- 6 Ocak 2023
- 3.621
- 8.237
- 40
-
- Konu Sahibi zeyno genc
Tamam canimCanım ben okumuştum gözündrn kaçtı sanırım.
Bi de ben sıradaki duada olamıcam sonrakine katılıcam inşallah. Allah hepimziin dualarını niyetlerini kabul etsin tez vakitte en hayırlı şekilde inşallah
Niyetini yolla canimEvet katılmak isterim
Inşallah canim gecmiş olsun cokBeynim boşlukta gibi çok sersemletiyor. Bide yeni çıktı bende bu anlamadım hiçumarım tekrarlamaz bidaha.
İnşallah canım katılmak istiyordum ama bu sefer kısmet olmadi sonrakine inşallahTamam canim sorun degil
Gecen yeni listeye katilmak istemiştin o yuzden etiketledim
Inşallah birdahaki listeye
1.000 Bismillahirrahmanirrahim
Katilmak isteyen özelden niyetini bana yollasin
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
@leSourire
@Iron Butterfly
B blueandblue
@Nevreste
R rainyy
@YagmurSendeanlarsn
@bursakesta
zeyno genc
agustos72
@Aktif Lora
telasememuresi
Cuel
@debriyajgazfren
@Kunfeyekunnn
@sev9
PiXiEE
@Brcbglm27
Ben katilacagim
Lalemin topiginde beraber dua arkadaşiydikGeorge Mc canım burda yeni liste başlayacak Katılmak istersen zeyno genc arkadaşımıza niyetini mesaj atabilirsin
olsun canim kismet degilmişİnşallah canım katılmak istiyordum ama bu sefer kısmet olmadi sonrakine inşallah
Allahin izniyle yetiştirirsin canim benim zikir kolay uzun zikir olsa sayi az olurdu bende başka topik te okuyorumzeyno genc kararımı değiştirdim katılıcam bende başka dua grubumda varda yetiştiremem diye korktum da şimdi birden güç geldi yetiştiririm inşallah niyetimi atıyorum canım özelden
Evet zeyno ihlas hatmine yazmış oradan gördüm duam kabul oldu babam çok şükür iyi yazmış. Kendisi de iş arıyor aklıma geldi katılmak ister diye etiket ettimLalemin topiginde beraber dua arkadaşiydik
Katilmak isterse memnun olurum
Günde bir kişi niyetine 1.000 Bismillahirrahmanirrahim okunacak yeni listedeElbette katılırım uzun dualar olmasa sevinirim.Kendimin uzun dua listesi var.Benide ekleyin.ZehreNur katılmak ister misin sende ?
Cok iyi yaptiniz penyezim seninde varsa duaya katilmak isteyen arkadaşlar etiket yaparmisinEvet zeyno ihlas hatmine yazmış oradan gördüm duam kabul oldu babam çok şükür iyi yazmış. Kendisi de iş arıyor aklıma geldi katılmak ister diye etiket ettimGeorge Mc de
Canim yarin aksam ilk listeyi paylaşicamTamam olur ne zaman başlıyoruz kimden
Cok iyi yaptiniz penyezim seninde varsa duaya katilmak isteyen arkadaşlar etiket yaparmisin
Tamam niyetini yazsin özelden bana listeye aliyorum hemenSsevincli canımın içi topik burası yarın akşam ilk niyet için okumaya başlayacağız nasipse. Niyetini özelden zeyno genc arkadaşımıza atabilirsin
Zeynom listeye yazarmısın katılacakSsevincli
Canım yeni duamız neTamam niyetini yazsin özelden bana listeye aliyorum hemen