Dual plan meme büyütme !!!

Konuştum omuz yapıma en uygun olanı yaptık dedi diğerleri çok küçük kalacak vs üç ay sonra eğer istemezsen değişicem sana garanti ediyorum ki çok beğeneceksin dedi beğenmediğin takdirde söz değişicem dedi daha küçük takıcam görsel gösterdim tabiki ama üstüne basa basa küçük istiyorum dedim 300 cc bile fazla geliyor bana dedim işte ameliyatta en uygun bu olur demiş öyle yani

İnşAllah umutsuzluğa düştüğümde açıp açığ okuycam bunu çok saolun inanın rahatlatıyor bu tür denemiş olan kişilerden yorum almakok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Merhaba spora basladım derken cok agır kaldırıyor musunuz. Birde sizde halen arada bir olan agrılar var mı

Merhaba spora basladım derken cok agır kaldırıyor musunuz. Birde sizde halen arada bir olan agrılar var mı
Kolda üst bölgede Çok ağır kaldırmıyorum kol omuz sırt egzersizlerinde şimdilik 25 kg kadar çıkıyorum bir iki ay daha öyle yaparım ne olur ne olmaz diye ,6 ay olmadan içim rahat etmez ama bacak kalça çalışırken 85 kg kadar çıkıyorum sorun yok,pilates eğitmeniyim ben pt üye çalıştırıyorum onlara hareketleri gösterirken de herhangi bi hakaret yasağım yok şu an. 2,5 ay dolunca izin vermişti dr şimdi 3 ayı biraz geçti

250cc nasıl durdu sizde boyunuz kilonuz nedir

168, 53 kg ben de çok doğal durdu 4 aya diyorum gidiyorum oturdu artık iyice boyutundan filan çok memnunum südyensiz dimdik duruyor kendi meme yapımdan sebeb ben seviyorum ama ,dolgu ama ağzıma değecek şekilde değil vücut orantıla göre absürt DEĞİL ,doğal dolgun olarak düşünün. Yarın yeniden ameliyat olsam tine 250 cc isterim bana tam cuk oldu 300 yapsam yapay ve abartı dururdu,yapım minyon çünkü,ama daaha uzun boylu geniş omuzlu bi kadında 250 yok gibi durur omuz yapısı aşırı önemli

Merhaba. Geçmiş olsun ❤ dikleştirme yapılırken sadece meme ucu mu kesildi sizde? Ters T olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…