Dual plan meme büyütme !!!

Hay Allahım.. sen olmasını istediğin bir görseli göstermedin mi ya da doktordan ameliyat öncesi ; sana yakın olucak bir görsel görmedin mi 🥹 böyle durumlar beni çok üzüyor , bıçak altına yatıp , memnun kalmamak .. peki doktorun ile görüştün mü bu konuyu ? Ödemler daha ne kadar inermiş nasıl olurmuş ?
Konuştum omuz yapıma en uygun olanı yaptık dedi diğerleri çok küçük kalacak vs üç ay sonra eğer istemezsen değişicem sana garanti ediyorum ki çok beğeneceksin dedi beğenmediğin takdirde söz değişicem dedi daha küçük takıcam görsel gösterdim tabiki ama üstüne basa basa küçük istiyorum dedim 300 cc bile fazla geliyor bana dedim işte ameliyatta en uygun bu olur demiş öyle yani

Yok hiç öyle olmuyor inanın teyzemin ameliyat sonrası fotolarında 250 cc kocaman duruyordu şimdi küçücük,hiç memnun DEĞİL o da haftaya çıkarttırıp 350 cc taktıracak ,bir sene içinde küçülüyor Dr size omuz yapın bunu kaldırdı dediyse haklıdır,25 gün çok erken daha ödeminiz bile gitmemiştir 2 ayda ancak iniyor ödem , benim 25 günde aşırı büyük duruyordu 250 cc bile çok korkuyordum ama 3 ay oldu küçüldü oturmaya başladı sizin de öyle olur
İnşAllah umutsuzluğa düştüğümde açıp açığ okuycam bunu çok saolun inanın rahatlatıyor bu tür denemiş olan kişilerden yorum almakok teşekkür ederim iyi ki varsınız

Benim birkaç gün önce tam 3 ay oldu ,masaj bende yapmıyorum doktorum önermedi gerek yok dedi. İlk başta bildiğiniz taş sertliğinde ve hissizdi son bir haftadır orta yumuşaklığa indi şimdi çok güzel his kaybı yok oldu ,meme ucumda aşırı hassasiyet hissediyorum şu an , o da 6. aya kadar geçermiş , 250 cc takıldı bana da mentor.Zayıf çıtı pıtı bi kadınım öyle istedim doğal olsun diye ,birkaç aya doğal meme yumuşaklığına ulaşacakmış ki ben şu an ki yumuşamamdan bile memnunum.O ilk aydaki ödemden kaynaklı sertlik şekil bozuklukları yok oluyor ,1 ay sonunda yavaş yavaş yan yatmaya başladım, 2 ay sonunda yüz üstü yatmaya başladım şimdi de spora başladım dimdik duruyor benimki, ama kendi mememde dikti küçük olmasına rağmen, aşırı memnunum yaa aşırı özgüven katıyormuş insana cidden, güle güle kullanın sizde :) geçmiş olsun vw özellikle üçüncü aydan sonra o şekil oturmaya başlayınca çok seksi oluyor iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz :)
Merhaba spora basladım derken cok agır kaldırıyor musunuz. Birde sizde halen arada bir olan agrılar var mı

Merhaba spora basladım derken cok agır kaldırıyor musunuz. Birde sizde halen arada bir olan agrılar var mı
Kolda üst bölgede Çok ağır kaldırmıyorum kol omuz sırt egzersizlerinde şimdilik 25 kg kadar çıkıyorum bir iki ay daha öyle yaparım ne olur ne olmaz diye ,6 ay olmadan içim rahat etmez ama bacak kalça çalışırken 85 kg kadar çıkıyorum sorun yok,pilates eğitmeniyim ben pt üye çalıştırıyorum onlara hareketleri gösterirken de herhangi bi hakaret yasağım yok şu an. 2,5 ay dolunca izin vermişti dr şimdi 3 ayı biraz geçti

Yok hiç öyle olmuyor inanın teyzemin ameliyat sonrası fotolarında 250 cc kocaman duruyordu şimdi küçücük,hiç memnun DEĞİL o da haftaya çıkarttırıp 350 cc taktıracak ,bir sene içinde küçülüyor Dr size omuz yapın bunu kaldırdı dediyse haklıdır,25 gün çok erken daha ödeminiz bile gitmemiştir 2 ayda ancak iniyor ödem , benim 25 günde aşırı büyük duruyordu 250 cc bile çok korkuyordum ama 3 ay oldu küçüldü oturmaya başladı sizin de öyle olur
250cc nasıl durdu sizde boyunuz kilonuz nedir

168, 53 kg ben de çok doğal durdu 4 aya diyorum gidiyorum oturdu artık iyice boyutundan filan çok memnunum südyensiz dimdik duruyor kendi meme yapımdan sebeb ben seviyorum ama ,dolgu ama ağzıma değecek şekilde değil vücut orantıla göre absürt DEĞİL ,doğal dolgun olarak düşünün. Yarın yeniden ameliyat olsam tine 250 cc isterim bana tam cuk oldu 300 yapsam yapay ve abartı dururdu,yapım minyon çünkü,ama daaha uzun boylu geniş omuzlu bi kadında 250 yok gibi durur omuz yapısı aşırı önemli

Selam hanımlar🍀🍀
yine ben kafamdaki deli sorular için konu açmaya karar verdim..lütfen tecrübelerinizi konuşturuverin 😁
Bu cuma meme büyütme yaptıralı tam bir ay olacak..dual plan 365 cc mentor yuvarlak takıldı..
1.sorum şu bunlar maximum ne kadar yumuşuyorlar (hala hiç yumuşamayacak gibi duruyorlar 😔)
Resim atma imkanı olan varsa çok sevinirim..şöyle benimkiler yumuşadı bak bu kadar yumuşuyor diye bi ferahlatsanız nasıl mutlu olurum ☺️
2.sorum ben hala elleyemiyorum elleyince sızlıyorlar biraz,doktor zaten masaj önermiyor hiç masaj yaptırmadı.ve doktora soramadığım soru eşleriniz ne zaman elleyebildi 🙈özel oluyor biraz ama ne kadar süre geçmesi gerekiyor merak ediyorum..
Şimdiden teşekkürler🌹

Merhaba. Geçmiş olsun ❤ dikleştirme yapılırken sadece meme ucu mu kesildi sizde? Ters T olmadı mı?

X