- 9 Kasım 2022
- 175
- 71
- 36
-
- Konu Sahibi perineymis
Öncelikle vakit ayırıp bıkmadan herkese cevap verdiğiniz ve insanı rahatlatan üslubunuz için çok çok teşekkür ederimTekrardan selamperineymis
Masaj olmaması biraz üzücü ama vardır heralde doktorun bir bildiği belki yapı, belki silikon ile alakalıdır. Ama şunu aktarmam gerekirse sana; baya bende yumuşama oldu. Dokunup biraz mıncıklayıp elleyebiliyorum. Eşimde öyle . Sıkma olayı öyle deli gibi değilde romantik sıkma olur ya o şekilde, daha fazlası artık zamanla :)Ağrım sızım olmuyor tam 1 ay oldu. Yan’a bile deli gibi yatabiliyorum tabiki üstün yatmadan . Benimde dual plan . Maksimum yumuşama süresi şuan için; ilk haftadan çok çok farklı.
Belki de meme ucundan dikleştirme olduğu için masaj önermemiştir şimdi o geldi aklıma..Tekrardan selamperineymis
Masaj olmaması biraz üzücü ama vardır heralde doktorun bir bildiği belki yapı, belki silikon ile alakalıdır. Ama şunu aktarmam gerekirse sana; baya bende yumuşama oldu. Dokunup biraz mıncıklayıp elleyebiliyorum. Eşimde öyle . Sıkma olayı öyle deli gibi değilde romantik sıkma olur ya o şekilde, daha fazlası artık zamanla :)Ağrım sızım olmuyor tam 1 ay oldu. Yan’a bile deli gibi yatabiliyorum tabiki üstün yatmadan . Benimde dual plan . Maksimum yumuşama süresi şuan için; ilk haftadan çok çok farklı.
Ben teşekkür ederim bu güzel yazdıklarınız için, burası bana hep ilham olduğu için burası ve siz benim için bambaşkasınızÖncelikle vakit ayırıp bıkmadan herkese cevap verdiğiniz ve insanı rahatlatan üslubunuz için çok çok teşekkür ederimevet masaj konusunu doktor açmayınca özellikle sordum.masaja ne zaman başlayacağız diye..kesinlikle masaj yapmıyoruz önermiyorum zaten ihtiyacın da yok dedi.daha da bir şey soramadım..bende yan yatmaya başladım ama bazı an oluyor hiç ameliyat olmamışım gibi bazen tekrardan sertleşiyorlar.bir de hala sol göğsüme batmalar oluyor. Doktor herşey normal demese çoktan paniklemiştim
Aaaa tamam o zaman desene öyleBelki de meme ucundan dikleştirme olduğu için masaj önermemiştir şimdi o geldi aklıma..
Ya bende ameliyat oldum birine 375 birine 400 takıldı ve aşırı büyük duruyor o kadar moralim bozukki 25 gün oldu hala ağlıyorum çıkarmayı düşünüyorumTekrardan selamperineymis
Çok büyük değil aslında..bana da 365 takıldı ilk gördüğümde çok üzülmüştüm ama şimdi normal geliyorlar.biraz zaman verin kendinize en azından şöyle bi üç ay dolsun yumuşasınlar eminim sonradan hoşunuza gidecektirYa bende ameliyat oldum birine 375 birine 400 takıldı ve aşırı büyük duruyor o kadar moralim bozukki 25 gün oldu hala ağlıyorum çıkarmayı düşünüyorum
YaYa bende ameliyat oldum birine 375 birine 400 takıldı ve aşırı büyük duruyor o kadar moralim bozukki 25 gün oldu hala ağlıyorum çıkarmayı düşünüyorum
Hadi inşAllah ay nasıl iyi geldi bu yazdıklarınız umarım dediğiniz gibi olur doktorum garanti veriyorum beğeniceksin diyor sadece 3 ay bekle beğenmezsen değişiriz daha küçük takarız dediYaşimdi böyle düşünüyorsun . Ödemin hala var ve 1 senede ödem bile atacağız fazlasıyla . Sakın kafana takma. Ödem şişlik hepsi geçicek. Bol bol su iç, ödemi atmaya bak hızlıca.. umarım herşey gönlünce olur . Üzme kendini, küçük olup ya içine sinmeseydi? Şuan büyük görüyorsun , ödem inip silikon iyice yerleşti mi gözüne hoş gelecek
Çok büyük değil aslında..bana da 365 takıldı ilk gördüğümde çok üzülmüştüm ama şimdi normal geliyorlar.biraz zaman verin kendinize en azından şöyle bi üç ay dolsun yumuşasınlar eminim sonradan hoşunuza gidecek
