Dual plan meme büyütme !!!

İnşallah kuzucum. Geçicek merak etme bir kaç güne

Kesinlikle katılıyorum insan olumlu yorumlar okudukça rahatlıyor güzel düşünelim güzel olsun inşaAllah
İnşAllah kafamızda soru olmadan. Ağrı sızı yaşamadan aksilikler bizi bulmadan olumluca atlatalım herşeyi

İnşAllah ameliyat sonrası ameliyathanedeki resimlerle aynımı oluyor görüntü yoksa ordada mı şiş
Bende resim yok amelyathanede..eve gelince kendim çekmiştim şuan 1 ay dolmak üzere değişiklik var tabi..aşağı doğru indiler şişlikleri ilk zamanlara göre baya gitti..

Aaa bunu hiç bilmiyordum,o halini görmek isterdim
Bana , ameliyat sonrası narkozluyken göstermişti . Hatırladığım kadarıyla biraz daha inmesi gerekiyor benimkilerin . Duruş olarak ise daha doğal gözüküyordu sanki .. tek hatırladığım o anki narkoz etkisi ile “ aaaa doktorum bu benim mememmi evrim atlatmışsınız ah estetik daha neremi yaptırayım “ işte ne alakaysa.. rezillik ayol kontrol de doktorum nereni yaptıracaksın diye hatırlatma yaptığında, gerilmiştim

Benim birkaç gün önce tam 3 ay oldu ,masaj bende yapmıyorum doktorum önermedi gerek yok dedi. İlk başta bildiğiniz taş sertliğinde ve hissizdi son bir haftadır orta yumuşaklığa indi şimdi çok güzel his kaybı yok oldu ,meme ucumda aşırı hassasiyet hissediyorum şu an , o da 6. aya kadar geçermiş , 250 cc takıldı bana da mentor.Zayıf çıtı pıtı bi kadınım öyle istedim doğal olsun diye ,birkaç aya doğal meme yumuşaklığına ulaşacakmış ki ben şu an ki yumuşamamdan bile memnunum.O ilk aydaki ödemden kaynaklı sertlik şekil bozuklukları yok oluyor ,1 ay sonunda yavaş yavaş yan yatmaya başladım, 2 ay sonunda yüz üstü yatmaya başladım şimdi de spora başladım dimdik duruyor benimki, ama kendi mememde dikti küçük olmasına rağmen, aşırı memnunum yaa aşırı özgüven katıyormuş insana cidden, güle güle kullanın sizde :) geçmiş olsun vw özellikle üçüncü aydan sonra o şekil oturmaya başlayınca çok seksi oluyor iyi ki yaptırmışım diyeceksiniz :)

Ayy ne kadar güzel anlatmışsınız maşallah umarım bizde o zamanlarda böyle mutlu hissederiz..benim sol göğsümdeki ağrı kolumu kullandıkça koltuk altıma doğru sızlıyor heralde kas ağrısı daha tam iyileşme olmadı tabi..Rabbim başka skntı göstermesin

Boyutur benim istediğim cc öyle konuşmuştuk ama benim omuz yapıma göre bunu uygun görmüş bu yüzden mutsuzum aslında 400 görünce hayatımın şoku oldu ameliyat sonrası resimde de büyük duruyor 375 cc ahhh ağlicammm

Bana yolladıı bende car bakıyorum o bile büyk geliyor suan çünkü benim zaten göğsüm çok küçük değildi 85 beden takıyordum iki çocuk emzirdikten sonra üstler biraz boşalmıştı böyle hafif dolsun istiyorum dedim hatta en fazla 300 cc demiştim siz cc yi bana bırakın ben ayarlarım gönlünüz rahat olsun dedi ama suan hiç rahat değilim çok üzgünüm 95 beden ne dmeek 160 boyunda 60 kiloyum aşırı kilolu görüncem

Omuz yapısı meme için çok önemli eğer omuzlarınız geniş ise sizde 250 cc yok gibi dururdu çektiğiniz acıya değmezdi ,genelde zayıf kadınlarda en az 300 350 yaptırıyormuş zaten aslında ,ben çok fazla doğalcıyım o yüzden kendi mememin sadece 1 tık üstü olsun diye direttim hatta ilk yaptırdığımda burada okudum herkes 300 360 vs yaptırmış moralim bozulmuştu ben hata yaptım aşırı küçük olcak diye Ama tam bana göre oldu çok memnunum :) teyzem de zayıf ama omuzları filan bana göre geniş vw yapılı bir kadın o 250 yaptırdı seneler önce şimdi çok pişman onun vücuduna kemik yapısına göre çok küçük kalıyor hiç seksi durmuyor onda o yüzden mutlaka Dr size göre yapmıştır 6 ayla 1 sene arası küçülme oluyormus zaten sizin kaç ay olmuştu

25 gün oldu daha benim ay hadiiiii umarım bende pişmanlık duymam 3 ay sonunda ki doktorum eğer beğenmezsen değişiriz dedi ameliyat sonrası resimle aynı oluyor deniyor orda da büyük görünüyor bu yüzden çok dert edindim aslında

Bende de uçlarında hissizlik var geçicek dedi sizde de geçmiş bu yönden iyi moral oldu

Hay Allahım.. sen olmasını istediğin bir görseli göstermedin mi ya da doktordan ameliyat öncesi ; sana yakın olucak bir görsel görmedin mi böyle durumlar beni çok üzüyor , bıçak altına yatıp , memnun kalmamak .. peki doktorun ile görüştün mü bu konuyu ? Ödemler daha ne kadar inermiş nasıl olurmuş ?

Yok hiç öyle olmuyor inanın teyzemin ameliyat sonrası fotolarında 250 cc kocaman duruyordu şimdi küçücük,hiç memnun DEĞİL o da haftaya çıkarttırıp 350 cc taktıracak ,bir sene içinde küçülüyor Dr size omuz yapın bunu kaldırdı dediyse haklıdır,25 gün çok erken daha ödeminiz bile gitmemiştir 2 ayda ancak iniyor ödem , benim 25 günde aşırı büyük duruyordu 250 cc bile çok korkuyordum ama 3 ay oldu küçüldü oturmaya başladı sizin de öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…