Dua topigi

leSourire canım niyetine ben 1.000, komşum 1.000 Bismillahirrahmanirrahim okuduk bağışladık ALLAH kabul etsin aminnnnn

leSourire için okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin inşaallah zeyno genc

leSourire niyetine okundu rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

1.000 Bismillahirrahmanirrahim

Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

NOT OKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM

1- leSourire

2- penyez83

3- penyez83 komşusu

4- Aktif Lora

5- B blueandblue

6- R rainyy

7- YagmurSendeanlarsn

8- George Mc

9- Kunfeyekunnn

10- Ssevincli

11- telasememuresi

12- PiXiEE

13- zeyno genc

2- penyez83

. NİYETİ

Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.

ALLAH ım
bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olabilmeyi, tez vakitte eşim ile birlikte
umreye hacca gidebilmeyi nasip eyle ALLAH ım aminnnn

Dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini, hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle ALLAH ım Aminnnnnnn

Okudum Allah kabul etsin zeyno genc

Canımın içi niyetine okudum Allah kabul etsin
zeyno genc

zeyno genc canım ben saat 21:00 dan sonra bildirim yapabilirim şimdiden kusura bakmayın bu saatler akşamın en yoğun saatleri oluyor ufak bir kızım var o yatınca alabiliyorum tlf elime genelde

zeyno genc canım ben saat 21:00 dan sonra bildirim yapabilirim şimdiden kusura bakmayın bu saatler akşamın en yoğun saatleri oluyor ufak bir kızım var o yatınca alabiliyorum tlf elime genelde
Tamam canim billiyorum senin yogunlugunu anlayabiliyorum bende de ufak bir kiz var anca 9 dan sonra müsait oluyorum zaten listeyi aksam 9 da paylaşiyorum

Niyetime ben ve komşum okuduk bağışladık ALLAH kabul etsin aminnnn

Herkesin ağzına, yüreğine, ruhuna sağlık ALLAH razı olsun zeyno genc

penyez83 canim niyetine okudum bagişladim allah dualarini tez zamanda gercekleştirsin
hacca gitmeyi cok istiyorum ben gidemezsem inşallah allah sana gitmeyi nasip eder
Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…