çok çok teşekkür ederim hadi bakalım bekleyelim umarım çok iyi olur hepimizinÇok büyük değil aslında..bana da 365 takıldı ilk gördüğümde çok üzülmüştüm ama şimdi normal geliyorlar.biraz zaman verin kendinize en azından şöyle bi üç ay dolsun yumuşasınlar eminim sonradan hoşunuza gidecektir
Bak doktorunda demiş , garanti vermez her doktor öyle . 3 ay bekle . Ödemlerin inince boşuna üzülmüşüm diyeceksinHadi inşAllah ay nasıl iyi geldi bu yazdıklarınız umarım dediğiniz gibi olur doktorum garanti veriyorum beğeniceksin diyor sadece 3 ay bekle beğenmezsen değişiriz daha küçük takarız dedi
Nasıl istiyorum bunu hadi inşAllah bende güncelleyip çoook iyi oldu diyebileyim ağla ağla yüzüm gözüm şiş hepBak doktorunda demiş , garanti vermez her doktor öyle . 3 ay bekle . Ödemlerin inince boşuna üzülmüşüm diyeceksinbuna eminim sen sıkma canını
İnşallahNasıl istiyorum bunu hadi inşAllah bende güncelleyip çoook iyi oldu diyebileyim ağla ağla yüzüm gözüm şiş hep
Üzülmeyin o kadar inşaAllah zamanla alışacaksınız..benimde mesela sağ göğsüm biraz yumuşadı ödemleri gitti ama sol gergin şiş gibi geliyor bana..aynadan bakıyorum bi şekil bozukluğu yok..ama ağrısı var gerginlik var..iki memem farklı iyileşme süreçleri gösterince bile kafasına takılıyor insanın..ister istemez korku oluyor acaba solda bi skntı mı var diye düşünmemeye çalışıyorum daha kontrolüme 20 gün varNasıl istiyorum bunu hadi inşAllah bende güncelleyip çoook iyi oldu diyebileyim ağla ağla yüzüm gözüm şiş hep
Aynı şey bende de olduÜzülmeyin o kadar inşaAllah zamanla alışacaksınız..benimde mesela sağ göğsüm biraz yumuşadı ödemleri gitti ama sol gergin şiş gibi geliyor bana..aynadan bakıyorum bi şekil bozukluğu yok..ama ağrısı var gerginlik var..iki memem farklı iyileşme süreçleri gösterince bile kafasına takılıyor insanın..ister istemez korku oluyor acaba solda bi skntı mı var diye düşünmemeye çalışıyorum daha kontrolüme 20 gün var
Sizinde umarım istediğiniz gibi olur bence o heçici gerginlik bende o gerginlikler çok çok azaldı inşallah benimde seninde çok çok güzel olurÜzülmeyin o kadar inşaAllah zamanla alışacaksınız..benimde mesela sağ göğsüm biraz yumuşadı ödemleri gitti ama sol gergin şiş gibi geliyor bana..aynadan bakıyorum bi şekil bozukluğu yok..ama ağrısı var gerginlik var..iki memem farklı iyileşme süreçleri gösterince bile kafasına takılıyor insanın..ister istemez korku oluyor acaba solda bi skntı mı var diye düşünmemeye çalışıyorum daha kontrolüme 20 gün var
Ameliyat sonrası resimle birebir aynımı oluyor ? GörüntüAynı şey bende de olduperineymis diğerinin zor süreç işlemesi, operasyon esnasında ; o göğüsle daha fazla uğraşılmasıymış bende çok paniklemiştim , batmalar falan olmuştu böyle hafif hafîf taş gibiyd korkutuyordu ama normalmiş şimdi geçti bile
Evet doktorun asistanı da öyle dedi solla daha fazla uğraşıydıysa normal dedi..Allahım skntısız kullanmayı nasip etsin görüntü çok güzel insan ne giyse yakışıyorAynı şey bende de olduperineymis diğerinin zor süreç işlemesi, operasyon esnasında ; o göğüsle daha fazla uğraşılmasıymış bende çok paniklemiştim , batmalar falan olmuştu böyle hafif hafîf taş gibiyd korkutuyordu ama normalmiş şimdi geçti bile
Amiin inşaAllah ama emin olun ilerde büyük gelmeyecek size de şu ödemler bi gitsin çok daha güsel olacak inşaAllahSizinde umarım istediğiniz gibi olur bence o heçici gerginlik bende o gerginlikler çok çok azaldı inşallah benimde seninde çok çok güzel olur