadaşlar. sizin aradığınız konu olumlamlar bölümünde
Olumlamalar bolumu nerede acemiyimm
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdi benim 1 yıllık bir ilişkim oldu hatta 1 yıldan biraz fazla biz sürekli ayrılıp barışırdık yine her zamanki ayrılıklarımızdan biri diye düşünmüştüm ayrıldığımızda beni engelledi ve ayrıldık 1 hafta bile olmadan başka bir kızla çıkmaya başladı benimle çıkarken de kesin konuşuyorlardı çünkü kısa ksürede imkansız çıkmaları. Sonra ben ayrıldığımız günden itibaren ne aradım ne mesaj attım sürekli aynı ortamdaydık yüzüne bile bakmadım hiç umursamadım o da daha çok sinirlendi sanırım bu davranışlarıma onu ne çabuk unuttuğumu düşündü engelimi ayrıldıktan 3-4 ay sonra kendiliğinden kaldırdı o kızla çıkarken ben tabiki mesaj atmadım yine belki de bekledi bilmiyorum nerdeyse 9 ay olacak hala çıkıyorlar ve ne ben onunla iletişime geçtim ne de o benimle benden bir şeyler bekledi sanırım ne bileyim ona kızmamı öfkelenmemi falan ben hiçbir şey yapmadım ondan sonra başkasıyla da çıkmadım sizce ne yapmalıyım kızlar bana akıl verin o kızı seviyor mu bilmiyorum 9 ay olduğuna göre seviyordur belki de ama içimde kaldı yani tüm sinirim öfkem onu da o kadar sevmiyorum yani mesaj atarsam onu sevdiğimi düşünür sadece pişman olup benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum bana bir akıl verin ne yapayım :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?