Dün izledim.Hatunlar size bir film tavsiyesinde bulunayım. Filmin adı '' Gelecekten Bir Gün ''
Özetle konusu hayatını şanssızlıklarla geçirdiğini düşünen biri intihar eder ve ona 5 yıl sonraki hayatının nasıl olacağı gösterilir intihar etmeseydi. Ve tam da adamın hayal ettiği hayattır bu. Aslında ibret verici bir film izlemenizi tavsiye ederim. Bu arada Türk sinema filmidir.
Dün izledim.
Aslında türü "komedi" ama aynı zamanda düşündürücü de...
Tavsiye için teşekkür ederim canım.
​[h=1]İHLÂS SÛRESİ'NİN FAZİLETLERİ[/h]Resûlullah Efendimiz (s.a.v) buyurdular:
"Kul hüvellahu ehad (ihlas) sûresi Kur'ân-ı Kerîm'in üçte birine muadil (denk)dir." (S. Müslim)
"Kim 'Kul hüvellahu ehad' sûresini bin kere okursa kendisini Allâhü Teâlâ'dan satın almış olur." (Suyûtî, Camiu 's-Sağîr)
"Kim sabah namazını kılar ve sonra ihlâs sûresini on bir kere okursa -şeytanlar uğraşsa da- o gün boyunca günahtan muhafaza olunur." (Musannef-i İbn-i Ebi Şeybe)
"Kim İhlâs sûresini elli kere okursa elli senelik günahı bağışlanır." (Sünen-i Darimî)
"Kim İhlâs sûresini bir defa okursa bu kendisine, iki defa okursa kendisiyle ailesine, üç defa okursa kendisine, ailesine ve komşularına bereket getirir." (İbn-i Asâkir, Tar.Dımaşk)
"Kıyâmet günü bir nidacı, 'Rahman'ı övenler kalksın' diye seslenir. Dünyada İhlâs sûresini çok okuyanlardan başkası kalkmaz."
"Kul hüvellahü ehad (ihlas) sûresini okuyan muhakkak Kur'ân-ı Kerîm'in üçte birini okumuş gibidir. İman eden ve şirk koşan kişilerin sayısınca ona sevap yazılır." (el-Metâlib-il Âliye ibn-i Hacer)
Hz. Ebû Hüreyre buyurdular ki:
Resûlullah (s.a.v) bir adamın 'Kul hüvellahu ehad' okuduğunu işittide Resûlullah (s.a.v) "Farz oldu" buyurdular. Ne farz oldu ya Resûlullah dedim.
'Cennet farz oldu.' buyurdular. (Tirmizi)
Olumlamalar: 1 - 2 - 5- 17-27-31-32-56
Bu sayfalarda gülüm
bu arada bütün sayfaları okudum.. hepside faydalı güzell dualar.. siz bizlere bu vesileyle yardımcı oldunuzz.. bir çoğunu not ettimm.... her sorulara cvp vermişsiiz bıkmadan rabbimde sizi darda bırakmasınn.. dualarınızı kabul etsiz kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?